Arnbjergpavillonen Avaliações 8

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fejring af vor 20 års dag.

Vi er 11 strikkepiger, der fejrede vor 20 års dag med et ophold, som var ovenud tilfredsstillende. Vi fik 5 retter lækker gourmetmad. Rigtig god betjening. Alt tip top. Alle tilfredse. Kan kun anbefale stedet. Hilsen Else

25 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fint værelser med egen terasse

Fint værelser med egen terasse. Dejlig 5 retters menu, vor man følte der var tænkt både over kød og tilbehør. Sød og venlig betjening.
Morgenmad: Der manglede ikke noget
Kommer gerne igen

23 de agosto de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Besøg i Restaurant GRO. Genopvarmet mad - ØV

Det begyndte rigtig godt. Meget fine og velholdte lokaler, dejlig udsigt, godt brød og hurtig servering af drikkevarer.

Herfra gik det ned af bakke.

Ventede ca 40 minutter på maden (2 gange wienerschnitzel).

Maden var kold ved servering. Kartofler og ærter var HELT kolde, og schnitzlen var lunken.

Bad tjeneren om at rette op på fejlen.

5 minutter senere kom de samme tallerkner ind igen; det var helt tydeligt at schnitzlen var løftet af og tallerknerne
havde været i en mikrobølgeovn eller under en varmelampe.

Nu var maden genopvarmet men lunken. Kødet var blevet meget uinteressant, og jeg vil antage at det var mindst 15-20 minutter siden, det var blevet stegt.

I min naivitet havde jeg regnet med at retterne var blevet kasseret, men genopvarmning er åbenbart "tilstrækkelig kokkekunst" i restauranten. Øv.

Tjeneren - som er helt uden skyld i fejlen - undskyldte naturligvis, men spurgte pligtskyldigt om alt var i orden efter genopvarmningen. Gæt selv vores svar.

Vi bad om regningen og gik skuffede derfra.

Ærgerligt, for stedet udstråler meget mere kvalitet.

17 de agosto de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hyggeligt ophold

Vi havde købt en deal med overnatning, morgenmad og 4-retters aftensmad.
Aftensmaden var velsmagende og rigelig. Betjeningen var venlig og ikke anmassende.
Morgenmaden stod klar kl. 6.30 som lovet og indeholdte det man kunne forvente.
Oplevelsen blev fuldendt af den store park man kunne gå direkte ud i fra hotellet.

29 de junho de 2025

Vellykket hotelophold med middag

Jeg havde købt en deal med overnatning som indbefattede fint dob.værelse m.udsigt over Varde kommunes smukke park, 4 retters aftenmenu + snaks og bobler.
Maden var smuk og velsmagende,vinkortet fyldigt med vine i mange prisklasser og vores unge, dygtige og veloplagte tjener Mads gjorde vores aften fuldendt.
Næste dag ventede der et lækkert morgenbord i Restaurant Gro hvor alt var hjemmelavet.

20 de junho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ikke pengene værd!

Maden var OK, men ikke noget at råbe hurra for. Vinmenuen var lækker. Morgenmaden var nærmest ikke eksisterende, der manglede stort set alt. Vi ventede f.eks. 15 min. på brød, og bacon kom der ikke mere af mens vi ventede. Der manglede toiletpapir på værelset og selvbetjeningskaffebaren gik tom efter 1 kop kaffe.

20 de setembro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais