alena-firany.pl Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nie polecam. ❗❗ Kolor i materiał firany znacząco różnią się od tego, co przedstawiono na zdjęciu. Wielokrotnie kontaktowałam się ze sklepem, ale nie otrzymałam konkretnego rozwiązania. Zamiast tego po... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Die Vorhänge sahen als sie ankamen ganz anders als auf den Fotos aus. Sowohl Farbe als auch Stoff waren anders als beschrieben. Die Qualität schien mangelhaft. Nach Beantragung einer Rückerstattung pe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sklep zasługuje na najwyższa ocene moim zdaniem.Serwis bardzo profesjonalny,dostawa za granicę bez żadnych problemow.Szybko i sprawnie.Przesylka zabezpieczona,każda z zamowionych firan zapakowana in... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Rozczarowanie jakością szycia zasłony na wymiar Zamówiłam zasłonę szytą na wymiar w tej firmie i niestety jestem bardzo rozczarowana jakością wykonania. Taśma marszcząca została wszyta nieprawidłow... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Persianas

Escrito pela empresa

ALENA - firany i zasłony marzeń ! Sklep internetowy ALENA z firanami i zasłonami serdecznie zaprasza na zakupy. W naszym sklepie znajdziecie wysokiej jakości firany, zasłony metrażowe i gotowe. Dobierzecie firany oraz zasłony do salonów, pokojów dziecięcych, sypialni oraz kuchni. Oferujemy również różnorodne dodatki do firan: spinki, klamry, taśmy marszczące, lamówki, koronki z gipiury.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

13 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem bardzo zadwolona z zakupu

Jestem bardzo zadwolona z zakupu, sklep rewelacja. Bardzo dobra jakość szycia i materiałów. Raz jeszcze dziękuje za kolejne super zasłony i firanki. Już przymierzam się do rolet rzymskich.

16 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Baaardzo nie polecam współpracy z tą…

Baaardzo nie polecam współpracy z tą firmą i jej pracownikami. Zamówiona firanka okazała się okropnej jakości. Niestety bez prawa zwrotu pomimo odesłania zamówienia, zwrócono mi ponownie tą piękną firankę, która niestety musiała wylądować w śmietniku z powodu jej wykonania. Kosztowała 100 PLN a powinna co najwyżej 10 zł. No cóż kwota zamówienia najwyraźniej okazała się za wysoka, żeby móc zwrócić i załatwić temat polubownie. Polecam handlować tym czymś na bazarach a nie wciskać tego badziewia klientom.

10 de abril de 2023

Resposta da alena-firany.pl

Przykro nam, że Twoje doświadczenie z naszą firmą nie spełniło Twoich oczekiwań. Doceniamy Twoją szczerość, dzięki której możemy stale doskonalić nasze usługi.

Zrozumiałem z Twojego komentarza, że jakość firanki nie była zgodna z Twoimi oczekiwaniami. Rozumiemy, że różne osoby mogą mieć różne odczucia co do tego, co stanowi "dobrej jakości" tkaninę, dlatego oferujemy darmowe próbki naszych tkanin, które można zamówić przed dokonaniem zakupu. Chcielibyśmy Ci przypomnieć, że te próbki są dostępne dla wszystkich naszych klientów, aby mogli oni sami ocenić i wybrać materiał, który najbardziej im odpowiada.

W kwestii zwrotu, chciałbym zwrócić uwagę, że zgodnie z prawem produkty szyte na wymiar nie podlegają zwrotom. Dlaczego tak jest? Firany, które szyjemy na zamówienie, są dostosowywane do specyficznych wymiarów i preferencji naszych klientów. Nie mogą być sprzedane ponownie, dlatego nie możemy ich przyjąć z powrotem. Nie jest to decyzja podjęta z lekka, ale jest to konieczne z uwagi na indywidualny charakter naszej pracy.

Jeśli chodzi o naprawienie wady, mieliśmy na myśli zaoferowanie Ci możliwości poprawy produktu i dostarczenia Ci pełnowartościowej firanki, niestety nie doszło do porozumienia w tej kwestii.

Bardzo nam przykro, że nie mogliśmy znaleźć wspólnego rozwiązania, ale chcielibyśmy podkreślić, że zawsze jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i rozmowy z naszymi klientami. Twoja opinia jest dla nas cenna.

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie sklep i Panie w nim pracujące. Obsługa na najwyższym poziomie. Firany i zasłony pięknie uszyte. Szybka realizacja zamówienia.

4 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mila i kompetenta obsługa,pomoc przy…

Mila i kompetenta obsługa,pomoc przy zamówieniu, zamawiałam przez telefon. Zaskoczona jestem bardzo pozytywnie, nadmiar firany został mi zwrócony, firana zgodna ze zdjęciami i opisem. Jestem zadowolona, mój pierwszy ale nie ostatni zakup

4 de janeiro de 2023

Wszystko na najwyższym poziomie

Wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo ładnie uszyte firanki. Bardzo miła i pomocna obsługa.

6 de novembro de 2022

Resposta da alena-firany.pl

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa. Staramy się, aby nasze firany były jak najwyższej jakości, a jakość i poziom obsługi na wysokim poziomie.

Alena-firany sprzedawca godny polecenia

Moje oczekiwania zostały zaspokojone.Zasłony uszyte starannie, estetycznie zapakowane i dostarczone wcześniej niż oczekiwałam.

1 de dezembro de 2022

Resposta da alena-firany.pl

Dziękujemy serdecznie. Bardzo nam zależy na tym, aby nasze produkty jak najszybciej stanowiły dekoracje okien naszych klientek. Na stronach sklepu podajemy zawsze szacowany czas dostawy, ale staramy się aby był on możliwie jak najkrótszy 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Przysłano ciemniejszy kolor niż na…

Przysłano ciemniejszy kolor niż na próbce. Zasłony zostały wymienione.
Ocena negatywna tylko i wyłącznie za obsługę. Sklep sam podejmuje decyzhe odnośnie wymiany. Nie konsultuje nic z klientem. Nawet mnie nie przeproszono za zły kolor zasłon.

20 de novembro de 2022

Resposta da alena-firany.pl

Bardzo nam przykro z tego powodu. Najprawdopodobniej wynika to z pomyłki naszego pracownika za co najmocniej przepraszamy. Mogło się również zdarzyć tak, iż próbka pochodzi z innej partii towaru niż zasłona stąd odcień może się delikatnie różnić. Trudno nam się odnieść do opinii nie znając więcej szczegółów. Każdy zwrot czy wymiana jest konsultowana choćby ze względu na odbiór produktów. Raz jeszcze bardzo przepraszamy za niedogodności.

Polecam :)

Realizacja zamówienia w terminie. Szybka dostawa. Firana wygląda zdecydowanie lepiej niż na zdjęciu. Dodatkowo bardzo szybko odpowiadają na zapytania klientów. W planach już kolejne zakupy w tym sklepie. Polecam :)

14 de abril de 2022

Zadowolona

Ekspresowa realizacja zamówienia. Firanki dokładnie uszyte i do tego w super cenie. Na pewno wrócę.

30 de dezembro de 2021

Firany pięknie

Firany pięknie, jestem bardzo zadowolona z zakupu i obslugi,która przebiegła miło i sprawnie.Polecam sprzedawcę, pozdrawiam serdecznie.

12 de dezembro de 2021

Firana DB/BATYST/300

Jestem bardzo zadowolona zarówno z kontaktu z firmą, jak i z jakości wykonanych firan. Są starannie uszyte i pięknie prezentują się w mieszkaniu. Dodatkowo usługa została wykonana bardzo szybko.

25 de novembro de 2021

Gorąco polecam

Zakupiłam u Państwa firanę i zasłony do kuchni i pokoju córki. Wszystko szybko, sprawnie, odpowiednio zapakowane. Ale najważniejsze: wszystko piękne i pieknie odszyte. Jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam. Renata

2 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem bardzo zadowolona z usług tej…

Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy,zasłony zostały uszyte pod zamówienie ,materiał zgodny z opisem i zdjęciem ,wykonanie idealne .Dziękuję bardzo ,nadmienię że to już drugie moje zamówienie i ponownie się nie zawiodłam.Bardzo dobry kontakt,pełen profesjonalizm !!! polecam !!!

4 de outubro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais