Perfekt tweed blazer fra Appearance. Har netop købt en herringbone tweed blazer fra Appearance. Drengene har ramt den fuldstændig rent: Farven er en perfekt balance mellem klassisk tweed, og en lidt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Udover at have de klart mest stilfulde slips på markedet leverer An Ivy også altid tårnhøj og sublim kundeservice. De hjælper og guider dig. Inspirerer dig til at blive en mere ambitiøs version af d... Ver mais
Super lækkert tøj! Kan kun anbefale tøjet, har selv flere ting derfra. Er specielt glad for: ANDRATX SWEATSHIRT, NAVY S’ARRACO JAKKE, NAVY & SAND. Kæmpe 5-stjerner herfra, fortsæt den gode s... Ver mais
Stort udvalg og overskuelig hjemmeside. Meget nemt at navigere rundt, og den mest simple ordre proces. Perfekt ordre opfølgning, og meget hurtig levering med GLS - som nethandel skal være. 5... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de moda masculina
- Loja de Roupas
- Loja de Acessórios de Moda
- Loja de Roupas de Festa
- Loja de agasalhos
Escrito pela empresa
Appearance & AN IVY er funderet i passionen af garderobens hverdags essentielle, som du bliver ved med at vende tilbage til hver dag. Hvert år. Begyndte vi vores rejse mod at lave disse dagligdags garderobeartikler på vores egen måde. Missionen. Kompromisløs kvalitet. Ansvarligt lavet. Tidløst.
Informações de contato
Strandvejen 177, 2920, Hellerup, Dinamarca
- info@appearance.dk
- appearance.dk
Christian og Aleksander leverer tøj i…
Christian og Aleksander leverer tøj i topkvalitet, og deres service er ingen undtagelse.
Hvis ikke du har købt hos dem før, er min eneste spørgsmål “hvad venter du på?!”
Bedste herretøjs internet shop
Bedste herretøjs internet shop. Lækre produkter i fantastisk kvalitet og flotte designs. Herudover er forretningens service i topklasse.
God stil og god kvalitet
Rigtig god kvalitet, og især rigtig god kvalitet til pengene. Også rigtig god stil til dem der vil være lidt klassiske i deres udtryk. Og rigtig god service. Så det er bare rigtig godt det hele!
Kundeservice !
Fik bestilt strømper i en mindre størrelse end jeg plejer, og inden afsendelse, tjekker de lige, om det nu også kan passe! Smart !
Lidt langsomme om at svare, men det var der en grund til.
Da jeg ikke havde fået svar på en varer sendt retur, blev jeg ringet op. Der har været travlhed pga bl.a. ferie. Kvaliteten er i top, og jeg ser frem til næste handel. Fin service.
Great socks for the price :)
Lækker kvalitet og god kundepleje
Lækker kvalitet og god kundepleje. Stærkt anbefalet herfra:)
Super oplevelse ved at handle hos…
Super oplevelse ved at handle hos Apperarance. Man følte faktisk at der var noget personligt over handlen, selvom alt skete på nettet. Fede styles og god kvalitet. Kommer helt sikkert retur. Tak.
Great products
Great products, even better customer service, happily again, keep it up 🤙🏼
God service
God service, super kvalitet!
God service, super kvalitet!
Hyggelig forretning, flot indrettet og nemt at finde rundt. Super fin service.
Hurtig service
Great company with unbeatable quality
Great company with unbeatable quality. I have bought there many times and will continue to do so. Thank you very much for everything dear Appearance team
Det bliver ikke sidste gang
God service!
Købte forleden for første gang hos Appearance og det bliver ikke sidste gang.
Jeg bestilte flere items og noget sad LIGE I SKABET - noget skulle byttes og der havde jeg lige et par spørgsmål.
Fik hurtigt svar og rigtig god service.
Tak!
Gode produkter og god service
Gode produkter og god service
Høj kvalitet og super service
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til at besøge Appearance. Jeg har handlet med Aleksander og modtaget en fabelagtig god service, hjælpsomhed og ikke mindst fået lækre varer af meget høj kvalitet. Mange tak for det, I har fået en fast kunde.
Jeg rettede kontakt til forretningen og…
Jeg rettede kontakt til forretningen og blev oplyst på bedst tænkelige vis. Mit køb er et af de bedste nogensinde gjorde!
Af hjertet tak for hjælp og vejledning.
💪
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.