Goed advies gekregen en goede materialen. Zeker aan te raden Ik was op zoek naar een automatische lashelm en kwam met 2 dure helmen waar ik over twijfelde en ze adviseerde me zelfs een goedkopere... Ver mais
Helaas goede en slechte ervaring met dit bedrijf. 3 keer iets besteld wat vlot en correct geleverd werd. Helaas 1 product retour en na 3 maanden nog geen geld terug. Op e-mail wordt niet gereageerd,... Ver mais
Verkeerde product bezorgd, contact over gehad, dat verliep soepel. Juiste product zou zsm worden verstuurd, tot op heden nog niet gebeurd. Aanvulling: juiste laskabel ontvangen. Waarvoor dank.
Had 1 artikel niet in winkelwagen gedaan. Na whatsapp bericht met verzoek of dit nog aan bestelling kon worden toegevoegd kreeg ik bericht dat dit zonder enige kosten zou worden toegevoegd. Helemaal... Ver mais
Jouw lasklus begint bij AllesVoorLassen.nl! AllesVoorLassen.nl is het betrouwbare startpunt voor elke lasklus. Met een uitgebreid assortiment en online advies bieden wij kwaliteitsproducten aan met een altijd concurrerende prijs voor de lassende hobbyisten, zzp’ers en bedrijven in Nederland en België. Allesvoorlassen.nl wil de grootste online partner zijn en blijven voor lassende hobbyisten, zzp’ers en bedrijven binnen België en Nederland. Met passie voor de lastechniek streven wij naar de optimale online ervaring voor alle lassers. Dit doen we met een altijd concurrerend geprijsd lasassortiment bestaande uit kwalitatieve merken. LET OP: Sinds 5 juli 2023 is de website allesvoorlassen.nl actief onder een nieuwe eigenaar. Het domein is door ons gekocht uit het faillissement van Pomweld BV.
Pompmolenlaan, 3447 GK, Woerden, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 20% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lasdraad besteld.
Vervolgens niet op voorraad.
Bedrijf neemt zelf geen initiatief om een vergelijkbaar product aan te bieden.
Zelf na een week gebeld en toen was het zo geregeld

Goede ervaring.
Producten voldoen aan de verwachting. Verzending binnen een paar dagen binnen. Bestelling was in eerste instantie niet volledig maar na een telefoontje snel opgelost en nagestuurd. Prettig contact.

Resposta da AllesVoorLassen.nl
Snelle levering , goede prijs kwaliteit verhouding, veel keus

Resposta da AllesVoorLassen.nl
goede service en snelle levering

Resposta da AllesVoorLassen.nl
Excellent service and easy communication

Resposta da AllesVoorLassen.nl
Gisteren heb ik mijn machine besteld en vandaag al binnen. Ik vond het best spannend zo'n grote aankoop maar ik ben dik tevreden over de service.

Resposta da AllesVoorLassen.nl
Een goede laskap en het bestellen en leveren waren goed.
Naar mijn mening een goede een betrouwbare webshop.
Je kan gerust iets bij hun bestellen.
Een dikke voldoende.

Resposta da AllesVoorLassen.nl
Kemppi 200 gekocht alles zat er bij en binnen 2 dagen was het in huis prima zaak zeker een aanrader

Resposta da AllesVoorLassen.nl
Omdat mijn bestelling niet compleet is.
Kan ik er zelf weer achteraan
We wachten het af. Ben benieuwd

Resposta da AllesVoorLassen.nl
Goed advies gekregen en goede materialen.
Zeker aan te raden
Ik was op zoek naar een automatische lashelm en kwam met 2 dure helmen waar ik over twijfelde en ze adviseerde me zelfs een goedkopere voor mij als hobby lasser
En ben er erg tevreden mee.