Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Nobilis Smykker har vi alt hvad hjertet begærer i guld og diamanter. Nobilis Smykker er et dansk brand, hvor kvaliteten og designet er sat i højsædet. Alle vores smykker bliver designet og produceret i Danmark. Vi kombinerer individuelt design med gamle håndværksmæssige traditioner. Vi har skabt et bredt udvalg af elegante og moderne smykke designs til enhver smag og begivenhed. Vores smykke udvalg her på hjemmesiden er udført i 14 karats guld/rosa og hvidguld, som er fattet med naturlige certificerede diamanter. Vi har især en stor kærlighed og passion for forlovelses- og vielsesringe og har hjulpet en del par, med at skabe deres helt unikke vielsessmykker. Hos os har I også mulighed for selv at være med til at designe jeres drømme smykke. Vores dygtige uddannede guldsmede, har passion for faget og vægter godt håndværk, og er altid klar til at hjælpe og vejlede jer, så vi sammen kan skabe jeres helt egen unikke smykke.
Informações de contato
Nørregade 6c, 7100, Vejle, Dinamarca
- +45 53525258
- Info@nobilis.dk
- aramsmykker.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super fine smykker og god service!
De bedste anbefalinger til Aram smykker
Har idag modtaget den smukkeste håndlavede alliancering i guld påsat diamanter. Virkelig smukt håndværk! Medarbejdere er SÅ søde og venlige og sendte billeder af proceduren undervejs. Jeg er meget taknemmelig for min nye ring og kan kun give Aram smykker alle de bedste anbefalinger med på vejen, hvis man ønsker smukke unikke smykker.
Super god service!
Tusind tak for de smukkeste vielsesringe!
Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet på ringene, og for den gode (og hurtige) service - i formår virkelig at imødekomme kunders behov!
Inden ringene blev fremstillet efter vores specifikke ønsker fik vi tilsendt en 3D video for, at ringene blev visualiseret for os.
Endnu engang tak, kan ikke vente til at bære min ring hver dag! :-)
Positiv oplevelse
Vi købte vores vielsesringe hos Aram smykker i Vejle.
Vi fik en rigtig god betjening under udvælgelsen og det gav en god følelse at vi blev genkendt, da vi kom tilbage for at prøve dem. Ringene er lige som vi havde forestillet os.
Vi køber gerne hos Aram smykker igen en anden gang.
Eva & Kristian
Har fået lavet den smukkeste 18 karat…
Har fået lavet den smukkeste 18 karat guld ring med brillianter hos Aram smykker☺️ Fik 3d film af ringen, til godkendelse, inden de lavede ringen. Synes det er ret lækker service👌🏻 Vil klart anbefale og kommer igen næste gang jeg skal handle smykker👌🏻
Virkelig god service
Virkelig god service! Hurtig respons og måtte desværre retunere en vare men blev mødt med venlighed og hjælpsomhed.
Emil Rasmussen
Produktion af smykker
Har handlet mange gange hos Aram.
Han har designet og produceret smykker for mig hvor jeg selv har haft stenen med og han har solgt stene og efterfølgende produceret smykkerne.
Han er dygtig og holder hvad han lover.
Kan klart anbefales!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.