Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus Avaliações

1.136
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk underholdning mit barnebarn var underholdt fra start til slut. Eminente artister som også tog sig tid til at hilse/selfi uden på pladsen efter forestillingen. Personalet i boderne tål... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

rigtig god forestilling. bedst til børn fra ca. 5 års alderen. suprise goody bag var rimelig skuffende. havde håbet på tivoli arena merch som kop, slynge eller lign. men det var dicideret ragelse. då... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har ikke været i cirkus i omkring 60 år, men I formåede at gøre det til en fantastisk oplevelse og gav mindelser om cirkus i min barndom. Ikke så mange dyr længere, men en fantastisk flot oplevelse... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En rigtig god oplevelse. Bedste i flere år. Skønt med gensyn med gode artister, der trods gensyn altid har helt nye numre. Burde have haft 5 stjerner, men at reducere orkestret til en computer og en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Circo

Escrito pela empresa

Cirkus Arena er hele Danmarks cirkus. Spiller hvert år i 105 byer i Danmark og Grønland. Cirkus Arena er prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld - dét er rigtig cirkus.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 76% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.136)

347 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fuldstændig fantastisk som altid

Fuldstændig fantastisk som altid. Fantastisk show men ikke mindst bare søde og hjælpsomme mennesker hele vejen igennem. Mine børn elsker cirkus arena . Min mindste have første gang i går og jeg har aldrig set ham synge, danse og rocke sådan på et stol . Tusinde tak for endnu en fantastisk forestilling. Vi ses næste år 🍀🎪

17 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god underholdning og fantastisk…

Super god underholdning og fantastisk dygtige akrobater. Dejlig cirkusstemning og skønt at de sjove klovner får masser af tid til fjollerier.
Savner lidt dyr, mini ponyer, æsler, hunde, det hører et cirkus til.
Bubber og Malene er skønne👌

17 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bedste cirkus jeg har set indtil…

Det bedste cirkus jeg har set indtil videre. Man blev fulgt på sin plads og så synes jeg bare artisterne gjorde et kæmpe flot stykke arbejde. Trods små ups’ere så synes jeg det var breath taking, sjovt og I fik publikum med hele vejen igennem.
Dog synes jeg alt på pladsen bare er vildt dyrt og popcorn var uspiselige. De havde fået alt for meget salt..
men det gjorde ikke oplevelsen dårligere. Tak for en god aften. Det er nok ikke sidste gang vi vil se Arena 🤗

Hold da nu op

Hold da nu op. Sikke et show. Knald på lige fra start til slut. Venlige og mega dygtige artister. Betjening i salgsvogne og hjælp i teltet fungerede perfekt. Super flot og underholdende forestilling. Klovnen Mikael kunne godt nok få grinene frem. Vi havde røde og ømme håndflader da vi kom hjem, af at ha klappet så meget. Bubber og Malene er super dygtige. Alt vat så godt. Meeeeeen lige en ting manglede...
Benny og Hanne måtte godt være kommet i teltet for at blive hyldet. Det havde været en god oplevelse.
Savner at se ham i manegen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fantastisk show og god underholdning

Fantastisk show og god underholdning! Tiden fløj afsted.

Dog forsvinder cirkus-stemningen og følelsen, så snart man kommer udenfor efter showet og ser at alt er pakket ned og de faktisk er i gang med at pakke selve teltet ned imens man er på vej ud. Mændene virkede nærmest irriterede over gæsterne ikke var hurtige nok. Det var ærgerligt at opleve!

Skøn oplevelse

Skøn oplevelse, god stemning og de vildeste akrobater !!
God god underholdning for både store og små og Bubber gør det super godt.
Kan varmt anbefales….
Skønt at der kun var to heste med, det er helt unødvendigt.

15 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har det lidt svært med dansk top…

Jeg har det lidt svært med dansk top musik og sang i et cirkus.
Mangler orkesteret, det er vel et spørgsmål om økonomi, det forstår jeg godt, men i gamle dage da jeg var barn…..😊
Ellers var det godt. Børnene syntes det var sjovt.

En fantastisk oplevelse

Vi var i cirkus arena i Kolding d 13/06. Jeg har ikke været i cirkus siden jeg var barn og min mand havde aldrig prøvet det.

Vi blev begge dybt fascineret over alle de fantastiske artister, som har lagt hele deres liv i, at gøre ligepræcis det de kan. Det var på en måde meget rørerende.

Der var massere af grin og latter. Perfekt show til både børn og voksne. Alt i alt en rigtig rigtig god oplevelse. Vi kommer klart igen en anden gang👏

God oplevelse

Det var nemt at få hjælp, til at finde sine pladser. Forestillen var god, men som altid i cirkus og lign. er merch, slik, popcorn og sodavand dyrt. ☺️
Jeg er heller ikke fan af, at der gåes rundt blandt børnene når man har sat sig med candyfloss. Hvis vi synes de skulle have, havde vi nok købt, når vi gik forbi dem ved indgangen (som man heller ikke kunne undgå ;) ). Mer salg - I know, men det bliver bare lidt mindre hyggeligt, når man skal sige nej så mange gange. Børnene bliver naturligvis fristet. Ellers super oplevelse.

Godt show

Godt show, vi var underholdt over det meste. Vi vil rigtig gerne komme igen!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fantastiske artister med nogle meget…

Fantastiske artister med nogle meget spændene shows! Vi var 3 voksne og en 4½ årige og vi var alle 4 tryllebundet af den stemning de kunne skabe og deres utrolige numre.! Dog sad vi på de aller yderste pladser i teltet så vi så det hele lidt mere bagfra og kunne ikke ikke få det hele med fordi mange artisterne var mest opmærksomme på fronten. Det kunne vi godt have ønsket at der var lidt mere rokering i forhold til de små børn der ikke kunne se det hele. Men ellers en fantastisk oplevelse som vi helt sikkert vil prøve igen! Hvor var I bare mega gode!

14 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais