Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf in deze prachtige, nieuwe en authentieke gîte. Alles was tot in de puntjes verzorgd en de gîte was bijzonder proper en sfeervol. We werden heel wa... Ver mais
Une superbe expérience ! C’est déjà la 2e année que nous venons dans cette région et nous avons cette fois découvert ce magnifique gîte. Le gîte est très beau, confortable et bien aménagé, mais l... Ver mais
Een verblijf in dit huis voelt als thuiskomen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Wij waren met zes in een huis voor acht, heerlijk ruim en comfortabel. De grote, mooie tuin is een absolute troef en... Ver mais
Avenue Constant Grandprez 29, 4970, Stavelot, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Ik zocht enkele dagen rust, in een mooie omgeving.
Dit vakantiehuisje was daar perfect voor geschikt: mooi ingericht, leuk terras, rustig gelegen.
Heel vriendelijke host, zorgden ervoor dat alles prima geregeld was.
Absolute aanrader!

Vlotte boeking!
Alles vlot verlopen van de boeking en een zalige en deugddoende vakantie gehad.

Resposta da Ardennes-étape
Zowel de tuin als de woning voldeden aan onze verwachtingen.
Grote, omheinde tuin ideaal voor de honden

Resposta da Ardennes-étape
vlotte afhandeling reservatie, correcte terugbetaling waarborg

Resposta da Ardennes-étape
Steeds goede begeleiding en afhandeling

Resposta da Ardennes-étape
Ideale ligging, mooie streek, eeffficient om fietsen veilig te opbergen

Resposta da Ardennes-étape
Dit is een fantastisch huis. Heel ruim, proper en met heel veel voorzieningen in de keuken. Eindelijk een huis waar er 26 mensen kunnen komen en er tenminste ook voldoende borden, tassen, bestek, glazen,... waren. Al het keukenmateriaal dat we nodig hadden voor zo'n groep was aanwezig.
Goede isolatie waardoor ieder zijn nachtrust had.
De 4 vaatwassers kwamen zeker van pas.

Resposta da Ardennes-étape
Wij kunnen deze accommodatie(Balmoral 44, 4845 Jalhay) niet aanbevelen.
Wat een bijzonder familieweekend had moeten worden, is helaas uitgelopen op een grote teleurstelling.
Via Ardennes-étape boekten wij een woning die werd gepresenteerd als een luxe 4,5-sterren groepsaccommodatie met wellnessfaciliteiten en recreatiemogelijkheden voor kinderen. In werkelijkheid troffen wij een woning aan die verre van netjes, schoon en comfortabel was.
Bij aankomst constateerden wij onder andere schimmel in badkamers, sauna en jacuzzi, defecte faciliteiten, kapotte meubels, vervuilde ruimtes en ernstig achterstallig onderhoud. Daarnaast waren er losse elektrische draden aanwezig, wat een duidelijk veiligheidsrisico vormde. Ook de speeltoestellen buiten waren kapot, slecht onderhouden en naar onze mening zelfs gevaarlijk voor 6 kinderen van 3 t/m 13.
Veel voorzieningen waarvoor wij juist hadden geboekt, waren niet of nauwelijks bruikbaar. Communicatie met de verhuurder verliep uitermate slecht vanwege het gebrekkig Engels en/of Nederlands.
Boek deze groepsaccommodatie niet en kijk verder naar een ander verblijf.
Mooie streek die zeer veel mogelijkheden biedt. Ideaal om er tot rust te komen. Na 20 jaar is het nog altijd boeiend.

Resposta da Ardennes-étape
Superbe alternative au gros site de réservation de logement en ligne ! Je recommande vivement ! Formule week end qui permet un départ tardif le dimanche ce qui est vraiment appréciable pour profiter un maximum de son week end

Resposta da Ardennes-étape
Wij hebben van een prachtige vakantie genoten.
Zeer rustige omgeving.
Alle boodschappen op wandelafstand kunnen doen.
Bedankt aan de eigenaars voor het warm onthaal.🤝
Proficiat met jullie proper en mooi appartement. ALLES erop en eraan.👍
Één klein minpuntje. Een kleding droogrekje zou praktisch zijn. Niet alles in de droogkast steken.
Guy en Iris. 04-18/09/2026

Resposta da Ardennes-étape
Grande maison bien aménagée, très propre et propriétaire au top

Resposta da Ardennes-étape
Site facile d'utilisation. Le bien loué via Ardennes Etapes était super. Les informations données claires et pratiques.

Resposta da Ardennes-étape
Het vakantiehuis was zeer mooi ingericht, heel netjes en voorzien van alle nodige en recente apparatuur. De wellness was prima. Het contact met de eigenares verliep heel vlot. Vlakbij het vakantiehuis start een mooie wandeling door de prachtige natuur.
In het dorp zelf zijn er niet echt winkels of drankgelegenheden, maar dat hebben wij zeker niet gemist. Een ideale bestemming voor wie op zoek is naar rust.