Veja o que dizem as avaliações
Fantastiskt bra produkter, å bra instruktioner om hur, och tillsammans med vad, de ska användas. Kan bli förvirrande i början när de blir många å hålla isär 😅🤗 fimerna ni lägger ut är inspirerande å... Ver mais
Jag handlade precis innan påsk rea och ringde och mailade därför och frågade om jag skulle returnera allt och köpa igen eller om dom fixade med återbetalning. De skulle dom lösa så fort dom hade ti... Ver mais
Bra pris och informativa klipp på youtube som visade hur man använde produkten på ett bra sätt. Att maskinen är egenutvecklad är ett klart plus för mig. Maskinerna känns gedigen och har en bra b... Ver mais
Detalhes da empresa
Sveriges bästa bilvårdsprodukter kommer från Jämtland 🇸🇪 Du hittar våra produkter på 👉 arcticlean.se
Informações de contato
Stockevägen 56, 832 56, Frösön, Suécia
- 010 188 95 55
- info@arcticlean.se
- arcticlean.se
Kanonbra service
Köpte eran interior & leather foam och när paketet kom hade korken lyckats gänga upp sig och en del medel hade läckt ut. Kontaktade er och inom några få minuter hade ni både svarat och gett mig kompensation. Kommer definitivt beställa från er fler gånger, superbra service
Detailing bag - Komplett kit
Köpte Detailing bag - Komplett kit och är sjukt nöjd. smutsen bara rann av bilen. Följde eran tvätt guide. Nu skiner bilen som aldrig förr 👍
Fantastisk bra och snabb service !
Fantastisk bra och snabb service !
hade köpt Glas ceramic 10 ml och märkte att det inte kan inte ha varit 10 ml i den flaskan, så mailade på en söndag till dom och fick svar efter några minuter att dom skickar en ny flaska.
Helt otroligt bra produkter och servicen likaså.
Jättebra produkter men servicen?
Jättebra produkter. Lätta att använda, luktar gott, gör otroligt bra jobb.
Synd bara att dem är OTROLIGT dryga i kundservice

Resposta de Arcticlean
Väldigt bra produkter
Väldigt bra produkter! Märks att de lägger krut på att de ska vara så bra och lätta att använda som möjligt
Snabb leverans av varor som skulle ges…
Snabb leverans av varor som skulle ges bort till min son. Han uppskattade varorna då han även provat olika produkter tidigare
Seriösa och hjälpsamma
Hjälpsamma och trevliga men framförallt bra grejer att sälja
Bästa stället att köpa bilvård…
Bästa stället att köpa bilvård produkter av punkt
Snabb leverans.
Det börjar bli tjatigt att ge högsta…
Det börjar bli tjatigt att ge högsta betyg till Articlean , om dom ändå kunde göra bort sig så man får lite variation i sitt bedömande....
Bra erbjudanden och snabb leverans.
Bra grejjer och snabb leverans!
Bra produkter!
Snabb leverans, inte hunnit testa allt ännu men hittills jättenöjd med det jag testat!
Snabb leverans snyggt packat.
Snabb leverans! Bra kundservice bra kunskap och grymma produkter!
Mycket nöjd!
Nöjd med produkterna tillsammans med Youtubefilmerna för inspirationen.
Bra service!
Snabbleverans
Snabbleverans, bra kvalitet men framförallt lyssnar dom på ens frågor och önskemål
Snabb och smidig leverans!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.