Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder Avaliações 540

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är mycket nöjd med mina köp hos Anodyne, t.ex. Posture Shirt känns riktig bra, och man kännar hur hållningen blir bättre. Jag kan därför rekommendra denna till alla som önskar att förbättre hå... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produkten uppvisar tillfredsställande kvalitet och förtjänar en 4-stjärnig bedömning. Priset kan dock anses vara högt i förhållande till dess övergripande prestanda. Även om den uppfyller sin avsedda... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det visade sig vara fruktansvärt svårt att returnera eller byta ut varorna. Du måste skicka paketet på egen risk utan spårning. Skjortans storlek visade sig vara liten, standarden var något inte juste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Suverän service, returnerade min beställning för att byta till en större storlek. Returadress och returfraktsedel skrev jag ut och lämnade in på närmsta postkontor. Fick ett meddelande att Anodyne få... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fisioterapeuta
  2. Centro de Saúde e Beleza
  3. Loja de materiais para massagem

Informação fornecida por fontes externas variadas

Anodyne® är återförsäljare av hållningskorrigerande kläder från Alignmed. Hållningskorrigerande kläder är inspirerade av kinesiotejp, en teknik som ofta används av fysioterapeuter för att korrigera muskelfunktion, förbättra blodcirkulationen, lindra och medverka till behandling av smärtor och spänningar. Hållningskorrigerande kläder aktiverar ryggmuskulatur, axlar och skulderblad. Det är viktigt att man väljer kläder i rätt storlek eftersom man annars inte uppnår optimal effekt.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

540 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Stöd för ryggen

Stöd för ryggen
Produkterna var bra

30 de novembro de 2022

Resposta da Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder

Tack för den positiva feedbacken, Elisabet

Vi är glada att höra att supporten lever upp till dina förväntningar och kan ge dig det stöd du behöver :)

Vänliga hälsningar från Team Anodyne

Ärligt

Snabb leverans och min beställning var exakt som jag såg på bilden

5 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fortfarande inte fått leverans efter en…

Fortfarande inte fått leverans efter en månad.

7 de outubro de 2022

Hej Kristina

Tack för din feedback, vi tar den på största allvar.
Vi beklagar att du ännu inte har fått din beställning.

Vi har just kontaktat dig via e-post med en lösning som vi hoppas att du finner tillfredsställande. Vi ser fram emot att höra av dig.

Om du har några andra frågor i detta avseende står vi naturligtvis också till förfogande. Vi ber än en gång om ursäkt och önskar dig en underbar dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tog över två veckor att få tröjan efter…

Tog över två veckor att få tröjan efter mailkontakt, fick strl M istället för beställt L. Orkar inte ens skicka tillbaka tröjan. Inget större fel på tröjan i övrigt (funkade ändå med strl M)

4 de outubro de 2022

Hej Peter!

Tack så mycket för din feedback!
Vi förstår din frustration och beklagar att din leverans har blivit så försenad. Vi skickar alla beställningar inom 24 timmar på arbetsdagar och din beställning har uppenbarligen inte varit något undantag.
Tyvärr har Postnord begått ett misstag här och vi är mycket ledsna å deras vägnar.

När det gäller tröjan du fick är vi glada att höra att den passade bra trots att det var en annan storlek än den du beställde. Om det skulle bli nödvändigt för dig att byta till en annan storlek står vi naturligtvis till ditt förfogande och kommer att hitta en bra lösning för dig så snart som möjligt.

Om det skulle finnas minsta lilla problem hjälper vi dig gärna.
Vi önskar dig en trevlig dag. Med vänliga hälsningar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Bekväm BH.

18 de setembro de 2022

Hej Susanne

Tack för din feedback och din beställning hos oss :-)
Mycket trevligt att allt gick som det skulle med din beställning och att produkten ger dig det stöd du behöver.

Om du har några frågor i framtiden står vi alltid till förfogande.
Vi önskar dig en bra dag,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra varor och snabb leverans!

1 de setembro de 2022

Hej Judith

Tack för din feedback.
Det gläder oss att produkterna uppfyller dina förväntningar och att din beställning har behandlats på ett tillfredsställande sätt.

Om du har några frågor i framtiden hjälper vi dig gärna.
Vi önskar dig en bra dag. Med vänliga hälsningar,

kvalitet

Bra kvalitetsprodukter med snabba leveranser.
Mycket bra produkter för personer med scolios och kyfos. Hjälper till att hålla muskelsmärtan borta när arbetspassen är långa.
Klart stabiliserande för ryggen men ändå kunna vara väldigt rörlig.

1 de setembro de 2022

Hej Magnus,
Tack för din feedback och din beställning hos oss!

Det är trevligt att höra att produkterna kan hjälpa dig i vardagen och ge dig nödvändigt stöd när du är på jobbet.
Om du har några frågor i framtiden hjälper vi dig gärna.

Vi önskar dig en bra dag,

Bra passform

Bra passform, skön att ha på sig,
Hjälper bra

12 de setembro de 2022

Hej Tobias,
Tack för din feedback, vi uppskattar den verkligen.

Det är trevligt att produkten passar bra och ger dig det stöd du behöver.
Om du har några frågor i framtiden är du välkommen att kontakta oss.

Vi önskar dig en riktigt bra dag,

Fick hjälp från supporten

Fick hjälp för hur länge man skulle ha på den per dag så jag är nöjd med detta ett bra köp för mig...

27 de julho de 2022

Hej Henrik.
Vi bifogar en broschyr med varje beställning som innehåller instruktioner om hur du använder produkten. Fick ni inte den? Om så är fallet är det ett fel på förpackningsavdelningen och du kan helt enkelt kontakta oss så att vi kan vidarebefordra guiden. Du kan också hitta information om användning i vår FAQ på webbplatsen.
Vår guide är vägledande och du behöver inte nödvändigtvis följa den. Om du är osäker på hur det ska kännas kan du alltid kontakta oss.
Vi hjälper och vägleder alltid gärna.
Har du försökt kontakta oss via e-post?
Med vänliga hälsningar Mia G, Anodyne

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.