Andersenbutik Avaliações 336

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Butikken skriver “30 dages returpolitik. Du har hele 30 dage til at returnere dine varer – nemt og fleksibelt, så du kan handle trygt hos os.” MEN nægtede at tage en vare retur som vi havde fortrudt k... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold dig væk fra denne butik! Det er fuskere. Defekt produkt, dårlig kundeservice med anonym AI-bot, ulovlig kompensation for reklamation. De burde have 0 stjerner.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis jeg virkelig skal vælge 1 stjerne. JEG HAR POLITI ANMELDT ANDERSEN. Her er en kopi af min skrivelse til dem. Hvis alle der får leveret varer fra netop Kina, billig kopi varer. Da ville jeg a... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ingen returneringsret

Butikken skriver “30 dages returpolitik. Du har hele 30 dage til at returnere dine varer – nemt og fleksibelt, så du kan handle trygt hos os.” MEN nægtede at tage en vare retur som vi havde fortrudt købet af.

16 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold dig væk fra denne butik

De burde have 0 stjerner.

15 de dezembro de 2025

Andersen butik er SVINDEL

Andersen butik er ikke dansk.
Det er ren svindel.
De sælger cashmere trøjer og varen er reelt lavet i polyester, som ikke er 30 kr. Værd, og slet ikke ligner billedet.

19 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lad vær med at købe noget herfra

Lad vær med at købe noget herfra! De snyder med deres billeder og sender derefter noget billigt Kina produkt i stedet for. Jeg har siden julen 2025 kæmpet for at få mine penge tilbage for et spil, og det eneste de vil tilbyde er 40% af beløbet eller jeg sender spillet retur til dem men hvor jeg skal selv betale for det og ved at det skal sendes tilbage til Kina kan det overhovedet ikke økonomisk svare sig! Så aldrig køb noget! Yderligere så er det som om det bare er en robot eller andet som bliver ved med at sende samme svar retur når man skriver en mail til dem så man kommer heller aldrig videre!

15 de janeiro de 2026

Hold jer væk

Hold jer langt væk fra denne fusker biks.
En Kina biks med kopivare, og de lever ikke op til returnering. Men tilbyder 20% af den købssum du har spenderet på en uduelig vare.
Kan læse at de fupper hvor de kan

3 de janeiro de 2026

Misvisende adresse og returadresse Kina

Butikkens adresse og returadresse er mangelfuld og misvisende, både hvad angår navn og adresse(Holland), returadresse er Kina.
Købte en hund som mit barnebarn havde ønsket sig og sendt link til. Lang leveringstid og den levede overhovedet ikke op til de billeder de havde lagt op af den. Kvaliteten er under al kritik.
Ønskede at returnere den, men får tilbudt 10%afslag på prisen. Det er jeg ikke tilfreds med og får så tilbudt 30% adslag.Fastholder så returretten, og får en reruradresse i Kina. Det vil blive for dyrt og besværligt, så jeg vælger de 30% afslag og har modtaget pengene.
Men hele deres reklame og den måde de fremstår er misvisende og man kan ikke se at returadressen er i Kina.

4 de dezembro de 2025

Temuvarer solgt til overpris

Temuvarer solgt til overpris.
Modtog lampe der var skæv/beskadiget.
Reklamerede over det.
De vil ikke afholde returfragt. Men bliver ved med at tilbyde 25% af købesummen mod at beholde en defekt vare.

Fup

12 de dezembro de 2025

Fup og svindel !!!

Nej nej nej, køb aldrig noget fra denne butik. Fup og svindel!!!
Varen på deres hjemmeside lever slet ikke op til det man modtager, hverken farvemæssigt eller kvalitet. Er helt enig med de andre anmeldelser.

2 de janeiro de 2026

Hvis jeg virkelig skal vælge 1 stjerne

Hvis jeg virkelig skal vælge 1 stjerne.
JEG HAR POLITI ANMELDT ANDERSEN.
Her er en kopi af min skrivelse til dem.
Hvis alle der får leveret varer fra netop Kina, billig kopi varer. Da ville jeg anbefale at gøre det samme. Selv en lille handel, kan gøre en stor forskel. Alle medier der kunne være interesseret i at se nærmere på butikkens salgspolitik er kontaktet.
Jeg er sikker på dette er uegentligt at skrive på deres anmeldelses side. DET MIG DER ER KUNDEN.

18 de dezembro de 2025

Røver firma

Røver firma. Køb ikke noget der. De stjæler dine penge og hæver dem på kontoen uden og sende varen.

15 de dezembro de 2025

Hold jer væk

Hold jer væk. Bestilte en hårtørre, men da den blev sendt kunne jeg se at den kom fra Kina. Den hårtørre jeg fik lignede slet ikke den på billederne, og var så ringe kvalitet at vi ikke tør bruge den.

8 de dezembro de 2025

DONT BUY FROM THESE GUYS

DONT BUY FROM THESE GUYS. They are a Dutch drop shipping company whose products are nothing close to what they advertise. When you want you money back you can’t get it, they off 20% of the value as the product needs to go back to China. Absolute scam and a waste of time and money. They are terrible people only out to make quick cash.

4 de janeiro de 2026

Hold jer væk

Hold jer væk. Fup og fidus. Det viste produkt og beskrivelsen på hjemmeside på ingen måde i overenstemmelse med det faktiske produkt. Plastik-skrammel fra aller aller nederste hylde. Temu har lignende til 1/10 af prisen på Andersen Butik.

29 de dezembro de 2025

ADVARSEL !!

ADVARSEL !!! BRUG IKKE DENNE SIDE
De vare der sælges på siden er vare der kommer fra Temu eller SHEIN og som her koster 1/3 del af prisen som på denne hjemme side.
De tager overpris for samme vare som du selv kan købe langt billigere hos Temu eller SHEIN.
Det er svindel og har aldrig været en dansk hjemme side.
Hold jer langt væk.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fup, fidus og manglende information

Det er snyd og bedrag. Har bestilt 3 D puslespil, i håb om god kvalitet og god mulighed for retur. Betaler en hel del penge for dem. Der står der er lang leveringstid, men ingen steder står der det er fordi de er bestilt i Kina og skal videresendes til dem, og så til mig. Havde jeg vidst at det jeg havde bestilt kom fra Temu, havde jeg bestilt dem direkte der fra og dermed havde sparet ca 3/4 af den pris som de tager for dem, og så ville jeg oven i købet have fået gratis fragt og hurtigere levering. Fup og fidus og bestemt ikke pengene værd!!!

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service. Varene kommer fra Kina (læs Temu) Købte et væggeur til 500 kr. og siden har jeg set nøjagtig den samme på tema til 100 kr. firmaet hører ikke hjemme i København som navnet antyder "Andersen København" men holder til i Holland. De svarer ikke på at man vil annulere ordren. Varen kom fra Kina og sikke noget bras. Det er virkelig elendig. Hvis i falder for en af produkterne, så brug google til at finde det til 1/5 del af prisen.

5 de dezembro de 2025

Super dårlig service!

Det er en kinesisk/hollands virksomhed, som sender ting fra Kina.
Jeg ønskede ikke at modtage min ordre og nu har vi stadig “diskuteret” i 2 måneder om hvorvidt jeg kan få en refusion på 30%!
Hvilket er helt uhørt og jeg har bedt dem sende hvor i deres vilkår det står. Men det svare de ikke på.
Køb aldrig noget på denne webside.

26 de dezembro de 2025

Det er da den værste skrald butik

Det er da den værste skrald butik
Bestilte den 8/12 og fik leveret den 24/12 varen levede slet ikke op til hvad hjemmesiden viste. Bestilte en striktrøje og har modtaget en syet trøje med tryk som en striktrøje. Aldrig brug den side. Det er Kina skrald og man kan næsten ikke få en tracking nummer

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais