Heel blij met de producten. Eerder als verjaardagscadeau gekregen en nu gevonden waar ik het weer kon kopen. Mooi puur product. Bij mijn bestelling zat ook nog iets extra’s, leuke verrassing
Veja o que dizem as avaliações
Snel en accuraat geholpen. Tevreden over t product en tevreden over hoe t verzonden is. Feedback; is er een optie om ipv bubbeltjes plastic een meer milieu vriendelijke variant te gebruiken? I... Ver mais
Ik was al een tijdje op zoek naar een dagcreme dat beste bij mijn huidtype past. Na veel zoeken ben ik bij arganapotheek terecht gekomen via een goede vriendin. En heb ik argan olie en blacksoap... Ver mais
Ik ben heel erg tevreden over de Rhazoul en de bio-organic Rozenolie. Ik heb van mezelf een mooie huid en merk bij de meeste bio-organic producten niet veel verschil, maar met het gebruik van de Ro... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Azanatural.nl
Onze biologisch persoonlijk verzorgen producten zijn 100% puur en afkomstig van Biologische van landbouw. Wij leveren Cosmetische en Culinaire Arganolie, alsmede Blacksoap en Rozenwater. De ingredienten voor onze producten worden vaak al eeuwen toegepast in locale culturen maar zijn nog minder bekend in de westers samenleving.
100% Pure en Gecertificeerde biologisch persoonlijk verzorgen
Informações de contato
Anthonetta Kuijlstraat 59, 30366GS, Rotterdam, Holanda
- 085 - 13 07 821
- info@azanatural.nl
- argantheek.nl
Fijn product .....lijkt wat vet ...maar…
Fijn product .....lijkt wat vet ...maar trekt snel in.Geur kon beter.
Fijne producten
Fijne producten, snelle bezorging.
Alleen de cactusvijgolie komt in een flesje dat niet goed sluit. Het lekt daardoor. Ik heb het denk ik daarom in een apart zakje ontvangen. Maar ik kan het product niet in mijn handtasje stoppen.
Verder tevreden over deze webwinkel!
Ik heb Rhassoul klei besteld
Ik heb Rhassoul klei besteld. Alles super netjes verpakt en snel geleverd.
Mooie kwaliteit en een snelle levering
Mooie kwaliteit en een snelle levering. Met zelfs een extra attentie. Dank daarvoor.
Goede klantenservice en snelle levering
Goede service, mooie producten.
Heel tevreden.snelle levering, mooie producten en ook nog een cadeautje. Dank Argantheek! Ik ga zeker weer bij jullie bestellen.
Wederom een super service en…
Wederom een super service en klantvriendelijkheid. Ik adviseer iedereen om bij Argantheek te bestellen. De eigenaar heeft me beloofd om zijn shop aan te vullen...June
Erg fijne service en snelle levering…
Erg fijne service en snelle levering van zelfs extra producten...;)
Fantastische producten
Fantastische producten, super service en ontzettend mooi cadeau bij mijn bestelling gekregen. De producten van Argantheek kan ik iedereen aanbevelen.
Nooit teleurgesteld!
Snel geleverd. Goede producten. Top service!
Ben super tevreden
Ben super tevreden! Mijn pakketje was kwijtgeraakt bij post NL, maar ze hebben het netjes opgelost. Hele goede communicatie en goede service!
Great product and very fast delivery
Great product and very fast delivery, also proper information
De zeep was heerlijk
De zeep was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
Argan is een goed en eerlijk produkt.
Argan is een goed en eerlijk produkt.
Afhandeling was accuraat en efficient.
Goede service en heerlijke producten
Kort nadat ik een aantal producten besteld had bij Argantheek, werd ik gebeld dat de producten iets later bezorgd zouden worden omdat de rozenolie nog niet was geleverd. Daarom zou ik gratis zwarte zeep krijgen bij mijn bestelling. Een paar keer gezegd dat ik het helemaal niet erg vond om iets langer te wachten dus dat dat echt niet hoefde, maar nee, zwarte zeep werd mij aangeboden, dus mocht ik het echt aannemen.
Kreeg dus een enorm verwenpakket met blok én potje heerlijke zwarte zeep.
Erg attent en lief. En ook met de andere producten ben ik erg tevreden.
Ook leuk om te experimenteren met klodders ghassoulklei op m’n hoofd (mijn haar zit echt goed nu).
Enige aandachtspuntje: het lijkt mij fijn als sommige verpakkingen milieuvriendelijker zijn. Misschien bioplastic? Of glas? Dan is het nog meer puur natuur.
Hele goede service!
Goed geholpen
Goed geholpen. Bestelling was de volgende dag in huis
Zeer goede klantenservice!
Bestel al een lange tijd bij argantheek en wat vooral opvalt, naast de goede kwaliteit, is de bovengemiddelde klantensevice; snel en behulpzaam!
Snelle levering en netjes verpakt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.