Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige greepjes ontvangen. Het is inderdaad een Zweeds bedrijf met een Nederlandse site. In Zweden zit het bedrijf gevestigd en versturen vanuit daar naar NL lijkt het. 1 keer proef besteld en daar... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

26 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bestel hier niets!

Bestel hier niets! Ze geven heel duidelijk aan dat het gratis verzenden is, ongeacht het bedrag waarvoor je bestelt. Pakketje was relatief snel binnen en lijkt in prima staat. Een paar dagen later een rekening van Postnl, want er zaten te weinig postzegels op en er staat geen adres op het pakket waar het vandaan komt. Wie draait dus voor de bezorgkosten op? De klant! Een pakketje dat gewoon door de brievenbus is gekomen en extra kosten, die hoger zijn dan mijn pakketje!
Wil je het pakket retouren? Dit blijkt minimaal 18 euro te kosten.
Het bedrijf is echt niet fair, voorwaarden zijn niet eens te vinden en worden dus ook niet getoond bij het bestellen.
Bij het bestellen zie je enkel je bestelbedrag én dat de verzending gratis is.
Trap er dus niet in!

24 de fevereiro de 2026

Na 4 weken geen gehoor

4 weken geleden een bestelling gedaan, eenmalig een bevestiging gehad en daarna niets meer gehoord. Levertijd zou 3 werkdagen zijn. Na herhaalde pogingen tot contact helaas geen reactie. 150 euro betaald, geen gehoor, dat ruikt naar oplichting.

10 de março de 2025

Waardeloos

Voor €150,- greepjes besteld, niet naar wens en retour gestuurd. Echter de retour is nooit aangekomen. En ze zijn niet bereid om hier samen tot een oplossing te komen. Ik kan fluiten naar mijn €150,-

9 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lang wachten op het verkeerde product

Bestelling liet weken op zich wachten en eenmaal bij aankomst was het niet wat ik besteld had. Kleur had niks te maken met wat zij op hun site toonden.
Omdat ik het uitgepakt had accepteerde ze geen retour. Echte fraudeurs niet bestellen!

10 de fevereiro de 2025

Retourneren lukt niet

Retourneren blijkt erg ingewikkeld te zijn. Om artikelen te retourneren dien je per mail een retour aanvraag in. Ik heb dit een week geleden gedaan en nog steeds geen reactie ontvangen. Ook na het sturen van een reminder krijg ik geen reactie.
Verder wijkt de kleur ook af van de kleur op de product foto’s.

6 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na lang zoeken de juiste knoppen en…

Na lang zoeken de juiste knoppen en handgrepen gevonden die wij zochten. Mooie kwaliteit maar wel prijzig.
Levertijd kon niet helemaal waar gemaakt worden maar dat lag grotendeels aan DHL, ze moesten uit Zweden komen. Gingen ze eerst 90 km naar het Noorden en daarna weer 200km naar het zuiden. Daar bleven ze een paar dagen liggen vanwege het weekend. Maandags besteld de andere week dinsdag geleverd, dus viel al met al nog mee, maar als je er dringend op wacht……….

7 de junho de 2023

Bij deze firma Greepjes besteld

Bij deze firma Greepjes besteld. Helaas niet goed en moeten ze retour.
Retour moet je aanvragen 3 x een aanvraag verstuurd zonder enige reactie. Service is er dus niet en helaas tot op heden geen enkel bericht mogen ontvangen. De 30 dagen bedenktijd zijn om…. Wij bestellen hier nooit meer.

19 de janeiro de 2022

Order delivered as expected

I placed a big order on this site last week before I read these reviews. I was a bit worried that I made a mistake, but honestly, I immediately received an e-mail confirmation after placing the order and I also got a shipping confirmation from DHL. I received my order 4 business days later as promised. Must say that I find this website trustworthy and would definitely buy here again

7 de julho de 2021

Super

Super! Een greepje besteld, binnen 3 werkdagen in huis! En een super greepje wat ik nodig had. Maten kloppen precies! En ja, kreeg ook een bevestiging in het Zweeds of welke taal dan ook, maar daarna een verzendbevestiging in het Nederlands. Ik zie geen reden tot klagen.

7 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lost package! Klantenservice blijft stil..

Zelfde ervaring als andere review. Het zou verzonden zijn in mei, maar ik heb het nooit ontvangen. Nu heeft DHL express hier ook een fout in gemaakt, want zij hebben het ergens anders geleverd en ze weten niet meer waar (package lost). Nu is het wachten op de waardeloze klantenservice van Allegreepjes die al tientallen dagen op zich laat wachten..
Zo jammer en zó'n zonde van tijd en geld..

16 de junho de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.