Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Två av produkterna var dåliga, kundtjänst drog genast av det på priset.👍 Övriga produkter var fina😋 Dock trist att det var två 👎 av fem produkter som inte var bra. Tex en ananas som stank mögel och... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lådan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bättre smak. Synd att lådan levererades till fel adress så... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Älskar Årstiderna. Utbudet är suveränt, varorna fina och allt ekologiskt. Den enda som får ett litet minus var att päronen var väldigt hårda sist, och de hade svårt att mogna i efterhand. Men i övrigt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Entrega de comida
  2. Fornecedor de Marmitas
  3. Serviço de Entrega de Mantimentos

Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.

Informações de contato

Normalmente responde dentro de 1 semana

Grym leverans!

23 de fevereiro de 2026

Resposta de Årstiderna

Hej Anders och tack för ditt fina betyg. Vad kul att du var nöjd med leveransen!

/Årstiderna

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, varor på kross-is och fina produkter!

23 de fevereiro de 2026

Resposta de Årstiderna

Hej Peter! Vad härligt att höra att du var nöjd med leveransen och produkterna!

/Årstiderna

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

So super happy with having found you

So super happy with having found you. Love the variety of organic fruit and veggies

15 de fevereiro de 2026

Resposta de Årstiderna

Thank you for your nice review, we are very pleased to hear that your experience with us has been this positive.

Best regards,

Nöjd

Fräscha produkter. Guld att kunna få ett stort utbud av ekologiska varor. De produkter som inte höll kvaliteten fick vi ersättning för utan problem från kundtjänst.

19 de janeiro de 2026

Resposta de Årstiderna

Vad roligt att höra att både utbudet och kundtjänsten gett en positiv upplevelse. Vi tackar för ditt fina omdöme!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Äntligen är vegokassen tillbaks :)

Som alltid mycket bra vekomeny med underbara produkter!

18 de janeiro de 2026

Resposta de Årstiderna

Tack för ditt fina omdöme, vad roligt att höra att det var till sådan belåtenhet!

Bra frukt

Bra frukt, inget att klaga över där - lite mycket besvär med leveransen bara, inte alla som passar på sina jobb

20 de dezembro de 2025

Resposta de Årstiderna

Tack för ditt omdöme! Tråkigt att höra att själva leveransupplevelsen inte var lika bra som produkterna. Det är något vi tar till oss och tar vidare.

Urusel UX på mina sidor

Jag la en beställning som tydligen inte har kunnat betalas. Jag får ingen notis om detta på sajten under själva köpet utan detta kommuniceras genom ett mail som jag inte upptäcker förrän efter en förseningsavgift har lagts på. Jag försöker därefter lägga till betalmetod, som bara verkar kunna vara Klarna, vilket tycks gå igenom, men det finns fortfarande en röd notis på mina sidor som säger att betalmetod saknas. Dessutom fick jag ett mail från Klarna som meddelade mig att köpet avbröts. Försökte lägga till igen men fick då ett fel. Så har ingen aning om ifall det nu finns en betalmetod inlagd, eller om jag kommer åka på ytterligare förseningsavgift.

8 de janeiro de 2026

Resposta de Årstiderna

Vi ber verkligen om ursäkt för att det krånglat så med din betalning! Det ska absolut inte vara så problematiskt, och vi vill gärna hjälpa dig hitta en lösning och självklart stoppa ytterligare avgifter. Kontakta oss gärna på kundtjanst@arstiderna.com, så kan vi hjälpa dig vidare så att det blir rätt.

Gammal mat

Gammal mat. Köp inte

30 de novembro de 2025

Resposta de Årstiderna

Vad tråkigt att höra att dina varor inte kom fram i bra skick, det är självklart inte något som du ska betala för. Du får jättegärna kontakta oss på kundtjanst@arstiderna.com, så ser vi till att hjälpa dig vidare med reklamationen.

Bra kommunikation 😊

Bra kommunikation och leverans 😊

29 de novembro de 2025

Resposta de Årstiderna

Hej Sandra och tack för ditt omdöme. Vad härligt att du var nöjd med leveransen.

/Anneli på Årstiderna

Fina grönsaker

Fina grönsaker, prisvärd låda! Krångligt att återvinna då lådan är av trä, hade önskat kartong.

23 de novembro de 2025

Resposta de Årstiderna

Tack för ditt fina omdöme! Om du inte vill återvinna lådan själv, så går det alltid bra att ställa ut den utanför dörren inför din nästa leverans. Då tar chauffören med sig den tillbaka i samband med att de nya varorna lämnas av.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fint att veta att allt är ekologiskt…

Fint att veta att allt är ekologiskt och att få det till dörren. Vissa detaljer var inte i topp dock. Bananerna såg köldsvarta ut men går att äta. Spetskålen var sladdrig i många lager. Två apelsiner från kassen var mjuka och på väg att mögla efter tre dagar liksom en av cara cara.
Men annars var det bra - dvs totalt: kunde varit bättre. Rödkålen nu i suningsburken och de flesta citrusfrukter i julmarmeladburkarna.

Och tack för att ni så snabbt rättade till det som blivit fel!

22 de novembro de 2025

Resposta de Årstiderna

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det var dock mindre roligt att höra att inte alla varorna höll gott skick. Det är givetvis något vi tar allvarligt, och inte något som du ska betala för. Du får jättegärna kontakta oss på kundtjanst@arstiderna.com om du inte redan har gjort det, så ser vi till att hjälpa dig vidare med ärendet.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fel i leveransen

Hade beställt 2x5 bananer men fick bara 5 st

30 de novembro de 2025

Resposta de Årstiderna

Hej Gunnel och tack för att du hör av dig till oss. Beklagar att du inte fick alla bananer du beställt! Vi har tagit det vidare till vår distribution samt krediterat det som saknats.

Jag önskar dig en fin dag!
Anneli på Årstiderna

Bäst kvalitet

Bäst kvalitet! Kan inte leva utan mina ekologiska grönsaker och frukter!

24 de outubro de 2025

Resposta de Årstiderna

Vad härligt att höra att upplevelsen varit så positiv, tack för att du delar med dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Boskoop är mitt favoritäpple och har…

Boskoop är mitt favoritäpple och har varit under alla mina år i Belgien. I Sverige har jag, tills nu, saknat dessa. Äntligen, nu är jag glad. Kvaliteten är mkt bra.

Ni har en trogen kund i mig.

Ny beställning inom kort.

27 de outubro de 2025

Resposta de Årstiderna

Vad roligt att höra att Boskoop är ditt favoritäpple! Tack för ditt fina omdöme, och varmt välkommen till Årstiderna!

Allt väl

Allt väl ! Hög kvalite !

27 de outubro de 2025

Resposta de Årstiderna

Tack för ditt fina omdöme, det glädjer oss att höra att upplevelsen var så positiv!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

jag tycker att det är dålgit stil att…

jag tycker att det är dålgit stil att inte mina varor inte kunde komma inga varor inga pengar jag tänkte betala när jag har pengar den 19 november

16 de novembro de 2025

Resposta de Årstiderna

Vad tråkigt att höra att något inte gått rätt till med din beställning! Vi vill självklart kunna hitta en lösning på det här och hjälpa dig vidare. Kontakta oss gärna direkt på kundtjanst@arstiderna.com så kan vi hjälpa dig vidare med en lösning snarast.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vilken fantastisk kundservice och bra produkter

Saknade de viktigaste frukterna i min beställning tyvärr och jag gav ett dåligt betyg, men ändrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande att de skickar ut en ny leverans med de saknade citrusfrukterna. Tack för fantastisk kundservice! Ni har därmed en mycket glad kund.

6 de novembro de 2025

Resposta de Årstiderna

Vi är hemskt ledsna över att höra att det saknats frukt i din beställning! Det är något vi tar mycket allvarligt, och som vi självklart vill hitta en lösning på. Hör gärna av dig till oss på kundtjanst@arstiderna.com om du inte redan har gjort det, så ser vi till att hjälpa dig vidare.

Årstiderna

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.