Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder Avaliações 540

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med mina köp hos Anodyne, t.ex. Posture Shirt känns riktig bra, och man kännar hur hållningen blir bättre. Jag kan därför rekommendra denna till alla som önskar att förbättre hå... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produkten uppvisar tillfredsställande kvalitet och förtjänar en 4-stjärnig bedömning. Priset kan dock anses vara högt i förhållande till dess övergripande prestanda. Även om den uppfyller sin avsedda... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det visade sig vara fruktansvärt svårt att returnera eller byta ut varorna. Du måste skicka paketet på egen risk utan spårning. Skjortans storlek visade sig vara liten, standarden var något inte juste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Suverän service, returnerade min beställning för att byta till en större storlek. Returadress och returfraktsedel skrev jag ut och lämnade in på närmsta postkontor. Fick ett meddelande att Anodyne få... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fisioterapeuta
  2. Centro de Saúde e Beleza
  3. Loja de materiais para massagem

Informação fornecida por fontes externas variadas

Anodyne® är återförsäljare av hållningskorrigerande kläder från Alignmed. Hållningskorrigerande kläder är inspirerade av kinesiotejp, en teknik som ofta används av fysioterapeuter för att korrigera muskelfunktion, förbättra blodcirkulationen, lindra och medverka till behandling av smärtor och spänningar. Hållningskorrigerande kläder aktiverar ryggmuskulatur, axlar och skulderblad. Det är viktigt att man väljer kläder i rätt storlek eftersom man annars inte uppnår optimal effekt.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

540 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Bra support

Jag tycker den är behaglig

18 de dezembro de 2023

Bra!

Stor skillnad på hållningen.

28 de novembro de 2023

Snabb leverans.
Produkten underbar
Underlättar vardagen

28 de novembro de 2023

Resposta da Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att produkterna ger det förväntade stödet :)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Stod snabb frakt i annonsen

Stod snabb frakt i annonsen. Det tog 11 dagar innan mitt ryggstöd kom.
Smal framtill vilket ger något sämre stöd vid faktisk ryggsmärta.
Kardborren har efter två-tre veckors användning redan blivit något sämre.
Överlag blir mitt betyg medelmåttigt…

27 de novembro de 2023

Resposta da Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din recension, vi uppskattar det verkligen!
Vi beklagar att ländryggsbältet inte ger dig det stöd du behöver och att ditt paket var försenat.

November och december är månader då en allt större mängd paket skickas ut vilket måste vara anledningen till att ditt paket inte levererades i tid. Glöm inte att du alltid kan kontakta oss om du har frågor om ditt paket.

Du kan fortfarande returnera bältet för byte eller återbetalning om du vill. Du kan läsa mer om det här:

Värdelös produkt

Värdelös produkt, hjälper inte och var sönder efter 3 användningar.

4 de dezembro de 2023

Tack för din recension.
Jag beklagar att produkten inte levde upp till dina förväntningar och att vi inte kan ge dig den support du behöver.

Eftersom vi erbjuder en kostnadsfri retur- och bytesservice är du välkommen att skicka tillbaka varan om du inte kan använda den. Du kan läsa mer om det här: https://www.anodyne.se/pages/returportal

Om du behöver hjälp med något, tveka inte att höra av dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra passform och god kvalitet

Bra passform och god kvalitet. Kommer att köpa fler tröjor i andra färger. Skön avlastning för ryggen.

13 de novembro de 2023

Toppen

Bra snabb leverans. Bra varor!

20 de novembro de 2023

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ända negativa var att jag fick fel…

Ända negativa var att jag fick fel färg. T-shirten är jätteskön, använder den varje dag.

10 de novembro de 2023

Tack för din recension!

Jag beklagar att du fick skjortan i fel färg. Vi har kontaktat dig via mail för att hitta en bra lösning för dig :)
Med det sagt är vi väldigt glada att höra att skjortan ger det stöd du behöver.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

För att korrugera axlar o rygg…

För att korrugera axlar o rygg tillräckligt måste jag spänna in den o tyvärr gör det få ont under armarna.

10 de novembro de 2023

Tack för din recension.

Vi beklagar att stödet är obekvämt att bära. Du är varmt välkommen att returnera varan för återbetalning eller byte. Du kan läsa mer om det här:

Vi vill också gärna hjälpa till via mail om du har några ytterligare frågor

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det som sticker upp vid skrevet…

Det som sticker upp vid skrevet obekvämt och att den inte går och vika ihop , skulle vilja lämna tillbaka den men har inget retur papper

14 de novembro de 2023

Tack för din feedback.

Vi beklagar att produkten inte levde upp till dina förväntningar.
Du kan registrera din retur på vår webbplats och få en gratis retursedel för att skicka tillbaka beställningen:

Tveka inte att kontakta oss via e-post eller telefon om du har några frågor! :)
Med vänliga hälsningar

Kvalitets hjälpmedel.

Kvalitets hjälpmedel.
Trevligt bemötande, vid byte

9 de novembro de 2023

Bra kommunikation

Bra kommunikation, vilket man förväntar sig.

24 de outubro de 2023

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Går inte kontakta kundtjänst på tel .a…

Går inte kontakta kundtjänst på tel .a am out som svar !? Går ej nås via mejl heller! Ingenförsändelse med i beställningen med ordernr ,har endast faktura nr o de godkänns inte av dom ,?!i retuarportalen

23 de outubro de 2023

Resposta da Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Hej Birgit, tack för din feedback och beställning hos oss.

Jag är väldigt ledsen att du hade en dålig upplevelse med vår kundtjänst. Vi skulle älska att hjälpa dig och är vanligtvis tillgängliga på telefon varje vardag, varför du inte kom igenom kan jag inte svara på, men du är välkommen att försöka igen idag.

Jag har också skickat ett mejl till dig så att vi kan hitta en lösning på ditt problem. Våra mail hamnar ibland i skräppostmappen, så om du inte ser det rekommenderar jag att du kollar där :)

Jag ber om ursäkt för besväret och ser fram emot att höra från dig så att vi kan hitta en lösning!

Selen var bra

Selen var bra.
Saknade en medföljande beskrivning

20 de outubro de 2023

Resposta da Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din feedback! Om du har några frågor om produkten kan du också kontakta oss via e-post eller telefon: https://www.anodyne.se/pages/kontakt

Fantastisk avlastande kudde.

Fantastisk avlastande kudde.
Rekommenderar den varmt till alla yrkeschuförer.
Det känns som att sitta på moln.

20 de outubro de 2023

Resposta da Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för din feedback, vi är superglada att höra att kudden ger det stöd som behövs :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.