Ardennes-étape Avaliações

4.063
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf in deze prachtige, nieuwe en authentieke gîte. Alles was tot in de puntjes verzorgd en de gîte was bijzonder proper en sfeervol. We werden heel wa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Une superbe expérience ! C’est déjà la 2e année que nous venons dans cette région et nous avons cette fois découvert ce magnifique gîte. Le gîte est très beau, confortable et bien aménagé, mais l... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een verblijf in dit huis voelt als thuiskomen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Wij waren met zes in een huis voor acht, heerlijk ruim en comfortabel. De grote, mooie tuin is een absolute troef en... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(4.063)

2.581 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super

Top! Alles naar wens

Resposta da Ardennes-étape

Waaw super, bedankt Kellie 🤩 We zijn blij dat alles naar wens was ! Dank u voor uw feedback en tot een volgende keer 🌿

Heel gezellig vakantiehuisje

Ik zocht enkele dagen rust, in een mooie omgeving.
Dit vakantiehuisje was daar perfect voor geschikt: mooi ingericht, leuk terras, rustig gelegen.
Heel vriendelijke host, zorgden ervoor dat alles prima geregeld was.
Absolute aanrader!

18 de setembro de 2026

Hallo Christophe, wat fijn om te lezen! 😊
Heerlijk dat je hier de rust hebt gevonden waar je naar op zoek was en dat ook het huisje en de omgeving in de smaak vielen.
Bedankt voor de mooie woorden over de ontvangst en service!
Tot een volgende keer in onze mooie Ardennen 🌿🌞

Vlotte boeking

Vlotte boeking!

Alles vlot verlopen van de boeking en een zalige en deugddoende vakantie gehad.

14 de setembro de 2026

Hallo Elke,
Dankjewel voor de fijne woorden! 😊
Fijn dat de boeking vlot verliep en vooral dat jullie zo’n deugddoende vakantie hebben gehad. Daar worden wij ook blij van!
Hopelijk mogen we jullie nog eens verwelkomen 🌿

Goede vakantie gehad

Alles was ok

18 de setembro de 2026

Resposta da Ardennes-étape

Hallo Chris 😊 Ik ben blij te lezen dat u een fijne vakantie heeft gehad. Hartelijk dank voor uw fijne feedback! Graag tot een volgende keer 🌲🌿

Alles was inorde!

Alles was inorde!

14 de setembro de 2026

Resposta da Ardennes-étape

Dat lijkt me een perfecte vakantie in de Ardennen 😍 Bedankt voor de fijne feedback, Dylan en tot snel weer in de Ardennen 🌿

Echt Ardens huis

Zowel de tuin als de woning voldeden aan onze verwachtingen.
Grote, omheinde tuin ideaal voor de honden

Hallo Frank.
Bedankt, wat fijn om te lezen! 😊 Leuk dat zowel de woning als de tuin helemaal aan jullie verwachtingen voldeden. De grote, omheinde tuin is inderdaad ideaal voor honden; zo kunnen ook zij heerlijk genieten van hun vakantie. 🐶 Bedankt voor de fijne feedback en graag tot een volgende keer! 🐾🌿

Mooie gites

Mooie gezellige gites met veel comfort

Hallo Reinhilde.
Dank u wel! 😊
Zeer leuk om te lezen dat u het vakantiehuis gezellig vond en u er comfortabel hebt gevoeld. Fijn dat u ervan hebt genoten!
Tot een volgende keer in onze mooie Ardennen 🌿

vlotte afhandeling reservatie

vlotte afhandeling reservatie, correcte terugbetaling waarborg

28 de agosto de 2026

Hallo Fabienne,
Bedankt voor uw review! 😊
Fijn om te lezen dat alles vlot is verlopen, van de reservatie tot de terugbetaling van de waarborg. Leuk dat je tevreden bent! Tot een volgende keer in de Ardennen 🌿🌲

Zakelijk verblijf

Perfect voor zakelijk verblijf.

25 de julho de 2026

Resposta da Ardennes-étape

Hallo Luca 😊 Bedankt voor uw feedback! Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen en dat het vakantiehuis beviel voor uw zakelijk verblijf. Tot een volgende keer! 🌿

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ideaal verblijf voor een fietsweekend

Ideale ligging, mooie streek, eeffficient om fietsen veilig te opbergen

7 de setembro de 2026

Resposta da Ardennes-étape

Fijn om te horen 🌿✨ Dankjewel voor dit fijne bericht! Ik kijk al uit naar je volgende verblijf in de Ardennen 🏡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisch, proper en ruim huis met meer dan voldoende voorzieningen

Dit is een fantastisch huis. Heel ruim, proper en met heel veel voorzieningen in de keuken. Eindelijk een huis waar er 26 mensen kunnen komen en er tenminste ook voldoende borden, tassen, bestek, glazen,... waren. Al het keukenmateriaal dat we nodig hadden voor zo'n groep was aanwezig.
Goede isolatie waardoor ieder zijn nachtrust had.
De 4 vaatwassers kwamen zeker van pas.

Resposta da Ardennes-étape

Ruimte, netheid, een volledig uitgeruste keuken en goede isolatie voor iedereens nachtrust: precies wat een groep van die grootte nodig heeft 🌿✨ Dankjewel voor deze mooie beschrijving! Ik kijk al uit naar jullie volgende verblijf in de Ardennen 🏡

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Boek deze groepsaccommodatie niet en kijk verder naar een ander verblijf.

Wij kunnen deze accommodatie(Balmoral 44, 4845 Jalhay) niet aanbevelen.

Wat een bijzonder familieweekend had moeten worden, is helaas uitgelopen op een grote teleurstelling.

Via Ardennes-étape boekten wij een woning die werd gepresenteerd als een luxe 4,5-sterren groepsaccommodatie met wellnessfaciliteiten en recreatiemogelijkheden voor kinderen. In werkelijkheid troffen wij een woning aan die verre van netjes, schoon en comfortabel was.

Bij aankomst constateerden wij onder andere schimmel in badkamers, sauna en jacuzzi, defecte faciliteiten, kapotte meubels, vervuilde ruimtes en ernstig achterstallig onderhoud. Daarnaast waren er losse elektrische draden aanwezig, wat een duidelijk veiligheidsrisico vormde. Ook de speeltoestellen buiten waren kapot, slecht onderhouden en naar onze mening zelfs gevaarlijk voor 6 kinderen van 3 t/m 13.

Veel voorzieningen waarvoor wij juist hadden geboekt, waren niet of nauwelijks bruikbaar. Communicatie met de verhuurder verliep uitermate slecht vanwege het gebrekkig Engels en/of Nederlands.

Boek deze groepsaccommodatie niet en kijk verder naar een ander verblijf.

7 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada

Mooie regio

Mooie streek die zeer veel mogelijkheden biedt. Ideaal om er tot rust te komen. Na 20 jaar is het nog altijd boeiend.

Resposta da Ardennes-étape

Twintig jaar trouw en nog steeds die rust en die eindeloze mogelijkheden ontdekken, dat is prachtig om te lezen 🌿✨ Dankjewel hiervoor! Ik kijk al uit naar je volgende verblijf in de Ardennen 🏡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superbe alternative au gros site de…

Superbe alternative au gros site de réservation de logement en ligne ! Je recommande vivement ! Formule week end qui permet un départ tardif le dimanche ce qui est vraiment appréciable pour profiter un maximum de son week end

15 de setembro de 2026

Resposta da Ardennes-étape

Profiter de son week-end jusqu'au bout grâce au départ tardif du dimanche, c'est exactement ce qu'on aime valoriser🌿✨ Merci infiniment pour cette belle recommandation ! Nous avons hâte de vous retrouver et vous faire profiter à nouveau de notre expertise locale 🏡

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prachtige en rustige vakantie.

Wij hebben van een prachtige vakantie genoten.
Zeer rustige omgeving.
Alle boodschappen op wandelafstand kunnen doen.
Bedankt aan de eigenaars voor het warm onthaal.🤝
Proficiat met jullie proper en mooi appartement. ALLES erop en eraan.👍
Één klein minpuntje. Een kleding droogrekje zou praktisch zijn. Niet alles in de droogkast steken.
Guy en Iris. 04-18/09/2026

16 de setembro de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Ardennes-étape

Een proper en volledig ingericht appartement, een warm onthaal en die heerlijke rust: fijn om te lezen 🌿✨ Jullie tip over het droogrekje neem ik graag mee naar de eigenaars. Dankjewel voor dit warme bericht, ik kijk al uit naar jullie volgende verblijf in de Ardennen 🏡

Grande maison bien aménagée

Grande maison bien aménagée, très propre et propriétaire au top

12 de setembro de 2026

Resposta da Ardennes-étape

Merci pour votre retour ! Nous serons ravis de vous accueillir à nouveau pour un nouveau séjour en Ardenne dans une maison qui correspond parfaitement à vos attentes✨🏡

Site fiable, je recommande

Site facile d'utilisation. Le bien loué via Ardennes Etapes était super. Les informations données claires et pratiques.

Resposta da Ardennes-étape

Clarté, simplicité et un logement au top : c'est exactement ce qu'on vise à vous offrir 🌿✨ Merci pour ce joli message ! Nous avons hâte de vous retrouver pour une nouvelle escapade nature 🏡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aanrader voor wie houdt van rust en wat luxe

Het vakantiehuis was zeer mooi ingericht, heel netjes en voorzien van alle nodige en recente apparatuur. De wellness was prima. Het contact met de eigenares verliep heel vlot. Vlakbij het vakantiehuis start een mooie wandeling door de prachtige natuur.
In het dorp zelf zijn er niet echt winkels of drankgelegenheden, maar dat hebben wij zeker niet gemist. Een ideale bestemming voor wie op zoek is naar rust.

Resposta da Ardennes-étape

Rust, luxe, een prachtig ingericht huis en een wandeling die start voor de deur: dat is precies de Ardennen zoals ik ze graag zie 🌲🥾 Dankjewel voor dit uitgebreide en warme bericht! Ik verwelkom je graag opnieuw bij Ardennes étape voor een nieuwe adempauze in het groen 🏡

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie woningen op jullie website.

Mooie woningen op jullie website.

15 de setembro de 2026

Resposta da Ardennes-étape

Een mooie selectie woningen, dat is precies waar we elke dag ons best voor doen 🌿✨ Dankjewel voor je bericht! Ik kijk al uit naar je volgende verblijf in de Ardennen 🏡