Sinds 2021 zijn wij de nieuwe bewoners van een vrijstaande woning buiten het dorpje Alphen. Het contract voor propaangas hebben wij opnieuw afgesloten bij Antargaz. Echter ons achterhuis heeft alleen... Ver mais

Vandaag gebeld voor vul, of ruilmogelijkheden, 1 uur later gebeld door Tim Rutjes met het adres voor omruilen. Hij had vooraf gebeld met de omruilservice in Gronsveld. Dat is een dikke 5 sterren waard... Ver mais
Ik kan echt geen verbeterpunten noemen. Tank wordt automatisch gevuld. Prijs is ondanks crisis relatief laag.dus dik tevreden
Zou het mogelijk zijn om 3 a 4 maal per jaar ongevraagd langs te komen om bij te vullen bij iedereen en heeft iemand meer nodig dan kan deze klant apart extra bij bestellen. Misschien kan er dan goed... Ver mais
Roggeweg 7-9, 6534 AH, Nijmegen, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik ben zeer tevreden over de monteur die alles nagekeken heeft.
Ik wist alleen niet dat ik een andere gastank kreeg, maar alles is prima verlopen.
Tot ziens, Arie Hokke

het is okay, alleen krijg ik nu geen melding nu mijn tank <30% gevuld is

Resposta da Antargaz B.V.
Zeer goed en snel geleverd, erg tevreden over de levering.

Resposta da Antargaz B.V.
Bellen en leveren geen gezeur mch hint vooral nu iets waar je de dagprijsen ziet

Top service.
We hebben al twee keer het gas bijna op gehad. Even gebeld, en de volgende dag was de gastank al weer vol. Bovendien lang niet zo duur als de gasleverancier uit de buurt

Resposta da Antargaz B.V.
Antargaz levert volgens afspraak en denkt war nodig mee. Al jaren een tevreden klant!!

Resposta da Antargaz B.V.
Komen afspraak na. Als gastank gevuld moet worden gebeurd dat altijd binnen de afgesproken tijd.

Resposta da Antargaz B.V.
De gas tank is weer netjes gevuld. De vrachtwagen chauffeur heeft hierna nog een controle gedaan op lekkages. Hij vond er een waarvoor wij terug gebeld zijn. Met wat tips is de lekkage verholpen.

Resposta da Antargaz B.V.
Mijn nieuwe instalatie doet het perfect.Heel de winter geen enkel probleem gehad. Het meeste plezier heb ik met de thermostaat.Je kunt er alle kanten mee op. Zelfs de verkeerde!!!!!!!
groetjes

Resposta da Antargaz B.V.
Ik ben goed tevreden. Dat het gas zo duur is kunnen jullie ook niets aan doen

Resposta da Antargaz B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.