Banner for Animigo

Animigo Avaliações 1.375

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är i Stort Sätt Nöjd, men En del bra prep har tagits bort ur sortimentet.. Givetvis finns det säkert En Bra Anledning till Det. Sen ETT. X:RA + Otroligt Kundvänliga och Såå hjälpsamma att h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt nöjd, med servicen, när jag var i kontakt med er, föra att jag beställt en vara som var till katt som ej visste om produkten skulle fungera till min lilla hundvalp. Bästa service med ett ma... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produkten är jag fortsatt nöjd med. Den fungerar väldigt bra på min hund. Hon är mycket lugnare och hon lugnar också ner sig fortare vid tillsägelse. Däremot hade jag önskat att leveransen skulle k... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nöjd, bra leveranstid, bra kundservice! Produkterna: jag kan inte riktigt uttala mig än, har användt dropparna och hampa oljan en vecka ca bara,så mycket förändringar har jag nog inte sett..men jag t... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Beleza e bem-estar

Animigo specialiserar sig på hälso- och välbefinnande produkter för speciellt husdjur. Här finns allt som du behöver för att se efter dina lurviga (och mindre lurviga) vänner. Med fokus på naturliga ingredienser och premiumlösningar är Animigo en webbplats som du kan lita på när det gäller dina älskade husdjur. Vi är passionerade om husdjur och överför den vården och uppmärksamheten till vår webbplats.

Din Online Värld För Djurvård

Leverans inom 48 timmar
Vi vet hur fantastiska våra produkter är och att du såklart vill prova dem så snart som möjligt! Därför erbjuder vi dig olika leveransalternativ för att hitta den bästa lösningen för dig, inklusive 48h leverans med UPS. Vi erbjuder även leverans med spårning, så du kan placera din beställning och veta att det kommer fram säkert.
Gratis leverans
Vem älskar inte gratis frakt? Om du köper för 499kr, så får du automatiskt gratis leverans!
Skickas ut redan samma dag
Vi vet att du vill ha dina produkter så snart som möjligt, så att du snabbt kan börja njuta av produkterna tillsammans med ditt husdjur. Vi strävar altid efter att skicka din leverans redan samma dag om du beställer före 16:00 på en arbetsdag. Allt för att du ska kunna få dina varor snabbare.
Varor i lager
Till skillnad från många andra återförsäljare på nätet, så förvarar vi varje enskild produkt i våra egna lager, vilket innebär att vi vet exakt hur mycket vi har i lager och kan skicka ut det utan några problem.
Naturliga ingredienser
Vi vet att älskande husdjursägare inte vill ge sina pälsklingar skadliga kemikalier, så varje produkt på Animigo görs med hjälp av naturliga ingredienser. Dessa ingrediense har noggrant valts ut av våra husdjursexperter för att ge dig och dina lojala vänner det allra bästa.
Fantastisk kundtjänst
Vi älskar husdjur över hela världen, så för att kunna hjälpa alla, så erbjuder vi internationell kundtjänst. Vi finns tillgänglig på många språk och är säkra på att vi kan snabbt och enkelt svara på dina frågor! För att göra det ännu enklare för dig, så erbjuder vi också hjälp i flera olika alternativ som passar dig, inklusive telefon, email, livechatt och post.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Inte till hundra…problem att hitta…

Inte till hundra…problem att hitta boxar….och att man ska ha ” appen” installerad…mycket krångligt.

1 de dezembro de 2025
logotipo da Animigo

Resposta da Animigo

Tack för att delar med dig av din feedback gällande din leverans.
Vi beklagar verkligen att du upplevde problem med att hitta din Paketbox och att installationsprocessen för appen kändes krånglig.
Om du föredrar leverans till ett bemannat ombud vid framtida beställningar hjälper vi dig mer än gärna att se över de alternativen.

Hör av er, så hjälper vi er direkt.

Om du har frågor eller funderingar gällande vårt företag, eller behöver hjälp med en beställning, kontakta gärna vår svenska kundtjänst via Live Chat, email, eller på telefon 08 - 50 78 12 71, så hjälper vi dig vidare. Vi kan även ringa upp dig efter förfrågan.

Ha en fortsatt trevlig dag och varma julhälsningar från oss alla på Animigo

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Irriterande.

Irriterande.

5 de novembro de 2025
logotipo da Animigo

Resposta da Animigo

Tack för din recension.
Vi är ledsna att höra om din upplevelse gällande vår leverans.

Om det är något du önskar diskutera vidare, är du varmt välkommen att kontakta oss igen.

Tveka inte att höra av er om ni behöver vidare hjälp, vi finns här för dig.

Ha en fortsatt trevlig dag!
Mvh Animigo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.