Goede communicatie en vlugge levering. Ook goed geleverd en geplaatst waar we dit gewild hadden door de chauffeur.
Veja o que dizem as avaliações
Door een misverstand waren de verkeerde tegels geleverd maar dit werd kosteloos en reeds de volgende dag rechtgetrokken. Prima service!!!
Snelle en vriendelijke service. Gebeld voor extra arduinstenen en diezelfde middag mogen om gaan.
Ik heb een heel erg fijne ontmoeting gehad in de toonzaal en heb nu 4 keer besteld. Voor binnen en buiten
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Artstone is de specialist voor uw oprit, terras en natuursteen. Een verdeler van kwalitatieve producten afkomstig van eigen productie en import met verschillende vestigingen in Vlaanderen om een goede service en begeleiding op maat te garanderen.
Informações de contato
Grote Steenweg 344, 9340, Lede, Oost-Vlaanderen, Bélgica
- +3253702630
As pessoas também visitaram
Snelle en vriendelijke service
Ik heb een heel erg fijne ontmoeting…
Er is 0 communicatie!
Er is 0 communicatie!
Als je zelf niet belt weet je van iets en kan je blijven wachten.
En telkens je belt weet niemand van niks en krijg je een andere uitleg waarom je tegels er niet zijn...
Nadat de leverdatum 3maanden verstreken was maar gesetteld met andere boordstenen omdat die dat we besteld hadden er niet waren (deze waren nochtans wel direct leverbaar toen we de tegels bestelde...). Anders waren we nu nog aant wachten.
Over de tegels zijn we tevreden, enkel heel jammer dat we boordstenen met een andere afwerking hebben, maar service is schandalig.
Amper verontschuldigingen gekregen of een kleine compensatie omdat we andere boordstenen hebben, hebben we ook niet gehad.

Resposta da ArtStone - Lede
Redelijk krap om te laden op de locatie…
Redelijk krap om te laden op de locatie in Lede.
Service voor de rest top, net zoals de producten trouwens
Algemeen ok wat problemen met de juiste…
Algemeen ok wat problemen met de juiste adres op de bestelbon.
terrastegels
Zowel bij aankoop als levering, alles in orde!
Uitstekende service
Uitstekende service. Goede kwaliteit. Heel behulpzaam.
Prima info en service.
Goede communicatie en vlugge levering.
Goede communicatie en vlugge levering.
Ook goed geleverd en geplaatst waar we dit gewild hadden door de chauffeur.
Door een misverstand waren de verkeerde…
Prima service!!!
topverkoper en nieks is teveel
topverkoper en nieks is teveel ! altijd paraat
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.