Anti Duiven Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit is pure oplichting! Het product ontvangen, batterij zat alvast los, dus probleem eerst fixen maar dan ... . Product aan het zwembad gezet en wat blijkt, de duiven landen er gewoon naas... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

ENG: I give 2 stars just because I still haven't receive my SPB box order after 8 days of waiting (ordered on February 28th), and I really don't know if it works or not. I'm writting from Spain. Just... Ver mais

Detalhes da empresa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Winkel gerund met behulp van PrestaShop

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

26 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Dit is pure oplichting!

Dit is pure oplichting!

Product aan het zwembad gezet en wat blijkt, de duiven landen er gewoon naast!

Had beter moeten weten, de frequentie dewelke het apparaat producteert heeft geen enkel effect op duiven.

Dan maar klacht verstuurd, nooit enige reactie ontvangen.

Dit is puur bedrog!

12 de julho de 2025

SBP doos tegen duivenoverlast

SBP doos tegen duivenoverlast besteld bij Van Orton bv, zit in Frankrijk blijkbaar,
krijg ik het apparaatje los in een veel te grote enveloppe geleverd, kapot dus, kan er niks mee, ik zend het retour (kost geld) 😖

12 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik op google kijken voor een oplossing…

Ik op google kijken voor een oplossing voor duiven. Kwam deze website bovenaan te staan. Ik helemaal blij en besteld en baal nu als een stekker!! Ik heb niks ontvangen, krijg per mail geen reactie en zo te lezen bij de andere reviews werkt het niet eens. Ik baal echt als een stekker. Bedankt Google ook om deze website bovenaan te plaatsen. Heel irritant en onbetrouwbaar zaken doen dit. Dus wees gewaarschuwd!

30 de agosto de 2025

Niet bestellen

Niet bestellen. Werkt totaal niet. Sterker nog, de duiven die ik wilde verjagen met het apparaatje gingen prinsheerlijk op de tak ernaast zitten! Maar goed de ene duif is de andere niet.....Ik heb daarop na overleg het apparaat retour gestuurd en nu 3 maanden later wacht ik nog steeds op de retourbetaling. Na diverse malen contact te hebben gezocht met Alexandra, blijft het ernstig stil en kan ik wellicht 'fluiten' (toch wel grappige woordspeling in een bloedserieuze review!) naar mijn geld. Schandalig, vandaar mijn advies het apparaatje niet te bestellen!!

1 de maio de 2025

Een SPB doos besteld

Een SPB doos besteld, afgerekend maar product nooit geleverd. Niet eens een bevestigingsmail ontvangen.
Zo jammer dat dit soort bedrijven het goede vertrouwen misbruiken van consumenten.

15 de junho de 2025

Spijtig opgelicht

Het systeem werkt niet en als je een email schrijft krijg je een belgisch nummer dat niet is aangesloten . Pure oplichterij .

1 de junho de 2025

ANTI DUIVEN = Criminelen

These are total scumbags. We sent the product back as agreed to get the refund. They just refused to receive it and sent it "en retour". Very bad people.

10 de junho de 2025

Complete onzin!

Complete onzin!
Het is echt de allergrootste oplichting ever. Het kastje heeft nog geen euro gekost om te produceren. Als je het klepje dichtdoet functioneert het niet. Het geluid is zeker wel door mensen te horen, en goed ook en ik heb inmiddels een hele duiven gemeenschap in mijn tuin. Ze gaan gewoon naast het kastje zitten!!!
En tot slot als je ze benadert met een vraag komt er natuurlijk geen reaktie.

8 de abril de 2025

Product werkt niet

Product werkt niet, communicatie moeizaam, met ai vertaling.
Na terugsturen product, geen reactie meer gehad.
Dikke scam dus.
Bestel hier nooit iets aub!!

9 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En zelfs deze 1 ster zijn ze niet…

En zelfs deze 1 ster zijn ze niet waard.
Pas na dreigen met aangifte te gaan doen reactie gekregen, wilde alsnog de doos opsturen, daar waar ik al 3x had aangegeven mijn geld terug te willen.
Daarna geen reactie meer.
Helaas heeft aangifte doen geen zin, want volgens de politie is er niets mis met het bedrijf. Dus daar heb je ook niets aan.

22 de janeiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Had ik maar eerst de reviews gelezen

Ik wantrouwde en reviewde daarnaar Mailde alvast dreigend. Vandaag het apparaatje ontvangen. Tsja, of het nou €59,90 waard is? Bovendien vermeldt het bijsluitertje dat de duiven soms moeten wennen aan de afschrikking alvorens ze weggaan (?) Voortaan lees ik eerst trustpilot. Eigen schuld dus.

24 de agosto de 2024

Compleet onbetrouwbaar

Compleet onbetrouwbaar. Product (2 stuks) besteld en betaald. Product nooit ontvangen en diverse mails gestuurd naar de klantenservice (die enkel per mail bereikbaar zijn volgens de website). Vrees dat er geen klantenservice is.
Probeer nu het geld terug te claimen en is weer een les geleerd om webwinkels niet blindelings te vertrouwen. Had onderstaande reviews helaas niet gezien.
Oplichters dus en oppassen !

1 de junho de 2024

Oplichters!!

Oplichters!!! Besteld en betaald, niets ontvangen. Geen mail, niets. Er is ook geen contact mee te krijgen. Ik heb te laat bij de review gekeken. Stom!
Uiteindelijk na 3/4 weken toch ontvangen (zonder enig bericht), maar mens en dier hoort toch het geluid. Ben benieuwd of het echt helpt tegen duiven en of ik zelf niet gek word...

5 de junho de 2024

Scam, oplichters!

Scam, oplichters! Werkt niet, zag de echte revieuws te laat helaas. Na contact per mail kon ik het retour sturen. Maar dit is voor 12 euro ook zonde van t geld geweest. Het heeft daar 2 weken in depot gelegen. Ze weigeren pakket aan te nemen of halen het niet op. Het komt nu weer terug retour naar mij. Ik zal verdere stappen gaan ondernemen.

29 de março de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niets ontvangen, later wel.

Besteld en betaald.
Op website staat binnen 2-4 dagen wordt geleverd.
Na 2 weken nog niets ontvangen.
Op e-mails wordt niet gereageerd.
Onbetrouwbaar. Oppassen!

2 mei aanvulling: nadat ik 5 dagen elke dag een mail had gestuurd kwam er vandaag een reactie.
Het apparaat kon ik ophalen bij een post.nl afhaalpunt.
EN DAT KLOPTE! Ik heb het nu in bezit.
Twee vragen heb ik nog:
1. Waarom nu pas reageren op mijn mails?
2. Waarom krijg ik geen bericht over niet-gelukte bezorging?

1 de maio de 2024

Esta empresa é sua?