Andel Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bliver ringet op af en telefonsælger, hvor vi aftaler han kan sende noget på mail. Det viser sig så at han opsiger min nuværende aftale, og opretter mig hos dette indkompetende selskab! Efter... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

App og regning Jeres app fungere upåklageligt. Særligt er det fint at kunne følge med i priserne på timebasis. Eget forbrug hele tiden opdateret. App’en er meget pålidelig. Har endnu ikke oplevet dri... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man kan desværre ikke give 0 stjerner. De svare ikke på skriftlige henvendelser over 4-5 måneder. Opkræver penge for gasforbrug efter gaskedel er taget ned. Vasker hænder og lægger ansva... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Talentløst! Har lige siddet i loop til deres kundeservice i 45 minutter for et enkelt problem - man får at vide af robotstemmen at man kan trykke 1 og blive ringet op, men funktionen virker ikke. Kort... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Produtor de Eletricidade

Escrito pela empresa

Andel er Danmarks ledende energi- og fibernetkoncern. Vi er også et andelsselskab og en koncern med datterselskaber. Andel er sat i verden for at skabe værdi for vores kunder og andelshavere. Vi skaber velfærd og vækst regionalt og i samfundet med vital infrastruktur og fremtidssikrede energiløsninger.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min mor er fritaget for elektronisk…

Min mor er fritaget for elektronisk post, men Andel har alligevel sendt brev til hendes E-Boks. Jeg ringede og sad i kø i over en time, hvorefter jeg blev smidt af, to gange.

Firmaet bør nok ansætte lidt mere personale, når det vælger at folk selv skal ansøge om at få penge tilbage.

7 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen kontakt eller kundebetjening mulig

Hjemmesiden hvor man skal anmode om udbetaling af beløb på 2.500,-kr. virker ikke, og man får kun telefonsvareren, når man ringer, og så afbrydes forbindelsen.
Under al kritik😠

23 de fevereiro de 2024

Udbetaling af udbytte

Jeg har forsøgt at få del af det lovede udbetaling af udbytte. Hjemmesiden fungerer ikke. så forsøgte jeg at ringe til kundeservice, tlf.-tid 8-16. Jeg ringede klokken 8.00 præcis, for at komme først i køen, men havnede i kø. Efter 20 min. opgav jeg og konkluderede at Andel ikke ønsker at hjælpe. Hele dette set-up virker som et reklame stunt. Kan man skrive til dem ? Hm! de opgiver ikke en mail adr.
Under al kritik !!

20 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Faktisk forbrug forsvindende lille del af elregning

tjekker min el - regning for sidste måned og opdager at mit aktuelle forbrug blot er ca. 1/4 af den samlede regning.
Resten består af:
-abonnement for at have timepris
-elafgift
-netabonnement
-nettarif
-systemabonnement
-systemydelser

Jeg undres…

9 de fevereiro de 2024

Hej Kristina

Vi beklager den oplevelse du har haft med vores datterselskab Andel Energi.

Jeg vil anbefale dig at skrive anmeldelsen på deres Trustpilot side, da vi hos Andel Holding ikke har med el og gas kunder at gøre. Hvis du skriver anmeldelsen hos dem, vil de svare dig og kigge nærmere ind på sagen.

Du kan finde deres trustpilot side her: https://dk.trustpilot.com/review/andelenergi.dk

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Andel p..... på over halvdelen af deres kunder

Andel p..... på over halvdelen af deres kunder.

Hold dig langt væk fra Andel. Med mindre du er så heldig at bo i Cerius leverance området, så får du en lang næse når der er overskud i koncernen. Et overskud som os i Radius leverance området har bidraget fuldt ud ligeså meget til som dem der bor i Cerius leverance området.

2 de janeiro de 2024

Super god kundeservice

Super god kundeservice leveret af Tue fra team 22 👍👍👍

4 de janeiro de 2024

Hej Vibe

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores datterselskab Andel Energi.

Du må meget gerne næste gang du skal skrive en anmeldelse, gøre det på deres trutpilot side, så de kan se den.

Fin telefonservice

Fin telefonsamtale

2 de janeiro de 2024

Hej Peter

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores datterselskab Andel Energi.

Du er meget velkommen næste gang du skriver en anmeldelse at gøre det på deres trutpilot side, så de kan se den.

Vi ønsker dig en god dag

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

nem og overskuelig ab og priser samt…

nem og overskuelig ab og priser samt forbrug

24 de dezembro de 2023

Hej Johnny

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

vi kom hurtig igennem til Søren og fik…

vi kom hurtig igennem til Søren og fik en utrolig god service. Min svigermor er 91 og havde brug for hjælp til hendes varmeregninger.

30 de novembro de 2023

Hej Marianne

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have gotten very good customer…

I have gotten very good customer service from Kim in Andel, very clear and good English and very helpful service.

22 de novembro de 2023

Hi Zeynep

Thank you for your review.

We are happy that you had a good experience with our subsidiary Andel Energi.

You are very welcome the next time you write a review, do it on their trutpilot page so they can see it.

You can find their trustpilot page here: https://dk.trustpilot.com/review/andelenergi.dk

We wish you a good day

Sincerely, Julie

App og regning

App og regning
Jeres app fungere upåklageligt. Særligt er det fint at kunne følge med i priserne på timebasis. Eget forbrug hele tiden opdateret. App’en er meget pålidelig. Har endnu ikke oplevet driftsforstyrrelser. Også virkelig fint, at kommende måneds regning, bliver genereret så tidligt. Så ved man, hvad man skal regne med. Ingen overraskelser. Har ikke haft så meget kontakt med kundeservice. Kun en enkelt gang, ifm. oprettelse. Der var service og imødekommenhed helt i top.

15 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais