ArganWinkel.nl - Premium ArganolieAvaliações

5.858
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zo gelukkig dat ik deze winkel heb gevonden ! heb de Arganolie leren kennen in Maroc en heb er veel baatbij neem iedere dag een lepel voor de gezonde vette hart en blvaten . het is natuurlijk ook te b... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Proefflesje snel geleverd . Maar na 4 dagen gebruik droogt mijn huid op mijn benen alleen maar uit. Blij dat ik alleen proefflesje heb besteld.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik al een aantal jaren Arganolie om mijn gezicht te masseren maar sinds een tijdje had ik ondefinieerbare plekken op mijn gezicht die ik niet kon plaatsen,droog strak het voelde niet als mijn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben sinds vorig jaar klant bij jullie. Nog niet zo heel lang dus maar ik ben al helemaal verkocht aan jullie producten. De arganolie maakt bij het eerste gebruik je huid al zijdezacht zonder een ve... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Produtos de Beleza
  2. Loja de produtos para cabelo
  3. Fornecedor de equipamentos de fisioterapia

Sobre ArganWinkel.nl - Premium Arganolie

ArganWinkel.nl levert 100% Pure Arganolie welke biologisch geproduceerd en COSMOS ORGANIC gecertificeerd zijn door EcoCert Greenlife.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

6 mil avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

(5.858)

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Heerlijke Arganolie

Makkelijk bestellen, volgende dag in huis, ik had geluk met 15 procent korting. En ik doe wel een jaar met drie flessen. De twee kleintjes neem ik mee op vakantie of weekend weg. Heerlijke olie. Ik gebruik het op mijn gezicht en eroverheen dag of nachtcrème van Collistar en Decleor .

29 de novembro de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het product is prima maar de prijs is flink verhoogd

Het product is prima. Ik vind de prijsstijging van afgelopen jaar fors.

24 de novembro de 2022
logotipo da ArganWinkel.nl - Premium Arganolie

Resposta da ArganWinkel.nl - Premium Arganolie

Beste Mirjam,

Bedankt voor je review en feedback.

Helaas hebben wij eind maart j.l, na 10 jaar voor het eerst een prijsverhoging moeten doorvoeren.

Er zijn verschillende factoren die hebben gezorgd dat wij de prijs van onze arganolie hebben moeten verhogen. Hier hebben wij een uitgebreid artikel over geschreven om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen informeren. Je kunt het artikel hier nalezen: https://arganwinkel.nl/blog/wat-beinvloedt-de-prijs-van-arganolie/.

Uiteraard staat onze klantenservice ook voor je klaar bij verdere vragen over dit onderwerp.

Verder is het zo dat wij onze klanten enigszins tegemoet komen in de prijs met onze Argan Beauty Club. Ik leg hier graag iets meer over uit:

Leden van onze Argan Beauty Club ontvangen iedere maand een persoonlijke kortingscode die 3 dagen geldig is. Tijdens deze 3 dagen kan de klant zijn/haar persoonlijke kortingscode gebruiken om een bestelling met korting te plaatsen.

De kortingsdagen starten meestal op de laatste dinsdag van de maand wanneer de 2 opeenvolgende dagen in diezelfde maand vallen. Dit met uitzondering van feestdagen.

Je bent niet verplicht om maandelijks een bestelling te plaatsen en daarnaast kun je je op ieder gewenst moment ook weer uitschrijven voor de Argan Beauty Club.

Mocht je interesse hebben in het lid worden van de Argan Beauty Club of heb je nog verdere vragen voor ons? Laat het dan gerust weten! Je kunt in dit geval het beste een mail sturen naar: klantenservice@arganwinkel.nl

Megan Schoemaker

Tel +31 20 261 0004
Web https://arganwinkel.nl

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vanille olie

Prima olie!, ruikt echt heerlijk Niet zo'n vieze chemische lucht. Wel heel sterk, dus zuinig in gebruik

10 de novembro de 2022
Avaliação não solicitada
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Pot arganolie/sheabutter creme Had de creme met arganolie en…

Had de creme met arganolie en cheabutter gekocht. Maar vind de textuur erg hard en korrelig. Moeilijk aan te brengen, en uit de pot te krijgen.
Met koude handen erg moeilijk de creme op de huid aan te brengen.
Jammer de huid word er zalig zacht van.
Gebruik de olie al een hele tijd en super !
Dus dan valt de creme erg tegen. Iets smeerbaarder zou ie perfect zijn !

21 de novembro de 2022
logotipo da ArganWinkel.nl - Premium Arganolie

Resposta da ArganWinkel.nl - Premium Arganolie

Beste BG Hanssen,

Bedankt voor jouw review en feedback. Dit stellen wij zeer op prijs en deze informatie gaan wij meenemen voor de toekomst. Zo kunnen wij onze service en producten blijven verbeteren.

Het klopt dat onze shea butter van nature een vrij solide product is en niet vergelijkbaar is met een creme. Je kunt de shea butter het beste vergelijken met een soort boter. De butter smelt door warmte van de huid.

Wij raden klanten in eerste instantie altijd aan om een klein beetje shea butter op de handpalm aan te brengen en de handpalmen vervolgens in elkaar warm te wrijven zodat de butter smelt en gemakkelijk verdeeld kan worden op de huid.

Mocht je het idee hebben dat de butter op bovenstaande manier niet genoeg smelt om het product gemakkelijk te gebruiken, dan kun je de butter ook au bain marie smelten of op een warme plek in huis zetten zodat de butter al zacht is voor het gebruik.

Mocht ik hierin verder nog iets voor je kunnen betekenen, laat het dan gerust weten!

Megan Schoemaker
ArganWinkel.nl
Witteweg 45
1431 GZ Aalsmeer
Nederland

Tel +31 20 261 0004
Web https://arganwinkel.nl

Heerlijke olie

Heerlijke olie. strekt snel in.
Het rozenwater is ook heerlijk.
de eucaliptus olie heb ik op mijn kunnen gedruppeld en zonder dicht neus heerlijk kunnen slapen

7 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik bestel al een aantal jaar de…

Ik bestel al een aantal jaar de arganolie voor de huid. Ik heb een hele droge huid en deze olie helpt daar zeker bij. Ook heb ik een gevoelige huid en met deze olie daar geen last meer van. Het leuke is ook dat wanneer je vaker besteld je steeds meer korting krijgt. Vandaag bestellen is ook echt morgen in huis.

10 de outubro de 2022

Hele fijne olie

Hele fijne olie. Geef mijn pluizige krullen rust en een subtiele glans.
Ook als huidolie fijn. Plakt niet en geeft geen vettige laag. Kortom een multi olie.

10 de outubro de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.