Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze babyfoon. 3 kilometer bereik m’n reet - 100 meter is echt de max en waardeloos voor op camping, hotel etcetera

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

11Jaar geleden 2 babyfoons gekocht voor kleinkinderen. Inmiddels 7 kleinkinderen, maar dus alleen gebruikt als oma en lang niet op dagelijkse basis. Van beide is het zijknopje (aan en uit) van de oude... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Babyfoon toont na 5 maanden wat mankementen na iets waterschade. Gekocht via bol.com dus daarvoor geen binding met de leverancier, maar erg verrast door de snelle reply op mail, heldere instructies en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja para Bebês

Als je het beste wilt voor je kindje, kom je bij Alecto babycare uit. Compleet assortiment in babycare ontzorgt jonge ouders, geven vertrouwen en bieden veiligheid. Alecto heeft een assortiment van meer dan 70 producten voor je, waarmee je jouw kindje met de beste zorg omringt. Het meest bekend zijn onze prijswinnende en marktleidende babyfoons.

Informações de contato

3,1

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

363 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Heel degelijke babyfoon

Heel degelijke babyfoon. Als oma ben ik heel tevreden over de beeldkwaliteit en het geluid. Zowel de baby als oma kunnen op beide oren slapen.

7 de janeiro de 2022

Duidelijk beeld

Vanaf het moment dat wij de babyfoon hebben geïnstalleerd komt hij na wat er op uitleg staat. Het geeft een duidelijk beeld snachts en wij vinden het super fijn dat er een 2 way communicatie is. Het beeld is scherp ook overdag.

4 de janeiro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed

Voordeel is dat er meerdere camera's op aangesloten kunnen worden, beeldkwaliteit is prima.
Het bereik gaat zeker niet ver, dat vind ik wel echt nadelig. Bij onze oude woning kon je niet eens achter in de tuin zitten. De camera geeft na 1/ 1.5 jaar signalen dat het te koud zou zijn terwijl dit niet zo is en na 2 jaar viel de nachtmodus van 1 camera weg. Dit gemeld bij alecto, viel eigenlijk net buiten de garantie maar ik kreeg binnen een paar werkdagen een nieuwe gestuurd. Goede service en reageert snel.

24 de dezembro de 2021

Blij

Een paar weken geleden een babyfoon met beeld gekocht de DVM-140 ben er heel blij mee, pas op onze kleinkinderen en kan nu niet alleen horen maar ook zien wat er boven gebeurt.

8 de dezembro de 2021

Alecto smartbaby10

Hebben een Alecto smartbaby10 gekocht, tot heden voldoet deze aan onze verwachtingen goed en duidelijk beeld verder is het eenvoudig te installeren.

28 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

December 2020 een Alecto flessenwarmer…

December 2020 een Alecto flessenwarmer gekocht. Helaas ging hij een paar maanden geleden kuren vertonen, maar het is door Alecto zeer correct verholpen!! Erg blij mee, volgende flessenwarmer word weer een Alecto!

5 de novembro de 2021

Beste aankoop ooit!!

Beste aankoop ooit!!
Gezond bezig, meteen vers, gezond, en warme maaltijden voor de baby.
Ook snel geleverd en netjes binnen gekregen door een vriendelijke postman.

21 de outubro de 2021

Alecto Dvm 143 defect

3 jaar geleden een Alecto Dvm 143 gekocht. Deze is gedurende deze periode 2 x gerepareerd en we hebben zelfs een nieuwe gekregen! Helaas is deze alweer defect en wel elke keer hetzelfde probleem! Niet meer willen opladen/ defecte aansluiting. Advies zou zijn wederom het apparaat te laten repareren. Jammer genoeg is voor mij het merk niet betrouwbaar meer omdat het met regelmaat kapot gaat. Helaas is het niet mogelijk een ander type te krijgen dus ik stap van dit merk af.

11 de outubro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.