Almeerplant Avaliações 5

O TrustScore é 3 de um total de 5

5 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Cactussen

In mei 2025 een Euphorbia resinifera gekocht maar nu is de plant bruin verkleurd en zakt als een plumpudding in elkaar. Wij hebben bijna alleen cactussen in huis omdat die weinig water nodig hebben en wij veel weg zijn dus we weten dat ze weinig water nodig hebben. Mail gestuurd met mijn klacht maar de plant zal wel teveel water hebben gehad . Gebaseerd op een metertje die erin stond maar dat metertje klopte niet en was kapot. Als antwoord werd er niet aangeboden om met de plant te komen en dus was de kous af. Nu is onze cactus Echinocactus grusonii ook bij Almeerplant gekocht ook aan het dood gaan. Ik meldt het niet eens meer maar hoe kan het toch en hoe moeilijk kan het zijn om een cactus te houden? Wij hebben zoveel cactussen en vetplanten en die doen het prima alleen de cactussen van Almeer plant die behoorlijk duur waren gaan dood. Vorig jaar een hele grote olijfboom daar gekocht voor € 200,00 hopenlijk blijft die in leven. Ik ga graag naar Almeer plant maar zal daar in ieder geval geen cactus meer kopen.

1 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgelopen zondag geholpen door Danielle…

Afgelopen zondag geholpen door Danielle bij het kopen van 3
Stenen plantenbakken .
Samen met haar planten uitgezocht voor de bakken en ze laten oppotten.
Ondanks dat het zo druk was en zij af en toe andere klanten te woord moest staan bleef zij de rustig en zo vriendelijk, dinsdag alles opgehaald en staat nu in mijn tuin zo blij mee.
Bedankt Danielle👍👍👍👍

22 de março de 2026

Resposta de Almeerplant

Wat een mooie woorden, hartelijk dank voor uw review!
Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door Danielle bij het uitzoeken van de plantenbakken en beplanting. We geven uw complimenten zeker aan haar door – daar zal ze heel blij mee zijn!
Geweldig dat alles nu zo mooi in uw tuin staat en dat u er zo van geniet. Daar doen we het voor 😊

Heel veel plezier met uw nieuwe aanwinst en graag tot ziens in ons tuincentrum!

Waardeloze klantenservice

Mijn moeder woont in Almere, dus we gingen even naar Almeerplant . Ik kocht daar 5 restant kerstborden en bij thuiskomst in Baarn zag ik dat een vd borden een gat en een barst heeft. Gelijk een mail gestuurd met foto en aankoopbon met het verzoek het aankoopbedrag terug te storten. Antwoord: dat kan alleen als je het bord retourneert. Er wordt dus verwacht dat ik 1,5 uur heen en weer reis om een beschadigd bord terug te brengen. Fijne klantenservice bij Almeerplant. Dat was dus de laatste keer dat ik hier kwam.

6 de dezembro de 2025

Beste E. Smit,

Bedankt voor je reactie. We begrijpen dat 1,5 uur heen en weer reizen vanuit Baarn voor een beschadigd artikel niet ideaal is.

Als fysieke winkel in Almere hanteren we de vaste regel dat we artikelen in de winkel zelf beoordelen en retour nemen. We vinden het oprecht vervelend dat je met een defect product thuis bent gekomen, maar we kunnen dit helaas niet op afstand via de mail financieel afhandelen.

Mocht je in de toekomst weer eens in de buurt zijn, dan ben je uiteraard welkom om met het bord en de bon langs onze servicebalie te gaan. Dan kijken we op dat moment wat we voor je kunnen betekenen.

Wat een vreselijk

Wat een vreselijk. Personeel in het restaurant vooral die jonge meid !!!!ik had contant geld her was 30.euro ik betaalde tenminste dat wou ik.mer 50.euro kryg ik daar een grote waffel.jaaa kan.je niet pinnen.il.heb.miks geen.wisselgeld. dit dat ik zei.ik gs niet pinnen ja ik heb geen geld terug dan. Dit is toch te gek voor woorden.na enig overleg nou voor uit voor deze keer opeens was er wel wissel.geld moet niet gekker worden is niet de eerste x ook.misschien.idee ..wat aardiger Personeel aannemen wat een draak

2 de dezembro de 2025

Beste Barbera,

Bedankt voor je bericht. Dit klinkt inderdaad niet als een gezellige lunch en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gastvrijheid moet in ons hele pand gewoon goed zijn, of je nu voor een nieuwe tuinbank komt of voor een broodje.

Het gedoe over contant betalen en wisselgeld hoort er simpelweg niet bij. We geven je feedback direct even door aan de mensen van het restaurant, zodat zij dit met hun team kunnen oppakken.

We hopen dat je bij een volgend bezoek aan de winkel weer de normale, vriendelijke sfeer ervaart die je van ons gewend bent.

Zeer klantonvriendelijk personeel

Zeer klantonvriendelijk personeel

16 de setembro de 2025

Beste Haarlemse,

Bedankt voor je eerlijke review. Het spijt ons oprecht dat je ons personeel vorig jaar november als klantonvriendelijk hebt ervaren. Dat is absoluut niet de ervaring die we onze bezoekers in Almere willen meegeven.

We zijn een familiebedrijf met de breedste keuze van de regio, maar we willen ook dat onze service de beste is. Hoewel november voor ons een drukke overgangsperiode is, mag dat nooit ten koste gaan van de klantvriendelijkheid in de winkel. We gebruiken je feedback dan ook om scherp te blijven op ons team.

Mocht je ons willen laten weten op welke afdeling dit was, stuur dan gerust een berichtje. We hopen je dit voorjaar weer te zien in Almere om te laten zien dat we de service wel degelijk hoog in het vaandel hebben staan.

Team Almeerplant

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.