Armorwatch Avaliações 119

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag köpte klockan som tyvärr inte passade mig då den va lite större än jag trodde. Men inga problem att få pengar tillbaka och väldigt smidigt att returnera klockan samt alla tillbehör jag beställde.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Riktigt skiitföretag. Får hem min vara efter en lång tid. Får inte det armband som jah ska ha och när jag returnerar varan påstår dom att allt inte har skickats tillbaka. Nä för ni inte skickat rätt f... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köpte en klocka då jag tyckte det var bra med 90 dagars öppet köp. Klockan kom, jag testade den. Tyvärr så fick jag allergiska reaktioner av armbandet. Skickade in den och hänvisade till... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fick min klocka igår. Är helt med på att man får vad man betalt för men det lovordas om helt enastående batteritid. Det är dock ett skämt! Tog på klockan i morse 05:15. Nu klockan 9:00 är den nere på... Ver mais

Informações de contato

3,1

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

119 avaliações

Respondeu a 6% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Kanonbra klocka… i 6-7 månader

Fick en defekt klocka först, men kanonbra kundservice såg till att jag fick en ny skickad till mig. Fick efter någon vecka en ny klocka som fungerade perfekt. Var väldigt nöjd ända tills för några veckor sedan då den slutade fungera. Den bara la av helt plötsligt. Men dom 6-7 månaderna som den fungerade så var jag faktiskt väldigt nöjd, därför ger jag två stjärnor. Hade den fungerat nu hade den utan tvekan varit värd fem stjärnor.

17 de março de 2025

SCAMMERS !!!!

SCAMMERS !!!!

Klockan kostar knappt 250:- och dessa bedragare tar 1250:- för samma klocka. Skräp från Aliexpress/Temu. Ohederligt är bara förnamnet.

26 de fevereiro de 2025

Resposta de Armorwatch

Tack för din feedback. Vi uppskattar alla synpunkter, men vi vill klargöra några viktiga punkter i din recension.

För det första, vi har undersökt om det finns någon beställning i ditt namn och kan bekräfta att du inte har någon eller varit i kontakt med oss. För det andra så ser vi att du endast ger ut 1-stjärniga betyg här på Trustpilot.

Eftersom du inte har någon faktisk erfarenhet av våra produkter, kan vi inte hålla med om ditt påstående att vi skulle vara "scammers". Vår verksamhet är transparent, och vi arbetar endast med betrodda leverantörer och levererar högkvalitativa produkter direkt till våra kunder.

Vi tar detta på största allvar och vill också påpeka att anklagelser om "bedragare" och "scammers" kan vara allvarliga och potentiellt skadliga för vårt rykte. Enligt svensk lag kan osanna eller ogrundade påståenden om ett företag klassificeras som förtal. Vi tar detta på allvar och förbehåller oss rätten att vidta rättsliga åtgärder för att skydda vårt företags rykte och våra kunders förtroende.

Vi uppmuntrar alla kunder att lämna recensioner baserade på faktiska erfarenheter.

Armorwatch Team

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Väldigt snygg klocka

Väldigt snygg klocka. Som tål att stöta emot föremål utan att klockan blir repig på skärmen. Funkar bra i vardags livet och aktiviteter. Men jag råder av att man inte kanske ska simma eller duscha med klockan. För övrigt så är jag nöjd.

12 de fevereiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Klockan började starta om sig

Klockan började starta om sig, om och om igen. 40-50 gånger efter simning.( Max 1m djup.
Gick sedan till fabriksinställning.
Tappar ofta blåtanden.
Även vattenkänslig på skärmen. (Får frispel i duschen t.e.x.

2 de fevereiro de 2025

Hej Per,

Vi beklagar att din upplevelse inte varit enligt förväntningarna.

När man simmar och duschar så måste man låsa skärmen. Stäng av att skärmen tänds vid rörelse så är problemet löst.

Har du fler frågor tveka inte att höra av dig till oss om du har fler frågor.

Mvh

Team
Armorwatch

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde en klocka men fick fel…

Beställde en klocka men fick fel modell. Tänkte att det här kommer bli bökigt och ta lång tid innan det bli rätt. Men vilken kundservice!!🌟🌟🌟🌟🌟 Skickade iväg ett mejl och inom 2 min fick jag svar fast klockan var efter 19:00.
Allt var uppklarat inom 5min. Så snyggt jobbat av Agneta på kundtjänst! Service när det är som bäst♥️
Mvh, Jenny

30 de janeiro de 2025

Armorwatch med perfekt kundtjänst

Jag fick Armorwatch i julklapp av min flickvän, och jag var väldigt nöjd med dess utseende, batteritid, funktioner som nedräkning och pulsträning. Efter 3 månader fick programvaran ett fel. Jag kontaktade kundtjänst och visade en film på vad som hänt. Kundtjänst skickade en ny klocka direkt. Jag kunde bara behålla den trasiga. Jag rekommenderar absolut Armorwatch!!!

29 de janeiro de 2025

Rekommenderas starkt

En riktigt bra klocka.
Jag använder den dagligen och är nu uppe i 3 veckor utan att behöva ladda den.
Jag använder den till allt, Kolla puls blodtryck miniräknare syresättning som faktiskt funkar provade syresättnings funktionen mot den sjukvården har samma sak med blodtrycket och fick samma värden.

Jag är även fotbollsdomare och använder klockans tidtagarur funkar i alla väder värme som kyla regn och vind. Klockan har även en funktion där man kan ställa in nedräkning som jag använder då vibrerar klockan när tiden är slut.

Den är stryktålig i mitt arbete som lastbilschaufför så slår man i den titt som tätt och inte en repa på glaset än på snart 9 månaders användning.

Även barnen har fått varsin smidigt för barnen att läsa sms och prata i telefonen via klockan .

Rekommenderar starkt denna klocka till alla varesig till jobb, fritid eller sportande människor

4 de janeiro de 2025

Scam

Sånt skräp man lätt stöter på nuförtiden. Den föll isär efter kort tid till skillnad från superklockorna i reklamen. De ersätter mig inte för att det bara var armbandet. Funkar den inte så funkar den inte och jag kommer ju inte beställa fler delar av kinesiskt skräp.
Edit: som ni ser försöker dom ljuga ur sig i sitt svar. Klockan är inte använd dagligen och länge. Jag har inte sagt nåt sånt? Klockrent att ni visar själva hur seriösa ni är. Att man måste hitta på 😂

30 de dezembro de 2024

Resposta de Armorwatch

Vi förstår att du är missnöjd med din upplevelse och vi beklagar att du känner så. Vi vill dock påminna om att när man köper en produkt, så ingår både rättigheter och skyldigheter som konsument. Det är viktigt att komma ihåg att produkter, särskilt delar som armband, kan vara förbrukningsvaror och slits med tiden. Ett armband kan behöva bytas ut vid daglig användning, vilket inte innebär ett fel på produkten.

Vi har som företag alltid som mål att ge våra kunder bra service, och vi vill gärna hjälpa till att hitta en lösning. Vi ser att du i princip bara har lämnat 1-stjärniga recensioner på Trustpilot, men vi försöker alltid ställa rätt förväntningar hos våra kunder.

Vi vill betona att vi behandlar alla ärenden individuellt och rättvist, och om något är fel med produkten är vi här för att hjälpa till, men vi kan inte ersätta slitage som naturligt inträffar över tid på ett armband som i detta fall enligt dokumentationen vi mottagit från dig på din order sen 6 månader tillbaka.

Armorwatch Teamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är riktigt nöjd med Armorwatch!

Jag har använt den i 8 månader och har nu uppgraderat till Armorwatch Pro. Klockan är perfekt för träning och erbjuder precis de funktioner jag behöver utan krångel:
- styra musiken direkt från klockan,
- hålla koll på pulsen,
- få notiser (dock ser man inte Snapchat-symbolen, utan bara ett frågetecken (?), men lägger inte mycket vikt i det)
- Hålla tracking på löprundor i appen Da Fit med hastighet/tempo och historik för min personliga utveckling i träningen.
- Schysst och hållbara design & mycket mer.
För mig som uppskattar de mest grundläggande funktionerna utan onödigt extra är detta en idealisk lösning.

Batteritiden har varit imponerande, med cirka 1,5-2 veckor mellan laddningarna. Instruktionerna för att koppla upp och använda klockan är tydliga och enkla att följa – som militära instruktioner: steg för steg, i rätt ordning.

Så länge man håller sig till instruktionerna och inte försöker hitta på egna flummiga lösningar utöver, fungerar allt smidigt och livet blir helt plötsligt mycket lättare.

19 de dezembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Köpte en armorwatch och det första jag…

Köpte en armorwatch och det första jag stöter på är en riktigt usel manual som inte redde ut mycket om något. Startade klockan och skulle parkoppla gick väl i bästa fall sådär, har fortfarande inte lyckat fullt ut. Apparna lämnar mycket övrigt att önska, glöm allt vad intuitivt betyder, appen för sömn kan bara mäta ifrån 22-06 så nattarbetare gör sig inget besvär med den appen. Mitt omdöme är köp en som är lite dyrare någon annanstans som förhoppningsvis ger dig mindre irritation.

12 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har haft armorwatch i ett år och…

Jag har haft armorwatch i ett år och för en månad sedan blev jag lite sugen på nytt så då köpte jag Orbit och jag är supernöjd, båda klockorna håller vad dem lovar och batteritiden är grym:-)
Kan klart rekommendera dem hör klockan

26 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Detta är en klassisk dropshipping…

Detta är klassisk dropshipping. Visst kanske klockan fungerar men man kan köpa likadant för typ 600kr på Amazon m.m. (C20 och C28 Watch brukar de heta) I reklam bilden står det "armor watch" men de har inte ens engarerat sig med att photoshopa det på deras recensionsbilder. Killarna på bilderna bär en klocka utan märkning på. För det är samma klocka som du kan beställa direkt från Kina. Var rädda om er!

Edit: Armorwatch har försökt få bort recessionen genom att rapportera den och hota med rättsliga påföljder där jag kan åtalas för förtal. De vet inte att man inte kan åtalas för förtal mot juridiska personer i Sverige, men jag tog bort ett ord som de var känsliga för.
Jag kommenterar inte klockans funktion utan det otroligt uppblåsta priset utan motivering. Armorwatch håller inte ens sina "högkvalitativa" produkter i lager utan beställer från "deras leverantör utanför EU" varje gång du köper en.

Mitt mål är att en varningsklocka ska veckas hos personer som läser detta omdöme så att de kan ta en informerad beslut och inte slösa sina pengar.

6 de novembro de 2024

Hej Alki,

Eftersom du inte har någon faktisk erfarenhet av våra produkter, kan vi inte hålla med om ditt påstående att vi skulle vara ett "klassiskt dropshipping bedrägeri". Vår verksamhet är transparent, och vi arbetar endast med betrodda leverantörer och levererar högkvalitativa produkter direkt till våra kunder.

Vi vill också påpeka att anklagelser om "bedrägeri" kan vara allvarliga och potentiellt skadliga för vårt rykte. Enligt svensk lag kan osanna eller ogrundade påståenden om ett företag klassificeras som förtal. Vi tar detta på allvar och förbehåller oss rätten att vidta rättsliga åtgärder för att skydda vårt företags rykte och våra kunders förtroende.

Armorwatch Team

Fungerte godt ei stund

Fungerte godt ei stund. Så levde bateriet sin egen verden en stund. Å nå er den helt død. Ble lovet ny klokke, men har ikke fått mere kontakt med kundeservice. Så kan ikke anbefales.

30 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft min armorwatch PRO nu i 2…

Har haft min armorwatch PRO nu i 2 veckor och är supernöjd. Klockan levererar verkligen vad som utlovas i reklamen. Jag jobbar som brandman så klockan har redan fått känna på tuffa tag. Tveka inte den funkar på riktigt. Micke Jansson

8 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.