Anotherclassic Avaliações 1.480

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kvalitet læder og lækkert produkt. Jeg købte læderbetræk til safari- Stol. Det er virkelig lækkert og i god kvalitet. Jeg giver min bedste anbefaling

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

På trods af lang leveringstid, er vi meget tilfredse. Virkelig flot polstring på vores stole. God service med levering lige til døren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde tidligere fået leveret seks Syv`ere med og uden armlæn til vores Pit Hein spisebord - og drømmen var nu en Børge Mogensen sofa og to H.W.Klein lænestole til TV hjørnet. Det hele skulle til h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg sendte et par fotos af min slidte BM 2208, og fandt en tilsvarende på hjemmesiden som var restaureret. Vi aftalte en byttepris og ugen efter var det hele på plads. Jeg er imponeret over hvor flot... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Informação fornecida por fontes externas variadas

Handel med brugte design møbler.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget kundevenlig site og kun gedigne…

Meget kundevenlig site og kun gedigne flotte møbler. Absolut ingen klager herfra. Hurtig svar, hurtig levering, pris som aftalt og ingen fragtomkostninger. What’s not to like😊🙌

15 de dezembro de 2025

Hej Helle

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb hos os.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Venlig og god betjening

Venlig og god betjening. Men det var vanskeligt at købe varen ubeset og man ville ikke reservere bordet i 10 dage hvor jeg kunne rejse til Esbjerg hvor varen stod

3 de dezembro de 2025

Hej Lis

Tak for anmeldelsen. Det er godt at høre, at du føler du har fået en god og venlig betjening i forbindelse med køb af bord hos os. Vi reserverer altid gerne, men med det forbehold, at er der en anden interesseret køber, kontakter vi vedkommende der har reserveret møblet og hører om man vil slå til ubeset.

Igen en god oplevelse

Vi har nu igen købt møbler og polstring hos Another Classic, og vi er bare så glade for møblerne. Det er et flot og imponerende stykke håndværk der er udført og helt som originalt, så de bevarer værdien.
Jeg kan stærkt anbefale altid at kigge forbi Another Classic hvis man har designer møbler i tankerne.

12 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Leo

Mange tak for anmeldelsen samt anbefalingen. Vi er glade for at høre, at I er glade for stolene.

Klar anbefaling

Jeg oplevede hurtig respons på henvendelse og efter køb; en vare, der lever 100% op til både forventning og ønske. Derudover venlig og informativ service.

29 de novembro de 2025

Hej Maiken

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med dit køb hos os.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Venlige og imødekommende

Venlige og imødekommende, lidt større præcision ønskelig.

26 de novembro de 2025

Hej Nis

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du føler vi har været venlige og imødekommende.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fordi i er ikke værd at handle mad

Fordi i er ikke værd at handle mad

Hej Claus

Vi er lidt uforstående overfor din anmeldelse. Du bestiller 2 stk. hynder den 14. november. Skriver så til os den 15. november, at du ikke har penge før om 14 dage og gerne vil annullere handlen. Vi sender dig så en kreditnota. Efterfølgende bestiller du igen, og vi sender hynderne til dig. Så hvorfor det skal give en stjerne forstår vi ikke helt?

Spisebord

Varen som jeg bestilte svarede fuldstændig til mine forventninger. Super god service og god behandling da jeg var i telefonisk kontakt ang varen. Super hurtig levering

Hej Ritta

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med dit spisebord og føler du har fået en god service i forbindelse med dit køb.

Bare god service :-)

27 de novembro de 2025

Hej Lisbeth

Mange tak for anmeldelsen. Det er godt at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med køb af spisebord hos os.

Hej John

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du føler du har fået en god service i forbindelse med køb af stole hos os.

Hurtig levering af sofabord

Hurtig levering af sofabord. Bordet smukt restaureret og i meget flot stand.

25 de novembro de 2025

Hej Karsten

Mange tak for anmeldelsen. Det er godt at høre, at du er tilfreds med sofabordet samt leveringstiden på det.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin vare

Fin vare, fin pris

24 de novembro de 2025

Hej Laila

Vi takker for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine syver stole.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og hurtig service samt fair priser.

God og hurtig service samt fair priser.
Og Deres polsring lever op til en god kvalitet til fair priser kan kraftig anbefale denne butik når man leder efter designer møbler eller renovering af disse Mvh.Frøkjær

25 de novembro de 2025

Hej Flemming

Mange tak for anmeldelsen samt anbefalingen. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, priser samt kvalitet.

Venlighed

Venlighed, faglig meget dygtig.

20 de novembro de 2025

Hej

Vi takker for anmeldelsen. Det er godt at høre, at du er tilfreds med hynderne til sofaen.

God kvalitet til prisen

God kvalitet til prisen. Ordentlig vejledning - kom på aftalt tidspunkt ved levering.

22 de novembro de 2025

Hej Vibeke

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at I føler I har fået en god vejledning samt er tilfreds med kvaliteten og levering af sofabordet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super rådgivning og imødekommende person.

Fik en super rådgivning og hurtig modtagelse af bestilt vare.

21 de novembro de 2025

Hej Lisbeth

Mange tak for anmeldelsen. Det er godt at høre, at du føler du har fået en god vejledning i forbindelse med køb af udtræk til bord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Denne møbelbutik er intet mindre end et…

Denne møbelbutik er intet mindre end et tempel for dansk design! Her står ikoniske linjer, kompromisløst håndværk og gennemtænkt æstetik side om side i et sortiment, der kan få selv den mest garvede designelsker til at tabe pusten. Man bliver mødt af en passion for kvalitet, der nærmest sitrer i luften, og personalet leverer rådgivning på et niveau, der gør det tydeligt, at de både elsker og forstår det, de sælger. Hvis du vil opleve dansk design, når det er allerbedst – så er det her, du skal gå ind. En oplevelse i verdensklasse

18 de novembro de 2025

Hej

Mange mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at besøge os i butikken. Vi håber at se dig igen, næste gang du mangler møbler.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Forretningen med god service.

Personalet giver rigtig god betjening, produktviden helt i top, vel udført hånd arbejde. Holder det de lover produkter leveret som aftalt. Vil anbefale forretningen.

20 de novembro de 2025

Hej Mogens

Mange tak for anmeldelsen samt anbefalingen. Vi er glade for at høre, at I føler I har fået en god betjening hos os og at I er tilfreds med hyndesættet.

Dbh. Another Classic

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais