Useriøst oplevelse af tilbud. Vi er på ukig efter et tilbud til at få lavet vores facade, Amagerbyg svarer først efter 1 uge. Hvor de spørger hvad vores budget er, svarer hurtigt omkring 200.... Ver mais
A empresa respondeu
Amager Byg er en totalentreprenør med base på Amager, der arbejder med renoveringer og tilbygninger, hvor eksisterende boliger bliver tilpasset nye behov. Vi tager udgangspunkt i den bolig der er - og i dem, der skal bo i den. Hvordan fungerer hverdagen i rummene? Hvor giver det mening at ændre, og hvor skal der bygges videre på det eksisterende? Arbejdet starter altid med en grundig gennemgang af behov og muligheder. Herfra planlægges løsningerne, så de hænger sammen - både teknisk og i praksis - før udførelsen går i gang. Vi lægger vægt på ordentlighed i hele processen. Det gælder både i dialogen, i planlægningen og i det arbejde, der bliver afleveret. Vi ved, at det koster dyrt at bygge for billigt. Derfor afspejler vores tilbud, hvad en holdbar løsning reelt koster - uden uigennemskuelige formuleringer eller uforudsete overraskelser. For os handler det om, at boligen bliver mere velfungerende for dem, der skal bo i den. Det er sådan, vi arbejder med at gøre idéer og boligdrømmer til noget, der kan fungere i praksis.
Magle Alle 7, 2770, Kastrup, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Useriøst oplevelse af tilbud.
Vi er på ukig efter et tilbud til at få lavet vores facade, Amagerbyg svarer først efter 1 uge. Hvor de spørger hvad vores budget er, svarer hurtigt omkring 200.000kr, som jeg har fået tilbud af andre murer mm.
De svarer ikke i 2 uger, skriver selv til dem, om de ønsker at give tilbud eller ej. Hvor han kommer retur med at vi nok skal forvente 300.000kr og at de ikke vil give tilbud, hvis vi ikke mener det er realistisk.
Så min opfattelse er to ting, de tager overpris (100.000kr altså + 50% ift. alle andre) og virker useriøse i henvendelser omkring tilbud.
Tænker ikke jeg skal bruge dem til andre projekter.

Resposta de Amager Byg ApS
Vi byggede med Amager Byg, og fik lavet en større indvendig renovering af bl.a. køkken og badeværelser samt sammenlægning af to værelser. Rasmus var en meget ordentlig byggeleder, og vi følte os trygge hele vejen igennem processen. Deadlines blev overholdt, og de små ting undervejs der opstod, blev løst igennem en god dialog. Det var helt klart en samlet byggeoplevelse til 5 stjerner, men jeg oplevede lidt udfordringer med at få tilsendt den afsluttende faktura efter byggesagen var helt afsluttet - og det behøver selvfølgelig ikke være mit problem, men jeg skulle lige rykke et par gange for at få tilsendt den sidste faktura. Og derfor "kun" de fire stjerner. Men alt i alt en så god oplevelse, at jeg anbefaler dem til andre.
Inden jeg skulle vælge håndværkere til at renovere mit badeværelse, havde jeg besluttet, hvad der var det allervigtigste: Selvfølgelig godt håndværk – og ikke mindst tryghed hele vejen igennem processen. Og det fik jeg. Jeg oplevede dygtige fagfolk – og at de var ekstremt gode til at forventningsafstemme, overholde aftaler – og finde de gode løsninger i dialog med mig. Jeg giver de varmeste anbefalinger til Rasmus og hans team:-)

Resposta de Amager Byg ApS
Vi er lige blevet færdige med at få lagt nyt gulv og gulvvarme i hele stuen samt isolering af vores entré. Vi har været super glade for at bruge Amager byg til opgaven da de både har givet os god vejledning samt sikret god kvalitet. Håndværkerne er super søde og dygtige til det de laver og vi nåede i mål med projektet inden for planlagt tid. Der var god dialog hele vejen igennem og vi er endt med et resultat vi ikke kan sætte en finger på.

Resposta de Amager Byg ApS
Vi har haft Amager byg som totalentreprenør på vores lejlighedsrenovering og kan varmt anbefale at bruge dem både til større og mindre opgaver. De har som få andre håndværker vi har arbejdet med været realistiske fra start og overholdt de fleste deadlines og været gode til at tage os med gennem hele processen. Resultatet er vi også super tilfredse med. Alt i alt en rigtig god oplevelse og hvis vi skal renovere igen i fremtiden vil vi helt sikkert overveje at bruge Amager byg endnu en gang.

Resposta de Amager Byg ApS
Amager Byg stod for en totalrenovering af vores hus. Vi fik hurtigt kontakt til Jacob der kom ud og efterfølgende gav et tilbud. Det var en behagelig oplevelse og de kunne starte allerede få uger efter. Theis var vores byggeleder og han var virkelig dygtig. Han var nem at få fat i, detaljeorienteret og var god til at følge op. Der skete nogle fejl undervejs men de blev rettet op og Theis var først tilfreds da det hele så smukt ud. Vi har været glade for ikke at stå med hele ombygningen selv og siger tak for hjælpen.

Resposta de Amager Byg ApS
Vi er lige kommet i mål med 2 nye badeværelser, samt værelsrenovering. Processen har været virkelig god.
Alt har fungeret. Søde og kompetente håndværkere over hele linjen

Resposta de Amager Byg ApS
Jeg stod over for at realisere min drøm om at renovere min gamle lejlighed - et kæmpe stort projekt. Jeg valgte Amager Byg fordi jeg ønskede mig en professionel og kompetent tilgang til den krævende opgave, og samtidig ønskede tryghed og en holdbar tidsplan som kunne gøre processen så “smertefri” som muligt. At vælge Amager Byg har været den bedste beslutning!
Allerede ved afdækningen af lejligheden oplevede jeg Amager Bygs’s professionelle og kompetente tilgang, og gennem hele projektet har kommunikation været i top. De nedbrød en eksisterende væg, så lysindfaldet blev bedre, samt nedtog gammel tapet og “brune” lofter. Genopbygningen bestod af maler- og tømrerarbejde samt el-installation, som alt sammmen fungerede perfekt. Endnu engang var kommunikation og information undervejs tryghedsskabende, og hele processen igennem har Rasmus og hans team i Amager Byg udvist stor imødekommenhed, engagement og forståelse - og med et super flot håndværk er min mangeårige renoveringsdrøm gået i opfyldelse!
Tusind tak til det empatiske og kompetente team i Amager Byg - I har min varmeste anbefaling

Resposta de Amager Byg ApS
Jeg skriver for at udtrykke vores utilfredshed med den service, vi har modtaget fra Amager Byg i forbindelse med vores projekt om en større tilbygning samt totalrenovering af vores eksisterende hus.
Vi valgte at få et tilbud fra Amager Byg efter tidligere at have haft kendskab til dem i forbindelse med et andet projekt, som dog ikke blev påbegyndt. Vi blev gennem Amager Byg henvist til en arkitekt, som skulle hjælpe os med at visualisere vores ønsker. Efter en grundig proces med arkitekten, fremlagde vi vores idéer, og hun sendte materialet til Amager Byg for at få en overslagspris, der kunne hjælpe os med at vurdere, om vi kunne gå videre med projektet.
Amager Byg kom tilbage med et fornuftigt overslag, og vi aftalte senere at mødes for at diskutere yderligere deltagelse samt for at modtage et konkret tilbud. Desværre blev vores oplevelse under dette møde skuffende.
Vi blev mødt af en repræsentant ved navn Jakob, som tilsyneladende ikke var motiveret for at engagere sig i vores projekt. Vi havde forventet at blive mødt med entusiasme og en lyst til at høre om vores ønsker. I stedet virkede han negativ og ligeglad, ville nærmest ikke vises rundt i huset og nævnte at han blot kunne tage billeder, hvis det blev nødvendigt. Vi finder det uforståeligt, at Jakob vælger at spilde vores tid og sin egen på et møde om et projekt, som han mener er urealistisk, især når han havde haft mulighed for at gennemgå alle tegningerne fra arkitekten forud for mødet og de i øvrigt selv havde leveret første overslag.
Efter et møde, der varede knap 20 minutter, lovede Jakob at udarbejde et endeligt tilbud. Til vores overraskelse og frustration modtog vi ikke dette tilbud, selv efter flere forespørgsler fra vores side. Vi måtte til sidst opgive vores samarbejde med Amager Byg.
Vi er skuffede over den uprofessionelle tilgang, som vi har oplevet, og vi undrer os over, at Amager Byg ikke kan yde den service, man med rimelighed kan forvente. Dette har været en ærgerlig oplevelse, og vi håber, at andre kunder ikke vil opleve det samme.

Resposta de Amager Byg ApS
Fik anbefalet Amager Byg af min veninde da jeg skulle have ombygget mit københavnertoilet, og de har levet op til alle mine forventninger fra start til slut!
Jeg lagde vægt på i startfasen at kommunikation var vigtigt for mig, og her skuffede de heller ikke, både i salgsfasen og byggefasen, var der løbende status på projektet både fra sælgeren, entreprenøren og håndværkerne, de sendte bla. løbende billeder og de henvendte sig hvis de var det mindste i tvivl om nogle beslutninger. Slutresultatet er der heller ikke noget at sætte en finger på, elsker mit nye lille badeværelse, for selv om jeg ikke har fået flere kvadratmeter, så er det blevet så meget mere funktionelt og føles større, og stadig med fokus på kvalitet.

Resposta de Amager Byg ApS
Vi brugte Amager Byg til at totalrenovere vores lejlighed. Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. De var nemme at kommunikere med, og de fulgte op undervejs, så vi hele tiden var med på hvad der skete.
Alt er veludført og vi er bare mega glade!
Vi følte virkelig at vi blev lyttet til og vores ønsker undervejs blev respekteret. De var også gode til at komme med forslag der gjorde løsningerne endnu bedre.
Kvaliteten og forløbet var bare helt i top!
Vi ville helt klart bruge dem igen.

Resposta de Amager Byg ApS
Fantastisk oplevelse med AmagerByg!
Vi har haft en virkelig god oplevelse med AmagerByg. Kvaliteten af deres arbejde er i top, og de går ikke på kompromis med detaljerne. Derudover er kommunikationen helt i særklasse – vi følte os trygge og velinformerede gennem hele processen.
En ting, vi særligt har sat pris på, er deres store forståelse og respekt for, at de træder ind i et familieliv. De tager virkelig hensyn og gør alt for at minimere generne ved byggeprocessen. Samtidig har de stor respekt for de materialer og produkter, vi har valgt, og de gør en dyd ud af at passe godt på dem.
Rasmus og hans team er professionelle, imødekommende og utroligt dygtige. Vi kan varmt anbefale at tage en snak med dem, hvis du står over for et byggeprojekt.
Tak for et super godt samarbejde!

Resposta de Amager Byg ApS
Vi brugte Amager Byg i forbindelse med totalrenovering af vores lejlighed, og alt spillede bare fra start til slut. Vi oplevede Amager Byg og holdet bag som meget professionelt, og vi blev holdt i hånden hele vejen igennem processen. Klart en anbefaling herfra!

Resposta de Amager Byg ApS
Amagerbyg hjalp os med en totalrenovering af vores nye lejlighed. Udover at overholde tidsplan og budget stod Rasmus og hans team altid til rådighed når vi havde brug for rådgivning. Vi håber, at Rasmus og resten af det professionelle team kan hjælpe os igen med fremtidige projekter.

Resposta de Amager Byg ApS
Et ret stort renoveringsprojekt, hvor alt blev lavet i et 100 år gammelt hus. Nye gulve, paneler, vvs, el mv. Projektet var stort.
Amager byg var hovedentreprenør og køkkenfirma leverede køkken, bad og skabsløsninger.
Samarbejde gik fornuftigt. Meget få uoverensstemmelser og projektets størrelse/kompleksitet taget i betragtning, så blev uforudsete ting håndteret rimeligt.

Resposta de Amager Byg ApS
Vi fik lavet en tilbygning til vores hus i Vedbæk og der har ikke være noget at sætte en finger på under hele processen.
Fra det første møde blev vi mødt af kompetente, høflige og tillidsskabende folk og under hele byggeprocessen blev vi holdt i hånden på den bedst mulige måde. Amager Byg gav os løbende opdateringer og var utroligt gode til at informere os om fremdriften og eventuelle ændringer eller udfordringer, der opstod. Det gav os tryghed og gjorde, at vi hele tiden følte os godt informeret og inddraget.
Resultatet af tilbygningen er præcis som vi håbede og håndværket er af højeste kvalitet. Amager Byg leverede præcis det, de lovede og byggede præcis hvad arkitekten tegnede.

Resposta de Amager Byg ApS
Lidt dyrere end gennemsnittet, men kvaliteten, anbefalingerne undervejs og lækkerheden af det færdige resultat er i top! Vi er totalt glade for vores nye badeværelse.

Resposta de Amager Byg ApS
Amager Byg har været totalentreprenør på renoveringen af vores lejlighed på Frederiksberg.
Amager Byg har arbejdet hurtigt og effektivt. Også når det gælder løsningen af de problemer, der altid opstår undervejs. Vi har været meget tilfredse med forløbet og med det færdige resultat.

Resposta de Amager Byg ApS
Hurtig og effektivt, vi er glade for vores vindue.

Totalrenovering af speciallægeklinik.
Vi stillede mange krav i forhold til tilgængelighed for alle patienter, patientsikkerhed, arbejdsmiljø for medarbejdere, den gode følelse man kan have, når man går ind i et rum, hvor der er tænkt på detaljerne.
Vi er yderst tilfredse med det leverede og kan kun se tilbage på planlægningsforløbet og selve entreprisen med glæde.
Amager Byg har hele tiden sat os i centrum og været lydhøre for forslag, men også udvist professionalisme, når vi blev lidt for "smarte" i vore løsningsforslag.
Kan kun anbefales til noget så specielt som en speciallægepraksis.

Resposta de Amager Byg ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.