Wij waren op zoek naar een urne voor onze overleden Berner sennenhond. We wouden een warme en vooral unieke urne. Artemis urnen voldeden meteen aan onze verwachtingen. Het contact met Ram verliep... Ver mais
Zeer mooie en handgemaakte urnen! Ik heb lang gezocht om een sobere en stijlvolle urne te vinden voor mijn mama die onlangs is overleden en kwam gelukkig Artemis tegen. Ik kreeg een hele goede uitleg,... Ver mais
Toen ons hond Levi overleed wilden wij een mooie urn voor hem zoeken. Via Googelen hebben wij mooie en bijzondere urnen bij Artemis gezien. Bij het eerste contact met Artemis kregen wij een warm, hulp... Ver mais
We zijn Ram enorm dankbaar voor de zeer vriendelijke, integere en respectvolle communicatie en service die we kregen, toen we hem contacteerden voor een urne voor ons babytje. Dit heeft enorm veel voo... Ver mais
Industrielaan 18D unit 7, 9660, Brakel, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Prachtige producten. Zeer fijne samenwerking. Denken altijd mee wat erg word gewaardeerd.

Resposta da Artemis urnen
Onlangs heb ik - als uitvaartondernemer - twee urntjes besteld voor een familie en met succes; het aanbod, service, levering en kwaliteit is werkelijk perfect! Artemis heeft zich goed ingeleefd in de klantbeleving en daar hun bedrijfsvisie op aangepast. Ik gun nabestaanden én uitvaartondernemers dezelfde ervaring en zal Artemis dan ook zeker aanbevelen!

Resposta da Artemis urnen
mooi product- heel zorgvuldig verpakt - levering via B post afhaalautomaat verliep heel vlot .

Resposta da Artemis urnen
Ik was helemaal verrast door het fijne contact via mail en via FaceTime, welke wij hebben gehad. Het inlevingsvermogen was hoog en er werd veel moeite gedaan om de juiste keuze te maken. Vervolgens het opgestuurde product was zeer netjes ingepakt en alles zag er verzorgd uit met een persoonlijke touch. Ik ben niet meer dan tevreden over dit bedrijf . Een dikke tien !

Resposta da Artemis urnen
Het contact met Ram Broekaert van Artemis urnen was erg prettig en uiterst behulpzaam. Nadat hij me foto’s van de verschillende urnen had toegestuurd en wij er een hadden uitgekozen werd de urn nog dezelfde dag verstuurd en kwam de volgende dag al bij ons aan. Keurig verpakt en een prachtige urn waar wij heel erg blij mee zijn! Dank hiervoor.

Resposta da Artemis urnen
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Hele fijne vriendelijke persoonlijke hulp bij de keuze van de urn. Bereikbaarheid en communicatie uitstekend, zowel per telefoon, mail als videobeeld.

Resposta da Artemis urnen
Een mini urn besteld. Zeer netjes verpakt en goede communicatie.

Resposta da Artemis urnen
Heel behulpzaam, goede communicatie en alles volgens wens verlopen.

Resposta da Artemis urnen
Hele fijn telefonisch te woord gestaan en geadviseerd. Goede snelle service en levering!

Resposta da Artemis urnen
Hoogwaardig van makelij en steeds enig in zijn soort.

Resposta da Artemis urnen
Heel warm, respectvol en persoonlijk contact en prachtige, serene urnes voor onze beide ouders. Nogmaals hartelijk dank! Lieve

Resposta da Artemis urnen
Ontzettend prettig contact gehad en fijne hulp bij het kiezen van de urn.

Resposta da Artemis urnen
Er werd enorm de tijd genomen om ons via Facetime een mooie urn uit te laten zoeken. Het contact was erg prettig en er werd respectvol en geduldig met ons verdriet omgegaan.
De urn is ook erg mooi en ziet er niet direct uit als een urn.

Resposta da Artemis urnen
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Toen de kleur van de urn tegenviel mocht ik de urn kosteloos ruilen voor een andere. Zeer aan te bevelen deze site!

Resposta da Artemis urnen
Geweldige service, zeer fijn contact, denken mee met oplossingen en waar nodig passen ze zaken aan op de wensen van de klant

Resposta da Artemis urnen
Op zoek naar een elegante exclusieve urn zonder harten/vlinders e.d. kwam ik terecht op de website van Artemis. Erg mooie urnen. Uiterst vriendelijke, beleefde en meelevende mensen. Er werd alle moeite gedaan om de keuze te vergemakkelijken. Snelle en zorgvuldige levering. Uitzonderlijk positieve ervaring.