Tys-Tys.dk Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nu har jeg 3 gange forsøgt at kontakte jer på den eneste mail adresse i har på jeres hjemmeside, men i reagerer slet ikke på min reklamationssag. Det er jo ikke forde i ikke har haft tid, første gan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ledte efter lidt "strand" tilbehør til den kommende Nudist sæson og efter nogen tids "surfen" rundt på nettet, faldt jeg over Altertystys og de skuffede bestemt IKKE! Fandt præcis det jeg søgte i et b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid en fornøjelse at handle hos Tys-Tys! Altid fantastisk og diskret service at finde hos de ansatte i butikken. Man får en varm velkomst, og de deler glædeligt ud af deres produktviden... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Sex shop
  2. também em
  3. Loja de Entretenimento para Adultos
  4. Loja de lingerie
  5. Loja de roupas eróticas

Escrito pela empresa

Tys-Tys er en dansk sexshop med over 50 års erfaring indenfor salg af sexlegetøj. Vores fysiske butik i hjertet af Århus C, er dermed Danmarks ældste sexshop. Det gør, at vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af sex legetøj samt kyndig vejledning – så kommer du altid hjem med det helt rigtige produkt når du handler hos Tys Tys . Efterspørgslen på sexlegetøj i høj kvalitet til lave priser er stadig stødt stigende, hvorfor vi ser det som vores fornemmeste opgave, at have det bedste udvalg på markedet til nogle af Danmarks laveste priser. Vores mål er ikke at blive den største forhandler, men den bedste. Vi ønsker at have det bedste udvalg i sexlegetøj til både mænd, kvinder og par. Vores levering er altid hurtig og 100% diskret.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hurtig levering. Diskret og pænt pakket 👌

12 de fevereiro de 2021

Hej Stine :)

Tusind tak for anmeldelsen og dejligt du bemærkede vores indpakning. Det forsøger vi at gøre meget ud af :)

MVH Pernille, Altertystys.dk

God og hurtig service.

9 de fevereiro de 2021

hej Line

Mange tak for anmeldelsen, det betyder meget for os :)

Super god service

Super god service, gode vare og gode priser.

7 de fevereiro de 2021

Hej Morten..

Tusind tak :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, sødt personale ikke sidste gang vi handler der. Og når coronaen er slut skal butikken bestemt også have et besøg .

6 de fevereiro de 2021

Hej Majbrit

Tusind tak for de søde ord! Vi glæder os også virkelig meget til at åbne og ikke mindst se dig i butikken.

MVH Pernille, Altertystys.dk

Hurtig og diskret levering

Hurtig og diskret levering ,
Og gode produkter , som lever op til forventningen og er præcis som den er beskrevet.

3 de fevereiro de 2021

Hej Helene :)

Tusind tak for søde ord. Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og lækre produkter

Jeg har lige modtaget min pakke fra jer og jeg er super tilfreds! Jeg havde lidt problemer med leveringen, men det var postnord der ikke levede op. Jeg elsker de varer jeg har købt, de er super god kvalitet og de klarede problemerne med postnord på ingen tid og jeg fik allerede min pakke Idag. Jeg vil klart købe fra jer igen! Skøn service, lækre produkter og generelt en fornøjelse. Mange tak.

2 de fevereiro de 2021

Hej Freja.. :)

Tusind tak for de søde ord! Og er glad for du fik dine varer fra PostNord, samt vi fandt en løsning.
Vi glæder os til at måtte handle med dig igen en andet gang..

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg synes deres hjemmeside er super god…

Jeg synes deres hjemmeside er super god for alt er beskrevet ned til mindste detalje og beskrevet så flot og nemt at bestille fra... fik bestilt og modtog hurtigt min spændende pakke alt i alt super god service

28 de janeiro de 2021

Hej Marlene

Tusind tak for de søde ord! Og det er bestemt også noget vi vægter meget højt.
Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang.

Rigtig god service

Rigtig god service. Pernille var super sød at skrive med. De ting jeg bestilte er top kvalitet og pakken kom rigtig hurtigt. Alt i alt et sted, hvor jeg igen ville bruge mine penge, med glæde.

22 de janeiro de 2021

Hurtig og nem

11 de janeiro de 2021

Hej Anika..

Dejligt at høre !
Vi håber at kunne handle med dig igen en anden gang :)

MVH Pernille

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altertystys det er virkelig fantastisk…

Altertystys det er virkelig fantastisk sted og handle alt er som det skal være nemt og hurtigt😊

4 de janeiro de 2021

Hej Reki

Mange tak for anmeldelsen :)
Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang.

Hav en fantastisk dag!

Varene kom hurtigt

3 de janeiro de 2021

Hej Dina

Mange tak for anmeldelsen :)
Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har den bedste service!!!

Hej Julie

Tusind tak for de søde ord - Det betyder så meget.
Vi håber at måtte handle med dig igen snart :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice

Selve min bestilling var noget skuffende. Dårlig pasform, dårlig, kvalitet og dårlig størrelses anvisning, samt forkert leverance.

Men super god kundeservice der hjalp med at få refunderet mine penge, samt forklarede at det var en leverandør de havde afsluttet samarbejdet med netop pga dårlig kvalitet

Hej Henriette

Tusind tak for anmeldelsen :) Og er glad for vi fandt en løsning.
Alle skal være glade :)

Excellent

Excellent service

Hej Andrea

Det er vi glade for at høre!
Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang :)

Hurtig og distrekt levering

2 de dezembro de 2020

Hej Mette

Tusind tak for de søde ord!
Vi håber snart at måtte sende endnu en pakke afsted til dig :)

Kan højt anbefales

Hurtig leverance. Flot pakket ind og meget god kvalitet. Højt anbefales ❤️👍🏻

2 de dezembro de 2020

Hej Jennie

Tusind tak for de søde ord!
Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang :)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. God pris og lynhurtig levering. Kan kun anbefales.

1 de dezembro de 2020

Hej Stig

Hvor er vi bare glade for, at du havde en god oplevelse! Vi håber at måtte handle med dig en anden gang :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super service. Hurtig levering.

21 de novembro de 2020

Hej Hanne,

Tusind tak for de søde ord. Vi håber at måtte handle med dig igen en anden gang :)

MVH Pernille, AltErTysTys.dk

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais