Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters! Zo gaan ze te werk: ze geven je eerst een redelijk ogende offerte. Vervolgens gaan ze het dak op en beginnen met werken. Na een paar uur, wanneer het dak al is gestript, “vinden” ze ineens grotere schade en gaat de prijs omhoog. Natuurlijk raak je in paniek en geloof je dat het echte schade is die meteen gerepareerd moet worden.
Dat is precies wat ze bij ons hebben gedaan. We hebben een ander bedrijf laten komen om te controleren of wat All in Roofing zei klopte, en dat was niet zo. Ze hebben het verzonnen. De oplossing die All in Roofing ons voorstelde — drie keer zo duur — zou volgens het andere bedrijf sowieso niet hebben gewerkt.
Daarnaast hebben ze de dakgoten beschadigd, zonnepanelen gedemonteerd en alle schroeven daarvan in onze voortuin achtergelaten. Ze hebben vier dakpannen op het dak van onze buren kapotgemaakt en meerdere bloempotten in onze tuin vernield. Ze geven niets om je eigendom, ze zijn alleen uit op je geld.
Vertrouw ze geen enkel werk toe. Het is een stel cowboys.
Nu ik hun vijfsterrenreviews lees, begrijp ik dat die nep zijn. De mensen die hen één ster hebben gegeven, zijn echte klanten.

Resposta de All In Roofing