A Plus Trafikskole Avaliações 380

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God teori- og køreundervisning. Jeg har haft en super god oplevelse med at tage kørekort hos A+Trafikskole. Fasal var min teoriunderviser, han var forstående og tålmodig når man havde brug for yderl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kan kun anbefale A plus Trafikskole. Begge mine børn havde haft et længere forløb ( over 2 år ) på en anden køreskole. Så startede de hos Fasal, som simpelthen fik samlet dem op og gjort dem kla... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I had an excellent experience learning to drive with Ali at Aplus trafikskole! He was patient, thorough, and really made sure I understood everything I needed to know to be a safe driver. His calm and... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har været igennem et super lynkursus-forløb med Fasal fra A+ Trafikskole. Startede efter nytår, og har i dag onsdag den 9. marts, fået kørekortet i hånden. Super god undervisning, og tålmodig lærer, s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Autoescola

Informação fornecida por fontes externas variadas

Tag kørekortet hos os, hvis du ønsker en seriøst undervisning med yderst høj kvalificeret service til billige penge!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kæmpe ros

Klar anbefaling herfra, var køreelev hos Fahid virkelig dygtig til sit arbejde!
Søde og hjælpsomme mennesker, som har styr på sine ting!

Helt klar anbefaling herfra! :-)

28 de setembro de 2022

I gode hænder

Jeg har taget mit kørekort hos Fahid, som har været super god til at lære om alt fra det tekniske til det praktiske. Jeg har følt mig i gode hænder hele vejen igennem.
Det har da også endt ud i at jeg bestod både teori- og køreprøve i første hug!
Mine varmeste anbefalinger.

1 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk køreskole og fantastisk kørelærer

Jeg har været på et lynkursus-forløb hos A+ trafikskole og jeg har svært ved at finde ord, der kan beskrive min begejstring - men jeg vil forsøge. Jeg er 30 år gammel, lider af angst og har aldrig kørt bil før. Fasal tager mig under sine vinger og trods min angst, manglende selvtillid og tillid til at jeg nogensinde kunne ende med kørekort, står jeg nu med et kørekort i hånden og bestod køreprøven i første hug. Fasal har hele vejen igennem været støttende, forstående og bare en helt fantastisk underviser. Udover det høje faglige niveau og gode pædagogiske kompetencer, udviser han også den perfekte balance mellem seriøsitet/professionalisme og sjov & ballade, hvilket gør at man føler sig helt tilpas og i trygge hænder, når man sætter sig ind i bilen med ham. Jeg vil være A+ Trafikskole og Fasal evigt taknemlig for at hjælpe mig med at opnå noget jeg troede var umuligt med min angst. Tusind tak.

24 de agosto de 2022

KLART ANBEFALING !!

KLART ANBEFALING !!
Jeg startede hos a+ trafikskole uden at vide det mindste om biler, og her står jeg med mit kørekort, over lykkelig!!
Min kørerlære Fasal, er en så forstående og tålmodig mand som hjalp mig fra starten og nu enden. Hvis i skal starte på kørekort, så ikke tag det forkerte valg, tag a+ trafikskole og kom sikkert igennem.

21 de julho de 2022

A+ trafikskole - Fantastisk

Skide god oplevelse, havde super god kørelærer som fortalte tingene roligt. Han var utrolig god til at lære fra sig.
Bestod teoriprøve i 2 forsøg og køreprøve i første hug.
Samt var de utrolig hurtige til at finde både teoriprøve og køreprøve.

27 de junho de 2022

Kan stærkt anbefale A+ Trafikskole

Professionelle, dedikerede og venlige

Min kørelærer var professionel, fleksibel og dedikeret under hele forløbet, fra teoriundervisning over køretimer til booking af prøver.

Der var altid klar og relevant feedback efter køretimer med fokus på min udvikling. Altid leveret venligt.

Tak for det!

17 de junho de 2022

Virkelig godt

Jeg havde et super godt og hurtigt forløb. Meget lærerigt og gode teori-/kørelærer. Vil helt klart anbefale det.👍🏻

16 de junho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har været en mega fed oplevelse at…

Det har været en mega fed oplevelse at være på A plus trafik skole, da jeg i starten havde det mega svært med manuel gear bil. Min kørelærer Fahid som er kørelærer på skolen, fik mig godt igang og jeg bestod køreprøven førstegang. Teori lektionerne er hyggelige, og der er biografstole og plads til sjov. Der er absolut ingen dumme spørgmål, alt er velkommen.

16 de junho de 2022

Virkelig god køreskole!

Virkelig god køreskole!
Bestod køreprøven i første forsøg uden fejl.
Sindssyg dygtige kørelærer som er rigtig gode til at lære fra sig
Kæmpe anbefaling her fra

14 de junho de 2022

KÆMPE ANBEFALING HERFRA!!🤩

KÆMPE ANBEFALING HERFRA!!🤩

Mega god køreskole, har styr på tingene, gode til at motivere og tålmodig kørelærer. Samt er kørelæren meget hurtig til at finde prøver, uden at der går for lang tid. Det skal lige siges at jeg kom fra en anden køreskole, som har været et meget langt forløb. Og har nu et kørekort i hånden med et meget kort forløb hos A puls trafikskole. Jeg er så glad og taknemlig for at jeg fandt frem til A puls trafikskole. Jeg havde Ali som kørelærer (Den bedste kørelære).

Kan helt klart anbefale A plus trafikskole!🤩👍

10 de junho de 2022

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole

En køreskole med styr på tingene. God teori undervisning i lækre omgivelser. Alle kørelærerne er super søde, jeg havde personligt Ali som kørelærer og bestod alt i første hug. Alt tages i ens eget tempo, så man kan føle sig tryg.
En kæmpe anbefaling her fra!

3 de junho de 2022

God køreskole!

God køreskole med styr på tingene og dygtige kørelærere! Jeg havde Ali som kørelærer og bestod begge prøver i første hug👏🏼

2 de junho de 2022

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole. Finder prøver hurtigt og er mega søde. Deres teoriforløb er også meget fleksibelt og man kan komme til den samme lektion flere gange hvis man vil.

16 de maio de 2022

Fantastisk skole

Her får du en køreskole, der virkelig sætter sig ind i at udvikle dig til den bedste bilist.
Virkelig god kørelærer, som ikke giver op på dig. 🤣

9 de maio de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais