Ik ben hier terechtgekomen voor de financiering van mijn nieuwe auto en wat een fijne ervaring was dat! Laura heeft mij tijdens het proces geweldig geholpen. Alles verliep snel en zonder gedoe, en bij... Ver mais
Professioneel en betrouwbaar. Wij hebben een doorlopend krediet gehad via Sterkrediet/Anders Lenen en dit is ons zeer goed bevallen. Persoonlijke aandacht en netjes nakomen van afspraken. Ik beveel di... Ver mais
Ik ben ontzettend tevreden over de service. Het hele team is heel vriendelijk, en in het bijzonder wil ik Michele bedanken. Ze was ontzettend behulpzaam, hield me overal van op de hoogte en beld... Ver mais
Sneller kunnen aflossen zonder daarop ook nog een toeslag/rente over te vragen zou wel wat gewenster zijn , er wordt al genoeg rente betaald over het geleende bedrag
Anderslenen is een onafhankelijke en objectieve specialist op het gebied van Financial Lease en Particuliere Financieringen. Wij zijn niet gebonden aan een leasemaatschappij, bank, automerk of dealer.
Butter 18, 1713GM, OBDAM, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
quick answers to all questions
all information accurate and clear

Resposta de AndersLenen B.V.
Snel en goed en paar dagen gewacht tot alles klaar was
Dus perfect

Resposta de AndersLenen B.V.
Hoi ik wordt altijd netjes geholpen en op tijd goede bedrijf anderslenen top

Resposta de AndersLenen B.V.
Professioneel team. Vriendelijk en behulpzaam. Ook goed bereikbaar.

Resposta de AndersLenen B.V.
Best experience I had and quick response I just loved it

Resposta de AndersLenen B.V.
Deze tussenpersonen liegen veel. Wees gewaarschuwd.

Resposta de AndersLenen B.V.
Na het eerste telefonisch contact gelijk vlot geholpen en alles snel duidelijk en keurig geregeld.

Resposta de AndersLenen B.V.
Ik ben zeer goed geholpen ben heel tevreden.
Bedankt voor de goede service

Resposta de AndersLenen B.V.
Sorry maar heb nog geen auto kan nog geen oordeel geven

Resposta de AndersLenen B.V.
Heel prettig contact goede uitleg behulpzaam snel geregeld

Resposta de AndersLenen B.V.
Fijne communicatie en zorgvuldige afhandeling van de Financial lease.

Resposta de AndersLenen B.V.
Super goede ervaring met anderslenen. vriendelijke mensen, snelle communicatie zowel telefonisch als via mail of whatsapp. Ze beoordelen je situatie echt individueel en denken mee.

Resposta de AndersLenen B.V.
Super vlotte contact! Alles was duidelijk en ook voor vragen was contact gemakkelijk.
Zeker een aanrader!

Resposta de AndersLenen B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.