Veja o que dizem as avaliações
Gäller att det du köper passar, skall du returnera blir det problem. Helt omöjligt att skicka tillbaks. Svarar ej på mail hur du skall gå tillväga fast dom lovar " guld och gröna skogar" på hemsida... Ver mais
Efter flera mail, fick jag besked att dom krediterar min faktura. Hade beställt en klänning som inte passade, ville skicka tillbaka, istället fick jag behålla klänningen och pengarna tillbaka. Det... Ver mais
Får ingen info hur man returnerar
Får ingen info hur man returnerar, ingen respons, trotts flera mail att man ska få retursedel och råd hur man ska göra, men nej, bara löften. Klänning i en usel kvalite och alldeles för liten, men har ingen adress att skicka retur till. Handla inte där.😥
Gäller att det du köper passar.
Gäller att det du köper passar, skall du returnera blir det problem.
Helt omöjligt att skicka tillbaks.
Svarar ej på mail hur du skall gå tillväga fast dom lovar " guld och gröna skogar" på hemsidan.
Synd det inte finns minus på stjärnor…
Synd det inte finns minus på stjärnor helt värdelösa ingen respons på flera antal mail. Jag börjar förstå att returnera och få pengar tillbaka kan jag se mig i stjärnorna efter 🤬
Beställde en blus order 241126
Beställde en blus order 241126, som var för liten, har mailat företaget, men ingen respons. Har betalat blusen, orkar inte hålla på med ett sånt här urdåligt företag, som inte sköter om sina kunder. Handla inte av det här företaget, bara lurar folk.
Håller med alla övriga som tyckt här
Håller med alla övriga som tyckt här. Beställde ett par byxor. Fick först minst fem mail att de var på väg. Hade också beställt 2 tröjor, fick ett mail med frågan om jag verkligen ville ha den ena då den var i polyester. Svarade nej men pengarna har redan dragits 800 o inte ngn retur. För byxorna jag inte gillade fick jag svar att jag kunde få tillbaka hälften för det var så dyrt att returnera. Totalt bet 1.200 bara fått ett par byxor jag inte vill behålla. Handla inte av detta företag.
Fin klänning
Svart jeansklänning,Fin och bra i storlek.
Fanns dock ingen retursedel I paketet om det hade behövts.
Kan man ge en överkryssad stjärna?
Kan man ge en överkryssad stjärna?
Så dåligt så det går inte att beskriva. Hr en svensk domän där det är helt omöjligt att hitta villkor för återköp mm. Tvingas returnera till Kina för dyra pengar.
HANDLA INTE
Rena skräpet
Rena skräpet. Stämmer inte med videon där personen bär kläderna. Helt felsytt och och ingen mönster passning samt att skräpet kommer från Kina. Nä usch 1000kr för tre klänningar som blir fönstertrasor.
Inga stjärnor alls egentligen!
Inga stjärnor alls egentligen!! Så fruktansvärt besviken. Köpte en klänning som va för stor, kostar lika mycket att skicka tillbaka som att behålla den. Ingen svara när man mailar. Tycker de finns jättefina kläder, men man kan ju inte handla på denna sidan om de kostar 300kr att skicka tillbaka en tunn liten klänning! Kommer aldrig mer att handla där och inte heller rekommendera andra att göra de!!
Linda
Do not use, wish I’d checked Trustpilot first!
I received my order, too small and poor quality. Was asked to return to China at my own cost. Postage was going to cost more than the item. Wish I had checked TrustPilot first, would never have ordered…. Please learn from my mistake!
Ville returnera en vara hos Allamode…
Ville returnera en vara hos Allamode men jag vet inte om det är ett skämt? Fick inget namn men världens längsta adress i Kina? som innehöll ca 12 olika uppgifter men på webbsidan talar man om returer till Halmstad, Inte seriöst och säger bara aldrig mer
Jag har skrivit förut!har skrivit omdöme här förut
Jag har skrivit omdöme här förut, tydligen har det tagits bort, det jag varit med om. Har varnat för detta företag tidigare pga att jag har varit dum nog att beställa ett klädesplagg två gånger för jag tyckte om blusen. Jag var också dum nog att betala för blusen båda gångerna, men man vill ju inte tro att man blivit lurad. Jag mailade Allmode som svarade att blusen tillverkas utefter beställning, vilket är rena rama lögnen. När jag inte fick min beställning och krävde pengar tillbaka via mail så hörde de aldrig av sig. Detta är 6 månader tillbaka, de stal 900:- från mig så jag varnar verkligen för detta företag. Jag förstår inte att de får hålla på med sitt bluffmakeri. Vem vill skydda sådana som stjäl av vanliga människor som bara vill beställa kläder som de tycker är fina.😡😡😡😡
Väldigt besviken
Väntat på varan länge. När jag sedan får klänningen så är jag allt annat än nöjd med den.Försöker få tag på företaget med flera mejl men inget svar. Meddelar klarna och skickar varan i retur till Allmode med kopior på mina mejl och ber om återkoppling men inget svar.
Varning bluff företag!!
Varning bluff företag!!!
Går inte att få kontakt med företaget vid returer mm. Helt utelämnad som kund Dålig kvalite och håller inte måttabellen som lovas Handla inte från Allamode.se.
Man borde kunna ge 0 stjärnor!
Man borde kunna ge 0 stjärnor! Deras annonser är felaktiga, de ljuger om kvaliteten och tygerna. Jag beställde 2 klänningar som skulle vara bomullsmix... de är 0% bomull men 97-100% polyester. Resterande 3% är också syntet! Ingen returaddress och inga svar på upprepad kontakt via email. Har rapporterat till klarna. Såna företag borde stängas ner. Det kan knappast vara lagligt att inte uppge en returaddress och inte svara på mail med den förfrågan! Snor pengar av folk, helt enkelt!
Bluff företag
Bluff företag. Skickar produkter som ej överstämmer med bild. Svarar ej på kontaktförsök och går därför ej att returnera till
Har köpt en klänning som jag vill…
Har köpt en klänning som jag vill returnera. Har skrivit till Allmode flera gång, om returadress, men inte fått något svar. Kommer aldrig att handla från dem igen, de känns oseriösa.
Har beställt en klänning från allamode…
Har beställt en klänning från allamode ! Klänning tyg katastrofal och storlek stämde ej alls! Har skickat många mail men inga svar....kar kontaktat klarna ! Tänker ej betala för denna vara!!! Bluff företag😠
Klänningar!
Hej! Har beställt 2klänningar! Jätte fina! Mvh Monica
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.