Anthony's Kicks Avaliações

2.475
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolut erfreuliches Einkaufserlebnis. Fand seit langem gesuchte Jordan IV. Passende Größe war lieferbar. Marktüblich etwas gehobener Preis, aber realistisch und fair. Zügiger Versand, Paketumleitung... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ordinato le Nike Jordan 4 retro military blue….apettato qlc giorno in più perché non erano disponibili in magazzino, ma ordine arrivato, imballaggio perfetto e scarpe super…..consiglio vivamente anche... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Schnelle Lieferung. Qualität Mittel, linker Jordan 1 3 Nahtstiche stehen hervor, rechter Schuh 1 Nahtstich steht hervor. Mein Sohn will die Schuhe behalte, ich würde sie zurückschicken. Keine Tel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anthony's Kicks liefert auch aus den Niederlanden blitzschnell. Die Schuhe waren innerhalb von zwei Werktagen da, gut verpackt mit Rücksendeetikett für alle Fälle. Da genau dieses Paar bei vielen Anbi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados

Anthony's Kicks is een jong bedrijf dat sneakers aanbied voor een concurrerende prijs. Wij streven ernaar om de meest gelimiteerde sneakers zo gemakkelijk mogelijk aan te bieden.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.475)

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Top!

Snel verzonden en goed op de hoogte gehouden via de mail. Schoenen zaten goed verpakt, niks op aan te merken.

9 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. had even mijn twijfels of ik er wel goed aan had gedaan, maar volkomen onterecht. Binnen enkele dagen had mijn kleindochter haar sneakers.
zou de volgende keer dezelfde keuze maken. prima!!!

7 de maio de 2024

Super

Aangezien het een kado voor m'n zoon was heb ik eerst contact gezocht met klantenservice. Daar kreeg ik netjes antwoord dat de schoenen op voorraad waren en ze op tijd binnen zouden zijn. Toen besteld en ze waren de volgende dag al binnen. Keurig verpakt in extra doos, zodat de schoenendoos ook nog netjes is. Alleen maar complimenten voor deze verkoper.

2 de maio de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle en goede verzending

De sneakers zijn snel verzonden en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden tijdens het verzendproces. Verder goed geïnformeerd over de werkwijze van Anthony’s Kicks.

4 de maio de 2024

Geweldige regeling!

Zeer goede kwaliteit schoenen die ook nog eens heel snel aankomen. Zo kon ik heel snel van mn Adidas Campus’ genieten. Ik zou hier zeker nog een keer sneakers bestellen! Top bedrijf!

Bestelling

Ik heb hier grijze adidas campus 00s besteld in grijs, hij was overal uitverkocht dus ik was er wel over om 10 euro meer te betalen.
Ik kreeg meteen een mailtje dat ze de bestelling hebben ontvangen, en minder dan een uur later was mijn bestelling al verzonden.
De dag daarna kwam hij al binnen, kreeg extra veters erbij dus helemaal top!!

1 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Schoenen zijn nieuw en betrouwbare webwinkel

Schoenen zijn nieuw.
In winkels niet (meer) te verkrijgen. Betreft nieuwe originele schoenen van het merk. Betrouwbaar. Schoenendoos in transportdoos. Tevreden en zal er een volgende keer weer kopen. Vlotte levering volgens belofte.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wist niet wat ik kon verwachten van…

Wist niet wat ik kon verwachten van deze website en was een beetje sceptisch, maar alles heeft gelukkig goed uitgepakt. Dag voor koningsdag besteld en dinsdag waren ze geleverd. Snelle levering als je het mij vraagt. Alles ziet er netjes uit en de schoenen zitten goed! Ik heb de adidas campus besteld in het grijs.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte ervaringen!!

Ik heb hier 2 keer besteld, de eerste keer zat er lijmresten op de schoenen. Deze schoenen heb ik terug gestuurd. De afgelopen keer had 1 schoen crease (kreukels) op de neus. Deze schoenen waren uit de failliete boedel van restock wat ik aan de sticker op de doos kon zien. 😞Ook hier zeiden ze dat ik ze weer terug kon sturen. Echter nu neem ik het nu maar voor lief omdat het een verjaardagscadeau is en ik niet nog meer dagen kan wachten.

Ik bestel hier nooit wat weer.

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.