Detalhes da empresa

2. Designer de jóias
  3. Joalheria

Sobre Amami

Escrito pela empresa

Når du vælger et smykke fra Amami, er du med til at støtte et stolt formål om renere verdenshave. 10% af vores overskud går nemlig til affaldssamling i verdenshavene.

Alle mine smykker er producerede i rustfrit stål og forgyldt med 18K guld. Forgyldningen er lavet med PVD coating, hvilket sikrer, at smykkerne både kan holde til saltvand, sæbe og sved.

Hver enkel del af min produktion er valgt ud fra en præmis om at sætte miljøet i første række. Derfor er alt fra emballage til smykkeproduktionen baseret på bæredygtige metoder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fantastisk lille virksomhed

Mega flotte smykker i god kvalitet. Hurtig levering, god service og mega godt koncept med donationer til oprydning af verdenshavene og bæredygtige brevpakker og smykkeposer
😍

18 de janeiro de 2023

Resposta de Amami

Hej søde Julie, tak for din mega flotte anmeldelse!🙏

Jeg bliver så glad når mit arbejde og mine smykker bliver værdsat 😍

Jeg håber at du får en fantastisk søndag!

De bedste hilsner,
Mie Elgaard, ejer af Amami 🐚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fine smykker og god service

Fine smykker og god service! Smykkerne var sikkert og fint indpakket og hurtig levering😊

21 de novembro de 2022

Tak for din rigtig fine anmeldelse, Nanna 💕
Dejligt at du kan lide smykkerne. Håber du får en fantastisk aften.

De bedste hilsner,
Mie ✨

Rigtigt gode priser

Rigtigt gode priser, og gode kvalitet, og min mor blev meget glad for sin gave så kan anbefalde at købe. En perfekt gave

2 de dezembro de 2022

Hej Kian,
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er SÅ glad for at din mor blev glad for sine smykker!🤩✨
Rigtig dejlig dag til dig.

De bedste hilsner fra Mie 🌊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flotte smykker til en meget god pris

Flotte smykker til en meget god pris. Tak

27 de novembro de 2022

Hej Simon,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at smykkerne lever op til forventningerne 🤩🙏

Rigtig dejlig dag.
Hilsen Mie, Amami ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smukke smykker og fantastisk go'

Smukke smykker og fantastisk go', hurtig og kærlig betjening🥰

29 de novembro de 2022

Resposta de Amami

Dejligt at du er glad for dine smykker. Håber også at julegaverne falder i smag 😍🎄

Rigtig dejlig dag til dig!

//Mie 🌊

Amami, miljøbevidste smykker

Super god service samt hurtig levering 🫶🏽
Derudover bliver der leveret smykker i høj kvalitet, som både er stilfulde, slidstærke og vandfaste, hvilket er en kæmpe bonus ♥️
Jeg er vild med at der både er lagt fokus på smykker af høj kvalitet og miljøet igennem hele processen 🌍💦

1 de novembro de 2022

Resposta de Amami

En utrolig dejlig anmeldelse - Tak!😍 Alt hvad du beskriver vægter jeg meget højt i alt mit arbejde med Amami. Det sætter jeg stor pris på!✨

Håber du får en helt fantastisk weekend.
//Mie, Amami 🌊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og bæredygtig…

Hurtig levering og bæredygtig indpakning som lovet - spændt på at se om produktet lever op til forventningerne 🙌🏼

6 de outubro de 2022

Hej Ena, tusind tak for din fine anmeldelse 🥰

Dejligt at du er glad for dit køb indtil videre. Håber at du bliver mindst lige så glad for smykket.

Rigtig dejlig dag til dig!
Hilsen Mie, Amami ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tilfreds med mine nye smukke….

Super tilfreds med mine nye smukke smykker 🤩
Hurtig levering ✨
Smukke smykker ✨
God Pris ✨
Elsker at de kan tåle saltvand og at jeg ikke behøver at tá dem af, når jeg tar på stranden , eller når jeg går i bad ✨✨✨✨✨✨✨
SÅ glad for mine nye ankelkæde og armbånd 🤩

28 de julho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fantastiske smykker…

Hurtig levering og fantastiske smykker 😍 og Mie er bare et super rart menneske 🙏🏼

27 de junho de 2022

Resposta de Amami

Sikke en fantastisk dejlig anmeldelse. Tusind tak!😍 Dejligt at du er glad for smykkerne!

Rigtig dejlig aften 🫶
Knus fra Mie

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan 100% anbefale Amami!!!

De smukkeste smykker jeg længe har set😍 Jeg må eje hele kollektionen! 🤩

16 de maio de 2022

Resposta de Amami

Tusind tak, Jessika!😍 Dejligt at du er glad for dine smykker. Jeg glæder mig SÅ meget til at sende din næste ordre afsted til dig!

Rigtig skøn aften!
Knus fra Mie

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Så fine smykker 🤩 kvaliteten er helt i…

Så fine smykker 🤩 kvaliteten er helt i top 🤩 indpakningen er så fin 🤩 Hurtig forsendelse 🤩 prisen er bare så 🙌
Alt i alt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SÅ glad for mine nye smukke smykker 🥰

8 de maio de 2022

Resposta de Amami

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😍

Jeg er glad for at du er glad for både smykker, indpakning og forsendelse. Det sætter jeg MEGET pris på!🙏

Rigtig skøn dag!

Knus Mie 💕

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais