Pakkerne leveres utroligt godt og robust pakket. Det er tæt på den bedste kvalitet, jeg har set i mit snart tiårige virke som lager- og logistikoperatør. Deres kundeservice er hurtig, præcis og v... Ver mais
A empresa respondeu
Vi snakker 100% høj kvalitets frø! Jeg har en ualmindelig høj og hurtigt spiring procent på mine boabab, og jeg kunne ikke være mere tilfreds, og kan kun anbefales her fra!
Jeg har bestilt en del frø og kerner. Alt fra eksotiske blomster til tropiske planter. Kvaliteten er i top og der er hurtig levering og fornuftig pris . 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra. Min nye favorit forhandl... Ver mais
A empresa respondeu
Produkterne er simpelthen fantastiske, jeg kan se og mærke en klar forberedning af mine planter! Alt er pakket super godt ind, og levering er super hurtig! Jeg bestiller helt klart alt mit plantepleje... Ver mais
Eksotisk stemning til dit hjem. Her deler vi vores passion for eksotiske og sjældne planter og dyr i håbet om, at du får lysten til at bringe lidt eksotisk stemning ind i hjemmet. Vi har et bredt udvalg af eksotiske og spændende plantefrø, eksotiske planter, dyr til terrarier, boligindretning med eksotisk anstrøg og meget meget mere. Vi er uddannede som hhv biolog og geograf, og står altid tilrådighed for spørgsmål.
Hovedvejen 43, 5602, Avernakø, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Allt var toppen. Fick paketet med fröna fort. Är nöjd med allt :)
Flot og brugbar hjemmeside og super godt udvalg. Fandt lige det jeg ønskede, selvom det er hjemmehørende i New Zealand ! Rigtig hurtig levering, og en lille ekstra frøpose i pakken, som gave :-)og så oven i købet helt rimelige priser. kan varmt anbefales, jeg vender helt sikkert tilbage.
Snabb leverans och trevligt bemötande😊, ska bli spännande att se fröna växa i vår.
God oplevelse med køb og leveringstid. Desuden flinke medarbejdere/ejere af virksomheden.
Ift. planterne, er de nu kommet i jord - så må vi se hvordan det går 😊
Snabb leverans och tillmötesgående samt personlig service.
Snabb leverans och väldigt trevligt bemötande.
Hurtig levering på trods af nytår og rigtig gode vejledninger om såning og pasning
God beskrivelse af alt på hjemmesiden, hurtig forsendelse og en overraskelse, tusind tak. Håber min gave modtager, synes det er ligeså fantastisk fundet på som jeg ;-)
Jeg har lige modtaget en pakke med døde springhaler, i hvad der skulle være en 1 liter beholder, men var langt mindre.

Resposta da a Piece of Nature
Tack för superbra service. Både att ni meddelade då det jag sökte åter fanns i lager och sedan den snabba leveransen då jag beställde.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.