!AMOK Studenterkørsel Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vil blot nævne, at denne virksomhed benytter sig af (formodet) betalte ydelser for positive anmeldelser på Trustpilot. Vores unge, var udsat for noget af det samme, andre beskriver som ubehageligt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pierre er uden tvivl den bedste chauffør i har i jeres firma. Han gjorde i hvertfald vores studenterkørsel helt igennem fantastisk! Han var engageret i os som klasse, han var med inde ved vores stop... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fed tur og et kæmpe skud ud til vores chauffør Dennis :) Dennis var virkelig sød, professionel og sjov. Vigtigst af alt var det ikke med en sur mine eller råben og skrigen, hvis folk kom til at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hva sker det Trustpilot! Findes den 6 stjerne for sygt ekstraordinær god service ikke?! For dårligt... Kristian Stubberup er bedre end alle jer andres studenterkørselschauffør, uden tvivl! Mande... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Mídia e Editoração

Informação fornecida por fontes externas variadas

AMOK er et af Danmarks førende studenterkørselfirmaer, og vi er stolte af at kunne sige, at vi kan vores kram.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

17 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

LENETTE var den BEDSTE!!❤️❤️

Vi havde den bedste vogntur med Lenette fra AMOK - hun gjorde sit, for at vi fik den bedste oplevelse og var super sød og flink begge dage ❤️ HUN GJORDE OPLEVELSEN TIL EN 10/10!! Klar anbefaling herfra! Tak for turen, Lenette🫶🏼

Fantastisk chauffør (Arne)

Fantastisk chauffør (Arne).
Vores søn fortæller, at Arne var så super sød og at han bare var med til at gøre deres 2 dage i lastvogn uforglemmelige.
Der var både tid og overskud til tissepauser og huehentning undervejs.

André var formidabel

André var formidabel. Holdte stemningen i top hele turen. Pressede os til at give alt vi havde. Han gjorde hele turen så meget bedre. Kan varmt anbefale ham❤️❤️❤️❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bo har været den fedeste chauffør!

Bo har været den fedeste chauffør nogensinde!!! Vi kunne ikke have ønsket os en bedre. Gensidig tryghed har været det rareste, både i forhold hvordan han har gået op i vores tryghed men også at føle at have en chauffør der ønsker det bedste for en. At have chauffør der går op i en klasse er det bedste man kan ønske sig. og så er han på cola og floor på hvert stop! Bo4life

29 de junho de 2023

Perfekt vogntur!

Skide god oplevelse med Amok! Vi havde chauffør Bo og han var genial! Så sød, sjov og meget fleksibel ift tider og ekstra stop som fx bølgen og kornet på vejen 🥳 Kan varmt anbefales! TAK for en glimrende tur Bo!
Kærlig hilsen 3N fra Rybners Esbjerg

29 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores klasse kan varmt anbefale Amok

Vores klasse kan varmt anbefale Amok! Vi havde vognchauffør Lenette, som var meget imødekommende og med på det hele - inklusiv at gøre alt for vores, ide om at komme på en færge mod Aalborg. Der var god fokus på sikkerheden men samtidig også massere af plads til gøjl og spas på vognen. Vi havde set en masse klager over amok, men der var intet at komme efter!!! Helt perfekt vogntur, som vi aldrig glemmer.
Vh 3.b

27 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk tur med Jan Carl!!

Vi havde den mest fantastiske tur med chauffør Jan Carl, ingen problemer og Jan var fantastik og skabte lækker stemning under begge dage, han formåede faktisk at score en af drengene… godt klaret Jan!!!
Kan 100% anbefales :-)

26 de junho de 2023

TAK FOR FED TUR

TAK FOR FED TUR
Fedeste tur med den mest banger vognfører Jan Carl!! Vognen var lige som den skulle være og turen var den fedeste særligt pga Jan, der var den bedst kørende begge dage ;) Kan klart anbefales!!

27 de junho de 2023

Fantastisk kørsel med André

Det var en fantastisk tur at køre studenterkørsel med André. Det kunne på ingen måder blive bedre, fra mit og min klasses perspektiv. Wow vil klart anbefale ham. Han kørte perfekt og alt var til tiden, vi var så meget til tiden at han kørte os til indre by i en time ekstra. 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥳🥳🥳🎉🎉🎉

23 de junho de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

skuffende oplevelse

Vi havde en virkelig dårlig oplevelse med amok inden vores kørsel, vi fik tilsendt flere regninger end vi skulle betale og der var generelt bare utroligt meget snak frem og tilbage fordi deres system tilsyneladende ikke fungere. Vi følte os slet ikke taget i hånden, vi har trods alt aldrig prøvet det før men vi ikke meget hjælp fra amok. Vi fik heller ikke nogen af de vogne vi havde ønsket. I det mindste havde vi en rigtig god tur med chauffør Gustav selvom vi blev over en time forsinket fordi vognen var i stykker…

23 de junho de 2023

Fantastiske Søren

Super fed tur! Og en særlig hilsen til chaufføren Søren! Han sørgede for den bedste og mest festlige stemning man kunne ønske sig. Vi fik første prioriteten af vognfarven, og der var god høj musik som blot skulle benyttes med Bluetooth hvilket var meget praktisk! Alt i alt havde vi en pisse fed tur, med super Søren🥳

24 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var ude og køre med chaufføren Søren

Var ude og køre med chaufføren Søren. Han var en meget god og venlig chauffør. Han fortalte os reglerne og så længe vi var indforstået med dem, var der ingen problemer. Han var også med inde og få en bid mad og vand til det varme vejr

VERDENSKLASSE CHAUFFØR

**redigering**
Han kørte rundt sikkert og trygt. Ingen som følte sig usikker over hans professionelle kørsel

24 de junho de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais