Jag är mycket nöjd med mina köp hos Anodyne, t.ex. Posture Shirt känns riktig bra, och man kännar hur hållningen blir bättre. Jag kan därför rekommendra denna till alla som önskar att förbättre hå... Ver mais
Produkten uppvisar tillfredsställande kvalitet och förtjänar en 4-stjärnig bedömning. Priset kan dock anses vara högt i förhållande till dess övergripande prestanda. Även om den uppfyller sin avsedda... Ver mais
Det visade sig vara fruktansvärt svårt att returnera eller byta ut varorna. Du måste skicka paketet på egen risk utan spårning. Skjortans storlek visade sig vara liten, standarden var något inte juste... Ver mais
Suverän service, returnerade min beställning för att byta till en större storlek. Returadress och returfraktsedel skrev jag ut och lämnade in på närmsta postkontor. Fick ett meddelande att Anodyne få... Ver mais
Anodyne® är återförsäljare av hållningskorrigerande kläder från Alignmed. Hållningskorrigerande kläder är inspirerade av kinesiotejp, en teknik som ofta används av fysioterapeuter för att korrigera muskelfunktion, förbättra blodcirkulationen, lindra och medverka till behandling av smärtor och spänningar. Hållningskorrigerande kläder aktiverar ryggmuskulatur, axlar och skulderblad. Det är viktigt att man väljer kläder i rätt storlek eftersom man annars inte uppnår optimal effekt.
P.O. Pedersens Vej 9, 8200, Aarhus N, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 33% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Jag är jättenöjd med varan!! Frakten till Sverige tog dock lite längre tid än väntat.
Hjälper jättebra vid foglossningssmärta! Jag har den i bilen och vid skrivbordsjobb. Bra kvalite. Avlastar svanskota mm.
Mycket bra och lätt at beställa snabb leverans och bra priser. Anodyne har en kundvänlig kundservice som gärna hjälper en att få rätt produkt om man kontaktar dem för att man råkat som jag beställa fel. Dom rätta till mitt misstag snabbt utan krångel. Kan varmt rekommendera att handla där.
Har köpt 1 dam och 1herr tröja för andra gången bra stöd för ryggen bra kvalitet tidigare tröjor fortfarande lika fina som när vi köpte dom. Ett plus att tröjorna fått blixtlås underlättar för oss 70 plussare.
Smidig beställning och produkten är mycket bra.
Jag är jättenöjd med produkterna både min man och jag har köpt flera stycken .
Servicen var snabb .Vi rekommenderar till köp . Vi har köpt både T-shirt och T-shirt med dragkedja fram.
Skön att ha den på sig när det är ont i bröstryggen.
Väldigt nöjd med produkten, väl gjord och passar mina behov. Har tidigare testat olika liknande varor som inte fyllt mina krav.
Efter en nackoperation 2019 orkar nu min kropp spela badminton och padel igen . Med stort stöd av denna tröja
Har köpt 3st T-shirts en bra produkt har hjälpt mina axlar. Dock är kvaliteten undermålig håller ca 2-3 månader vid daglig användning .
För mej med problem med skuldra, axel och rygg så är mina olika Anodyne produkter guld värda. Hjälper mig i min vardag där träning tyvärr inte kan göra så mycket. Så TACK Anodyne för bra produkter och supersnabba leveranser.
Känner lättnad i min ankel efter en veckas användning.
Missnöjd, ångrar köpet !
Svår att sätta på sig. De nedre breda remmarna täcker inte hela ländryggen och ger därför ej tillräckligt stöd.
Axelremmarna åker lätt in i sina springor vid påsättning och är dessutom svåra att fästa på framsidan. Förstår inte heller riktigt deras funktion.
Kommer nu att återgå till mina gamla sk "njurbälten"!
MVH Lars

Resposta da Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder
Jag är väldigt nöjd, tycker att den underlättar mina ryggbesvär - den enda negativa erfarenheten är att leveranstiden var så lång!

Resposta da Anodyne.se - Hållningskorrigerande kläder
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.