Mijn oudste dochter en ik volgen er nu enige tijd les. Bekwame docenten alhamdoulilaah, die echt de tijd voor je nemen. Ook als ik vragen stel via de app over bijv de lessen, worden deze snel en duide... Ver mais
Ik volg sinds januari les. En ik ben verbaasd hoe ik in een korte tijd al arabisch kon lezen Allah houma barek. De lessen zijn online en kwalitatief erg goed en inhoudelijk laagdrempelig. Ik was eerst... Ver mais
Arabia Teaching is een instituut dat in 2019 is opgericht. Ons streven is om mensen op de meest efficiënte manier de Arabische taal te onderwijzen. Wij zijn er voor zowel Arabisch als niet Arabisch sprekende. Ben je nog startende in jouw avontuur om Arabisch te leren? Of spreek en begrijp je de taal al, maar hoop je jouw kennis te perfectioneren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook Leeftijd en geslacht is voor ons geen probleem. Iedereen is welkom bij ons.
Wij houden door onze brede doelgroep rekening met meerdere factoren zoals onderwijsmethodes, de lesstof in combinatie met de leerdoelen van de student, de prijsbepaling en de duur van de opleiding. Wij merken dat studenten steeds drukker zijn en behoefte hebben aan efficiëntie en flexibiliteit. Hier spelen wij als instituut graag op in door ons aan de student aan te passen. Wij hebben opleidingen ontwikkeld die voor elke student toegankelijk is. Of je nou aan het begin van je ontwikkeling in de Arabische taal staat of dat je vergevorderd bent.
Onze docenten vormen de basis van Arabia Teaching, zij behandelen namelijk de lesstof die wij hebben ontwikkeld. Het docententeam bestaat uit docenten die liefde hebben voor het vak en sterk zijn in het doceren van de Arabische taal.
Louis Couperusstraat 89, 1064CC, Amsterdam, Holanda
Er word goed les gegeven. Enige minpuntje is dat er in mijn groep leerlingen zijn gestopt en weer nieuwe zijn bijgekomen. Verder vind ik de lerares super lief en geduldig. Vlotte vooruitgang zoals beloofd. Ook is de lerares altijd bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Ik ben heel blij dat ik gekozen heb om Arabisch te leren via Arabiateaching.

Resposta da Arabia Teaching
Fijne begeleiding , alleen de kosten zijn wel erg prijzig. Hierdoor is niet voor iedereen haalbaar om deze lessen te volgen.

Resposta da Arabia Teaching
Ik en mijn kinderen zijn zeer tevreden. We stoppen niet en gaan door met Arabiateaching in sha Allah!

Resposta da Arabia Teaching
Aardige leraar en medestudenten ze pushen je positief

Resposta da Arabia Teaching
Ik was in eerste instantie sceptisch over online lessen. Maar onze lerares Meryem doet het echt geweldig. Ben zo blij dat ik het een kans heb gegeven. Heel erg bedankt.

Resposta da Arabia Teaching
Zeer competente docent, die alle tijd voor je heeft. Ustadh Youssef is ma shaa Allah top!

Resposta da Arabia Teaching
Ik ben erg positief over de manier waarop de lessen worden gegeven.
De interactie met de leraar en medestudenten is positief en we leren enorm veel van elkaar.
De administratieve opvolging en beschikbaarheid van ArabiaTeaching is ook zoasl het hoort, mashaa a Allah

Resposta da Arabia Teaching
De privélessen zijn echt een aanrader! De docentes zijn ervaren, ze hebben veel kennis van de stof die ze doceren en hebben veel geduld. Ik maak nu veel sneller progressie door de persoonlijke aandacht die ik krijg tijdens de lessen, nu kan ik zelf bepalen hoe snel ik wil gaan en aan welke doelen ik wil werken. Moge Allah سبحانه و تعالى jullie rijkelijk belonen!

Resposta da Arabia Teaching
Hamdulilah heel veel geleerd in een hele korte tijd de lessen zijn duidelijk en leerzaam als je arabisch wilt leren zeker gaan

Resposta da Arabia Teaching
AlhamdoliAllah iedere les is zo leerzaam dat je merkt dat je gewoon telkens meer snapt en weet. Onze lerares Youssra is een topper, heel fijn hoe ze lesgeeft en duidelijk! Moge Allah haar en Arabiateaching rijkelijk belonen. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Resposta da Arabia Teaching
Hele fijne manier van lesgeven, elhamdoelilah. Het gaat echt op de juiste tempo en vooral veel aandacht naar wat wij als cursisten nodig hebben. En een compliment voor onze docente Youssra, Moge Allah haar rijkelijk belonen. Allahoema ameen.

Resposta da Arabia Teaching
Een hele goede cursus goed uitgelegd door onze lieve zuster mariam mashallah!!
Ben zeer tevreden 👍👍

Resposta da Arabia Teaching
Topkwaliteit lessen met zeer goede docenten! Zeker een aanbeveling voor iedereen.

Resposta da Arabia Teaching
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.