Inte värt pengarna
Produkten man får motsvarar inte bilden eller priset. Konstigt material. Leveranstiden är lång och frågor besvaras av något som känns som ett AI-verktyg.
På gränsen till bedrägeri. Produkter som inte alls möter beskrivningarna och när man klagar så erbjuder dom dig att skicka tillbaka till en skum adress i Kina på din bekostnad eller att få 10% tillbaka, därefter höjs det dom vill betala tillbaka i små steg till du tröttnar. Företaget är ett utländskt drop shipping-företag som är svårt att komma åt. Köp inte!
Bluff sida!!!!
Köp inget på denna på denna sida beställde en tröja som inte alls vad man förvänta sig den vad så tunn att man kunde se igenom den och jag fick erbjudande om 15% av köpesumman tillbaka annars skulle jag få betala för frakten till Kina som vad dyrare en själva tröjan.
Beställde byxor som var ett stort skämt kvalitetsmässigt , dyrt att returnera , % avdrag på köpet... vad spelar det för roll när man inte vill ha dom DETTA ÄR SATT I SYSTEM helt värdelöst minus 5 är mitt omdöme, nu hoppas jag att klarna avbryter affärer med detta j@vla företag
De har ingen butik, de har ingen returadress. Du får efter lång leveranstid ett paket direkt från Kina med produkter som inte alls liknar det du beställt. Du kan inte returnera varorna, du får ingen adress att skicka till. Efter långvarigt sjabblade fick jag hjälp av Klarna, ” butiken” fick inga pengar och jag slängde skräpet de skickade från Kina i soporna.
Leverans e. 1 månad ! Då levererar dom ngt. helt annat än jag beställt. Deras returpolicy och pengarna tillbakagaranti är ren bluff och helt omöjliga att komma i kontakt med.
Beställ inget från detta blufföretag
Crap Quality. Expensive returns to China. False advertising
Medans skjortorna jag beställde ser bra ut och materialet känns underbart. Det är inte angivna storleken för eu. Är fet så utan stretch material så har jag 5xl. Med stretch kan jag klara 4xl. Läste att den har stretch så beställde 4xl. Men väl på plats så verkar den vara mera xl eller 2xl. Så skulle antingen behöva tappa 30kg eller beställa 6-7xl för att det ska passa, å dom har inte den storleken. Sen nästa problem att det tog för lång tid för leverans. Beställde den 28/11. Och den levererade den 23/12. Så nästan en månad mellan beställning och leverans. Så - pong för leverans och storlek. + För design och material.
Dåliga produkter, leveras från Kina och returer ska skickas till Kina, vilket gör att deras returpolicy i princip inte finns.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.