Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endelig en udbyder hvor deres fakturaer er super overskuelige, og til at forstå. Samt hvor man tydeligt kan se om man har noget til gode, og hvad der er betalt og forbrugt. Kan klart anbefales. :-)... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var så nemt at skifte uden gebyr eller oprettelses afgifter. Min besparelse er næsten 100kr om måneden og det betyder så meget for en pensionst

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Udfordre status kvo. Et nyt selskab skabt for danskerne. Tak for alt hvad i gør. Både produktet i sælger, men også den public service i deler omkring fusk i branchen. Selvfølgelig vil i møde... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min samlever blev ringet op af en person, han hed vist Martin. Han ville stille et enkelt spørgsmål, det blev så til en længere snak. Han ville selvfølgelig sælge strøm.Da min samlever siger at han vi... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Companhia Elétrica
  2. Produtor de Eletricidade

Escrito pela empresa

Altid Energi er skabt, fordi Danmark har brug for et elselskab, der vægter ærlighed, transparens og fair priser. Vores mission er at blive forbrugerens foretrukne valg gennem en revolutionerende prisstruktur, som ingen andre i branchen har. Modellen giver fuld gennemskuelighed og betyder, at vi oprigtigt kan hjælpe vores kunder med at spare på strømmen og bruge den, når den er mest bæredygtig. Det mener vi, er den mest effektive måde at være grøn på – eller ærlig grøn som vi kalder det hos Altid Energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Altid Energi.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 92% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ualmindelig grov kundeservice og ikke mindst dyrt eventyr..

Jeg har efter at have skiftet til Altid Energi erfaret, at de på ingen måde er billigere. Tværtimod. De trækker uden mit samtykke okrævning på 2100 for 14 dages forbrug derefter næsten 2500. Jeg er rasende og er nu ved at finde anden udbyder. Ualmindelig dårlig kundeservice. Først får jeg en i røret der siger der er sket en fejl og hun vil kigge på det. Derefter får jeg et opkald fra hendes chef der taler rigtig hurtigt og agressivt til mig. Jeg ender med at sige jeg ikke ønsker andet emd at høre om de har tænkt sig at refundere de penge der er betalt som de udenvidere har trukket fra min konto. Hun siger bare nej og så stopper samtalen.
Min anbefaling er at komme langt væk fra det selskab.

31 de outubro de 2025

Hej Martin

Vi er selvfølgelig kede af at læse om din dårlige oplevelse her, men mener også, at den kan nuanceres en smule. Vores adm. direktør har sendt dig en sms og tilbudt en samtale for at løse problemet, men du har umiddelbart ikke svaret. Det håber vi fortsat, du gør.

Vi har også evalueret opkaldet, du henviser til, og kan på ingen måde genkende dit udlæg af hverken ”aggressiv” eller ”hurtig” tone. Det er kundeservice, du har talt med – ikke en chef. Den misforståelse beklager vi selvfølgelig.

Det er dog rigtigt, at din opkrævning for september var for høj, og her udbetalte vi med det samme penge til dig. Men din opkrævning for oktober forventer vi er nogenlunde retvisende, og det samme med november-opkrævningen. Hold godt øje med din faktura, der kommer her den 15. november – den vil sammenholde dit forbrug for oktober med opkrævningen for samme periode. Det forsigtige bud er faktisk, at du er blevet opkrævet for lidt for oktober ift. hvad omkostningerne bliver for dit forbrug, efter måneden er omme.

Husk, at netselskaberne har fordoblet deres priser pr. oktober, og at strømpriserne stiger her over vinteren. Det har ikke noget med os at gøre, men slår igennem i dine opkrævninger og på din elregning. Derudover vil jeg også råde til at se i vores selvbetjening under ”Mit forbrug” – her vil du kunne se, at dit forbrug i kWh praktisk talt er fordoblet pr. måned, du har været kunde hos os. Og det er dine opkrævninger trods alt ikke – derfor forventer vi også, at de ligger i det rigtige leje nu.

Bedste hilsner,
Mikkel

Bedste selvskab

Jeg blev ringet op af et andet selskab som spurte hvilket selvskab jeg har. Jeg svarede at det var altid energi. Manden fulgte op med, hvorfor har du valgt dem? Jeg svarede fordi de er billigst. Manden sagde “Jamen så må du ha en god dag”.

Jeg må ærligt indrømme at telefonsælgere ikke lige er min kop te, så jeg blev simpelthen så glad da han bare lagde på, at jeg tænkte, nu får de sku lige fem stjerner.

31 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det fungerer - se at komme på vognen.

Kan varmt anbefale. Super gennemsigtigt og velfungerende.

Blev endda pitchet på gaden af en konkurrent. Da de fik at vide at vi pt er ved AltidEnergi sagde han ordret "ok så har du det billigste der findes" og lod os være.

28 de outubro de 2025

God kundeservice

Udover at Altid Energi er meget konkurrencedygtige på prisen, så har de også en virkelig god kunderservice - og det er der faktisk ikke ret mange, der har i branchen.
Jeg har været kunde hos Altid Energi med mere end en installation og både som privat og erhverv og jeg kan anbefale dem.

PS: Ingen har opfordret mig til at anmelde - jeg synes bare, at de om nogen fortjener alle fem stjerner.

21 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har oprettet mig som kunde uden samtykke eller kontakt!

Jeg er lige flyttet i hus, og inden da tilmeldte min mand og jeg os Dansk Energiforsyning som vores energiudbyder. Det fungerer perfekt :-) Til min store undren modtager jeg dog i posten en regning fra Altid Energi! De har oprettet mig som kunde uden overhovedet at have talt med mig, uden at have samtykke, intet! Jeg har aldrig sagt ja til at være kunde hos dem, ja jeg har faktisk aldrig hørt om dem, før de pludselig sender mig en regning. Da jeg skriver en mail til dem med problemstillingen, lader de en AI-bot svare mig!

Jeg ville sige "Undgå at blive kunde her", men det kan du ikke, for de opretter dig som kunde uden overhovedet at have talt med dig. Svindlere.

6 de outubro de 2025

Hej Camilla

Hvis du har modtaget en opkrævning i fysisk post, som vi læser din besked, så skyldes det, at du har en ejendom, hvor en tidligere lejer/ejer har været kunde hos Altid Energi, og personen har opsagt sin elaftale ved os, men der er ikke blevet tilknyttet nogen ny aftale. Da vi ikke bare kan lukke for strømmen når nogen flytter, er processen at regningen sendes til ejeren af adressen. Det er helt standard for alle elselskaber at gøre sådan, da elselskaberne ellers vi hænge på regningerne alle de steder, hvor en elaftale opsiges, uden en ny oprettes. Vi kan ikke umiddelbart finde din sag baseret på oplysningerne her, men vi håber du enten har fået løst dit problem eller fået en aktiv elaftale ind på den adressen, som vedrør det brevpost du har fået.

Opdateret: Jeg kan forstå at du har fået hjælp og dette er løst.

Mvh
Michael

Billigste elselskab

Efter en indkørsel periode med lidt problemer kører det nu på skinner. I er det billigste elselskab til dato jeg har været medlem af i mine 62 år 👍

30 de agosto de 2025

Smækker på

Blev ringet op af en frisk sælger. Fint nok.
Vi snakkede frem og tilbage og havde en god snak.
Da han så søger et ja eller nej på, om jeg er interesseret, smækker han røret på, så snart han hører et nej. Virkelig dårlig måde at repræsentere et firma på.

25 de agosto de 2025

Hej Jens

Tak for din anmeldelse. Det lyder bestemt ikke som en god oplevelse, og det vil vi gerne beklage mange gange.

Jeg vil meget gerne følge op på situationen og tage det videre internt med vores telefonsælger. Hvis du har mulighed for at dele lidt flere detaljer, må du meget gerne sende dem direkte til michael@altidenergi.dk

Jeg har været kunde i 1,5 år

Jeg har været kunde i 1,5 år. Min elregninger blev en del billigere end da jeg var hos Andel. Alt kører som perfekt med betalinger og estimat på aconto forbrug. Vil kun anbefale at blive kunde. Tak for gennemsigtighed og en rigtig fin måde at sende regningerne på, som gør den nem at læse og forstå.

31 de julho de 2025

Tydelig kommunikation og billigere

Jeg har været glad for deres transparente fakturaer, og jeg sparer penge hver måned i forhold til tidligere, da jeg ved mit tidligere energiselskab betalte for et dyrere abonnement, samtidig med at jeg betalte en tillægspris pr kwh.

30 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt og uden bøvl - kan VARMT anbefales!!

Enkelt og uden bøvl. Hos Altid Energi betaler du for dit forbrug pr måned, og du agerer IKKE bank for dem. Jeg skiftede fra Netto Power, som stadig skylder mig flere tusind kr. Det skifte har jeg ikke fortrudt et sekund. Kan varmt anbefales!

9 de julho de 2025

NUL skjulte omkostninger

Har været kunde nu i mere end et år. Har kun været positivt. Jeg sparer et sted mellem 4-500,- om året (havde andel før). Men det bedste er sådan set, at jeg ej behøver bekymre mig om at skulle holde øje med min regning/leverandør - for der kommer ingen skjulte omkostninger. Punktum!

1 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedst i klassen, intet mindre🌟🤝👌

Jeg skiftede til Altid Energi pga. deres tillidsskabende kommunikation og selvfølgelig også det fuldt transparente koncept, som rent faktisk betyder, at jeg ikke behøver at læse noget efter, der er skrevet med småt.

Skiftet var gnidningsfrit og tog vel næppe de to minutter, som det hedder. Intet har der været at sætte en finger på. Og ja, jeg er gerne ambassadør for firmaet🌟👌🤝

5 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais