Le site est excellent et j’ai pu commander exactement ce que je voulais. La livraison fut extrêmement rapide et mon achat exactement comme décrit. Prix très attractif aussi
Réponses à toutes mes questions avant commande, merci au service client Qualité du produit
ben heel tevredenmet mijn goude cijfers! 🥰 eentje was beschadigd gelijk gemailt binne een uurtje kreeg ik telefoon(zelfs op een zaterdag) dat se me een nieuwe kwamen ruilen! “omdat ik in de buurt woo... Ver mais
Fijne webshop en makkelijk de juiste producten te vinden. Het materiaal is netjes en wat je er van mag verwachten. Levering was niet als aangegeven de volgende dag maar een dag later. DPD geeft op... Ver mais
Door onze ruime assortiment bieden wij voor iedere type woning een passend huisnummer aan, variërend in verschillende kleuren en hoogtes.
De Tegelarije 32, 6042 TA, Roermond, Holanda
- info@altag.nl
- altag.nl
Pede aos clientes que avaliem
Normalmente responde dentro de 1 semana
As pessoas também visitaram
Produits et service client au top
Réponses à toutes mes questions avant commande, merci au service client
Qualité du produit
Gut in Preis und Leistung
Schnelle Lieferung, gute Verarbeitung, gute Materialanmutung, Preis und Leistung sind 🔝
Definitiv zu empfehlen 👍
So sieht es DieterK
Het was wat we verwachtten
Livraison très rapide et beau produit
Achat sur Altag.Nl
Producten zien er goed uit
Producten zien er goed uit, snelle levering en qua prijs prima
Product volgens beschrijving en prima…
Product volgens beschrijving en prima verpakt.
Alles ruhig und in Ordnung abgelaufen.
Bel prodotto e consegna veoce
Sintiéndolo mucho el servicio de…
Sintiéndolo mucho el servicio de transporte es pésimo , desde el 29 de noviembre que realice el pedido no me ha llegado y estamos a 10 de diciembre .

Resposta da Altag.nl
Snelle levering
Tout tout est bien s’est bien passé
Tout tout est bien s’est bien passé. Merci à vous.
Huisnr 's
Snelle verzending, duidelijke beschrijving vh product. Product kwalitatief goed! Gratis verzending