AllesTegenOngedierte.nl Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op 11/9/26 mijn bestelling geplaatst tegen bloedluis bij kippen en de dag erna reeds aan de deur. Dit geldt dus ook voor bestellingen van Nederland naar Belgie. Zeer snelle levering . Het was nog... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

jullie hebben echt top producten maar de afhandeling bij de customer support kan vele malen beter. En dit wordt dan wederom veroorzaakt met hoe je iets verpakt. Kortom er is nog werk aan de boeg. Ik... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bij andere vallen, lopen de muisjes voorbij. Bij deze de eerste gevangen. Werkt dus tot nu toe. Klepje waar de batterijen in gaan, gaat makkelijk eraf. Waardoor het bakje snel uit je handen kan vallen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer snelle levering en erg goede prijzen en kwaliteit producten, bij de welkoop muize vallen 2x stuks a 8-euro bij deze aanbieder 0.99 cent per stuk, dag erop of 1 dagen erna alles in huis.

Detalhes da empresa

1. Dedetizadora

AllesTegenOngedierte.nl biedt u een ruim assortiment internationale topmerken op het gebied van ongedierte bestrijding.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

489 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

222 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, en de muizenval werkte prima! Het muisje is er de 2e nacht al in gelopen, ik was bang dat de staart er tussen zou komen, maar dat is niet gebeurd. De muis is weer buiten

20 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf stuurt je opzettelijk een artikel det je niet hebt besteld.

Zonder overleg op eigen initiatief kregen wij een ander product toegestuurd dan besteld. Dit bedrijf gebeld en mijn ongenoegen geuit. Reactie: Wij hadden dit product niet meer dus hebben wij een alternatief product toegestuurd'. Uitgelegd dat wij dit product niet willen. 'Dat snap ik' was de reactie. 'Als u dit snapt, waarom doet u dit dan?'. Nietszeggend antwoord. Nu kunnen wij het product aanmelden, weer naar een PostNL punt. Dit alles kost mij een uur van mijn tijd. Retourneren is alleen kosteloos als je een tegoedbon neemt of een ander product afneemt: de invulvelden wanneer je iets via de website retourneert (een andere optie is er niet) dwingen je een optie te kiezen. Dit is wettelijk verboden, het is een misleidende handelspraktijk. Trekt u vooral zelf uw conclusies over dit bedrijf.

17 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan daarna is het stil

Bestelling afgelopen dinsdag geplaatst, mail ontvangen dat de betaling is ontvangen en daarna niets meer. Terwijl als je daar een bestelling doet heb je het snel nodig. Er staat op de website volgende dag levering. Niet dus. Slechte communicatie

11 de agosto de 2026

Zeer slechte service

Zeer slechte service: de eerste maal wordt de bestelling geannuleerd zonder enige verwittiging terwijl het wel producten waren die ik snel nodig had; deze keer krijg ik een orderbevestiging maar tot 3 dagen laten geen enkel bericht van verzending, via vriendelijk telefooncontact blijkt betaling niet binnen te zijn en spreken we af dat ik bewijs van betaling bezorg. Hierop krijg ik antwoord dat de bestelling geannuleerd is en het bedrag wordt teruggestort en ik daarna opnieuw kan bestellen. Ik geef aan dat ik de producten sneller nodig heb maar dat kan blijkbaar niet.

4 de agosto de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De vliegenval doet z'n werk goed

De vliegenval doet z'n werk goed. Zó goed dat ik hem ervan verdenk nog meer vliegen aan te trekken. Het zou alleen prettig zijn als de handleiding uitgebreid werd met wat je moet doen nádat hij vol vliegen zit. De dop erop en meteen bij het restafval dus. Niet even laten liggen, dan begint het echt enorm te stinken.

30 de julho de 2026