Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

August er en yderst kompetent person. Hans forudsigelser er præcise og hans viden omkring tal er forbløffende. Jeg har følt mig godt behandlet og har efterfølgende fået en god ven i August. Desuden... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

August fik introduceret mig for den numerologiske verden, og på kun 45 min. var jeg overbevist. Han tolkede mine tal ud fra mit navn og fødselsdato, og den gengivelse han gav, var fuldstændig pletsku... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

At se og høre August ramme spot on på hans cases, gøres kun fordi han KAN sit arbejde. Hans ærlighed og ydmyghed til hans viden og måden han leverer den på, er i en klasse for sig. Jeg fristes ti... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços Jurídicos e Governamentais

Informação fornecida por fontes externas variadas

Angelical Affairs - Numerologi - v/ August Darius Danielsson. Jeg kan læse din skæbne, og jeg kan også omprogrammere den - med GARANTI.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

August er en fantatisk mester til sin…

August er en fantatisk mester til sin visdom som skyder igennem på alle måde, man skal led længere efter en der gå så meget op i sin visdom på hans fælt er han og bliver suverænt til sit værk ind for numerlogi er fantastisk glad for mit ekstra dimession jeg har fået med af ham på min overbygge af numerlogi taknemlig for alt lærening man få fra ham Go there and be wise...

17 de janeiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk og uovertruffen session.

Fantastisk og uovertruffen session.
I går fik jeg den vildeste tolkning på de navne, jeg har fået/valgt indtil nu. Jeg blev så imponeret, at jeg efterfølgende har måtte bruge 1 døgn, på at tage det ind.Jeg sad med bankende hjerte og måtte flere gange holde fast i bordpladen, for ikke at falde ned af stolen.August bombarderede mig med præcise personlige træk(nogle var ikke behagelige at høre, men August er bare ærlig). August kunne fortælle om psykiske og fysiske træk/skavanker, om heldige/uheldige perioder, sundhed, kærlighed, gode/dårlige relationer, økonomi, familie, årstal og meget meget mere. Set i bagspejlet valgte jeg for snart 3 år siden en numerolog, der ikke engang når August til haserne, hvilket betyder at jeg i dag står det samme sted, som før navneændring. Hvis jeg fra starten af var gået til August, som jeg mener er den største stormester indenfor numerologien, ville jeg ikke stå her i dag og skulle ændre navn igen. Men jeg glæder mig til næste uge, hvor jeg skal have et numerologisk navnskift ved stor mesteren August TAK

16 de janeiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Slip af med fysiske og psykiske problemer- Få rene navne hos August.

Da jeg tilbage i Sep. 17 fik en session hos August var det med en del skepsis. Jeg havde fire år tidligere fået navn fra en anden meget uvidende numerolog som gav mig helt forkerte navne hvilket førte til både fysiske og psykiske problemer. Da jeg kom til August havde jeg voldsomt cøliaki (glutenallergi) og var meget nervøs når jeg skulle tale i større forsamlinger. Ikke det smarteste når man er lærer. Det var nogle af de få men vigtige ting August lovede ville forsvinde når jeg fik nye navne. Jeg skiftede navn med det samme og da jeg et par ugers tid efter sessionen spiste lidt af en bolle og ingen allergisk reaktion viste sig var jeg både taknemmelig og ualmindelig lykkelig for at havde mødt August. Han er grundig, perfektionistisk og meget vidende. Derfor kan jeg på det kraftigste anbefale alle at få en session hos August.

13 de janeiro de 2019

Numerologi på allerhøjeste niveau

August er en ener. Hans passion og viden indenfor numerologien overstiger alt hvad jeg ellers har set i branchen. Hvis du går med ubesvarede spørgsmål om hvorfor dit liv er som det er, eller hvor du er på vej hen, så har August svarene til dig.

11 de janeiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået sessioner hos August som…

Jeg har fået sessioner hos August som har ændret en hel del i mit liv. Nu er jeg ved at tager uddannelsen Hos August hvilket er meget meget lærerigt, det er Super vildt hvad numologien kan gøre. Jeg vil anbefale alle at få tjekket sit navn, det er helt utroligt hvad der kan læses ud af de tal, i dag er det jo helt normal at skifte navn og hvem ønsker ikke at leve i et harmonisk liv <3

11 de janeiro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et særegent menneske og en særegen unik…

Et særegent menneske og en særegen unik oplevelse. Sidder tilbage med stor taknemmelighed og glæde over, at jeg valgte en så professionel 'medspiller', da jeg skulle skifte navn, Jeg kan på det varmeste anbefale Angelical Affairs v/ August Darius Danielsson.

9 de novembro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

You won't get a better quality anywhere else.

I am a numerologist myself, I know many professionals in this field and will without a doubt recommend August as he is truly the best. His knowledge in numerology and history is so detailed and fascinating, which only shows his passion for numerology and his passion for wanting the very best for his clients and making the world a better place. I have never met or heard of a numerologist with this much knowledge down to every little detail. If you have questions regarding anything in numerology or your session he will explain it to you so you understand everything and he will make sure that you are following and understanding everything.
August is a passionate person and he truly only wants the best for all of his clients and collegues. He priorities the quality of his work, which at the end gives his clients the best transformation and end results. He is an honest person and communicates clearly and directly which saves time and misunderstanding. He is very helpful even after your session.
As a numerologist I have learned alot from August and that has only made me a better numerologist and I am very thankful for his support of me as a private person but also as a professional collegue.
If you want the best numerologist it’s either August, any of his recommended students or myself ;)

14 de outubro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En vild evne, meget imponerende

Jeg var meget imponeret over hvor præcist jeg blev beskrevet ned til mindste detalje, med både hvad jeg har været igennem, hvordan jeg er som person og hvordan min nærmeste fremtid så ud.. Meget professionelt og ligetil. Helt klart en øjenåbner.

11 de junho de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

August er ekstremt præcis og nyanceret…

August er ekstremt præcis og nyanceret i sin numerologiske tolkning. Derudover applikere han som noget helt nyt indenfor den branche også numerologi på aktier og fodboldkampe. Han viser sig at være ekstremt eksakt igen også på dette område. Han er meget pertentlig med alt hvad han laver og jeg har derfor 100% tillid til at hans numeroskoper skaber store positive forandringer og kan derfor varmt anbefale ham.

11 de junho de 2018

August rammer plet!!

Når man møder August vil ord som:
Imponerende, fantastisk, overbevisende hurtigt komme til en og jeg har ikke et sekund fortrudt en session hos ham - han er alle pengene værd. Og tro mig, han rammer plet!!

4 de junho de 2018

business

I have known August for some years, he taught me to predict stocks and events. The predictions that he brings are so exact. I am dealing with shares after his education, so do not hesitate to contact him

3 de junho de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

August er spot-on i sin tolkning af…

August er spot-on i sin tolkning af numeroskoper.
Jeg fik mit for 15 måneder siden, og er nu kommet tilbage til mig selv, efter at have rodet rundt i meget tunge energier.
Resten af familien skiftede også efter August’s anvisninger, og der er sket ændringer hele vejen rundt. Pt. står et af mine børn i en træls periode i årstalsrækker, og det mærker vi også, men ikke så slemt som hvis hun ikke havde skiftet.

Så kan virkelig anbefale August og hans kæmpe visdom

2 de junho de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

August er i sin helt egen klasse

August er i sin helt egen klasse: der findes ingen lig ham. Med sin evne til at omprogrammere skæbner og forudsigelser af fremtidige begivenheder er det en uovertruffen oplevelse at få en session ved ham. Ikke nok med hans faglige kunnen, så besidder han et intellekt, der supplerer ham på fineste vis.
... Min historie startede ved, at jeg blev nysgerrig på hans analyser af dagsvibrationer. Herefter udlod han on-line prøve-sessioner og jeg var så heldig, at jeg vandt. Under denne session blev jeg tryllebundet af hans personlighed & karisma. Gennem humor & ironi blev selv svære beskeder overleveret - således at jeg sad og grinte af min underfundige personlighedsstruktur.
Allerede der - vidste jeg. Mødet var ikke tilfældigt apropro skæbne. For ja - det var en ordentlig gang karma-røvfuld jeg havde haft gennem flere år!
Ved den personlige session sad jeg med tårer i øjnene og oplevede kæmpe forløsning gennem hans analyser. Han så ting INGEN vidste omkring mig.
Normalt er det ubehageligt at blive konfronteret med sine fejl og mangler. August gør det på en tryg og tillidsfuld måde. For mig var det en utrolig smuk oplevelse.
Lige siden vi lærte hinanden at kende for lidt over 1/2 år siden - har han på fineste vis suppleret min viden om transformationsprocessen & vejledt mig omkring udfordringerne gennem mine gamle og nye tal - hvordan jeg kan navigere i det. Er på vej ind i mit 1/2 år og oplever, at mange af hans forudsigelser holder stik.
Er ikke top-tunet. Processen er ikke færdig. Men ser STORE forbedringer præcis der, hvor behovet var.

August får 5 stjerner og har mine største og varmeste anbefalinger!

1 de junho de 2018

August

August, er intet mindre en fantastisk til hans arbejde, hans viden om tingene rækker ud over manges forstillelsevne, og jeg kan bestemt anbefale ham, til et hvilket som helst vigtigt livsemne på det personlige og forretningsmæssige plan. Jeg ville endda sats på hans Akrie/børsnoterings forudsigelser.
Tak fordi du deler din viden og indsigt 👍🙏❤️

1 de junho de 2018
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais