Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Afgezien dat ze niet de goedkoopste zijn, had ik omdat zij de enige waren die mijn maat nog hadden de gok gewaagd ondanks de slechte ervaringen van mensen. Via de webshop besteld en kreeg netjes... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jan 2026 Jaren geleden Meindl wandelschoenen bij AS Adventure gekocht en zeer tevreden. Ik heb inmiddels wat 'moeilijker' voeten. Bij AS Adventure Meise werd ik uitermate goed geholpen door Fré. Eerst... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Polaroid 7031/s zonnebril gekocht in December 2025. Oor brak gewoon af bij normaal gebruik. Blijkbaar had andere klant dit ook al voorgehad volgens een review op hun website. AS beschermt zijn lev... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Winterjas binnen gedaan bij ASAdventure om nieuwe rits in te zetten. Volgens man aan de balie zou het 12 dagen duren en 60 euro kosten. Na 12 dagen weet men mij te vertellen dat het 4 weken zal duren.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de equipamentos e roupas para atividades ao ar livre

Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen. Ons doel? Klanten inspireren om grenzen te verleggen door hun nieuwsgierigheid te prikkelen. En dat begint al in onze winkels, waar we met een ruim assortiment, persoonlijke service én deskundig advies een wereld vol unieke ervaringen creëren. De reis eindigt trouwens niet aan de kassa, maar kent een vervolg in de wonderlijke verhalen van het A.S.Magazine. Van bergwandelaars tot achtertuinkampeerders, van wereldreizigers tot urban explorers: bij A.S.Adventure voelt élk type avonturier zich thuis. Want adventure is everywhere. Met een uitzonderlijk aanbod van outdoor, fashion en activewear tot wintersport, fietsen en badmode hebben we alles in huis voor jouw buiten(gewone) ervaringen! ----------- Depuis 1995, A.S.Adventure est devenu le spécialiste de l'outdoor et des loisirs en plein air, avec plus de 50 magasins implantés dans trois pays. Notre objectif est d’encourager nos clients à élargir leurs horizons en éveillant leur curiosité. Cela commence déjà dans nos magasins, où un large assortiment, un service personnalisé et des conseils professionnels vous ouvrent à de nouvelles expériences. Mais l'aventure ne s'arrête pas à la caisse : elle se poursuit avec les récits extraordinaires de l'A.S.Magazine. Randonneurs de montagne, campeurs amateurs, globe-trotters, explorateurs urbains... A.S.Adventure accueille les aventuriers en tout genre ! Car adventure is everywhere. Des activités de plein air au prêt-à-porter, en passant par les sports d’hiver, le vélo, l'activewear et la plage, vous trouverez tout ce dont vous avez besoin pour vivre des expériences uniques !

Informações de contato

2,5

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

383 avaliações

Respondeu a 42% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Ik ben positief?

Zondag besteld, Woensdag in huis. Na veel slechte review met twijfel besteld en product voldoet aan verwachting. In de sale leuke prijzen voor items. Ik zou weer bestellen.

16 de julho de 2025

Leveringstermijn?

Besteld op 4 juli. Levering zou tussen 10 en 12 juli zijn. Op 12 juli krijg ik doodleuk een mail dat mijn bestelling nog steeds niet geleverd zal worden. Geen nieuwe datum, geen uitleg. Gewoon: pech.

De chat op de website? Werkt niet. Facebook Messenger? Geen antwoord, terwijl ze zelf zeggen “antwoord binnen 15 minuten”. Contactformulier ingevuld? Krijg een vaag standaardantwoord waar je niets mee bent.

Vandaag gebeld naar de klantendienst. En jawel: nog altijd geen idee wanneer ik mijn spullen mag verwachten.

Ik bestel bewust alles bij één leverancier om alles in één keer te ontvangen. Blijkbaar een vergissing. Bestellen lukt vlot, maar zodra het op leveren of communiceren aankomt, is het gewoon zoeken naar een speld in een hooiberg.

Zeer teleurstellend. Service? Die is zoek.

Misschien dat een slechte review wel het proces kan versnellen!

15 de julho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Teleurstellende duurzaamheid voor een…

Teleurstellende duurzaamheid voor een dure zetel. Crespo gekocht bij as adventure
Ik heb drie jaar geleden een Crespo relaxzetel gekocht voor meer dan €200, in de hoop op kwaliteit en duurzaamheid. Helaas zijn de elastieken nu al versleten, terwijl de zetel weinig gebruikt is. Je kunt wel nieuwe elastieken bestellen, maar het vervangen ervan is bijzonder lastig en zeker geen eenvoudige klus voor de gemiddelde gebruiker. Wat me nog het meest teleurstelt: Crespo biedt geen enkele hersteldienst aan. Voor een premiumproduct verwacht je op z’n minst een vorm van service of ondersteuning. Geen aanrader voor wie op zoek is naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke relaxzetel.

14 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

All of these negative reviews exist for…

All of these negative reviews exist for a reason. The online shopping experience is terrible. If you're not able to provide proper online service, then don't offer it at all. They promise delivery on a specific date before you purchase a product, but then you receive a delay email with, after you purchase the product, with no follow-up about when your product will actually arrive.

Additionally, if you paid in-store with a bank card or cash, you have to contact them to request a refund instead of a voucher — which should be the default! Everywhere else, the standard refund method is returning the money to your account. It feels like they're forcing you to buy from them again.

And if you paid with eco-cheques, the only option is a voucher. So once again, they leave you no choice but to spend your money in their store, which I would rather not at all!

10 de julho de 2025

Goed - zoals verwacht

Alles zoals verwacht, zowel in de fysieke winkel als online.

In de winkel vriendelijke en snelle service toen ik een buckethat ging kopen (28/06). Uiteindelijk een 2de hat online besteld en ook daar verliep alles vlot.

1 de julho de 2025

Na 3 weken bestelling niet ontvangen

Na 3 weken bestelling nog altijd niet ontvangen. Dure winkel, maar mooie artikelen. Spijtig van de slechte service. Bestelling geannuleerd, nu zijn het solden…

3 de julho de 2025

Dag Joris,

Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak.

We zijn sinds kort met een software update gestart binnen het bedrijf. Hierdoor zijn er inderdaad enkele vertragingen. We doen ons uiterste best om deze achterstand bij te werken, maar helaas loopt dit niet bij elke bestelling even vlot.

Onze oprechte excuses voor het geleden ongemak. We hopen je vooralsnog terug te mogen verwelkomen op onze website, of in één van onze winkels.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet ons te contacteren.

Avontuurlijke groeten,
TeamA.S.Adventure

Onbereikbare klantenservice /…

Onbereikbare klantenservice / menselijke chat voor de webshop, pfff. Een of ander domme chatbot, grrr, en als je na hoop tijdsverlies een mail moet sturen, ik wil informatie : ik wacht nog steeds op een antwoord. En zo slecht werkt het al jaren bij ASAdventure. Maar als klant word je als lastig omschreven, want kritiek duldt dit bedrijf niet. Idioot rare politiek, want je wilt toch artikelen verkopen of zo ?? Geen respect voor de klant is het motto?
AANVULLING 23/07 : inmiddels zit ik al 14 dagen te wachten op wederom een simpele bestelling van 08-07-2025. EN klantenservice is zoals gewoonlijk te lomp om op mails tot geven informatie te reageren. Beter de stekker trekken uit deze afgedaalde lompe webshop.

3 de julho de 2025

Slechte klantenservice en communicatie

We bestellen twee paar slippers op de webshop op 17 juni. Op 25 juni krijgen we een e-mail dat de bestelling vertraging heeft. Er komt geen nieuwe timing of indicatie van wanneer de bestelling zou geleverd worden. Intussen zijn we 30 juni en probeerde ik de klantendienst al te bellen en mailen. Geen reactie. Het wachtdeuntje met de fluitende vogels werkt flink op m'n zenuwen. Er komt nooit iemand aan de lijn en de mails blijven onbeantwoord. Laatste keer dat we online shoppen bij AS Adventure!

30 de junho de 2025

Dag Emilie,

Vriendelijk bedankt om dit aan onze aandacht te brengen.

We begrijpen dat dit geen aangename ervaring is en dit is zeker niet de service die we je willen bieden.

Door de soldendrukte staan we momenteel achter bij het beantwoorden van onze mails. We doen ons uiterste best om alle mails zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Ik neem even de tijd om jouw mail ook nu te behandelen!

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet ons te contacteren.

Avontuurlijke groeten,
Oona

Waardeloze klantenservice

Schoenen passen niet.
HEt lukt niet om product retour te sturen.
Klantenservice is niet bereikbaar.
Reageren niet op mail.
Account aanmaken lukt niet door een storing op de website.
Koop hier niet

23 de junho de 2025

Resposta de A.S.Adventure

Dag Annerieke, momenteel is het iets drukker bij ons. We doen ons uiterste best om zsm al onze mails te beantwoorden. Je kan op onze webshop onder de 'Veelgestelde vragen' de retourvoorwaarden terugvinden. Je kan ons ook steeds telefonisch contacteren, indien je sneller antwoord wenst.

Team customer service

Weg blijven

Bij aankoop morgen geleverd, dag van levering “u pakket heeft vertraging”, dag nadien geen communicatie meer. Eens iets anders dan cool bleu geprobeerd al dik spijt van nooit meer.

20 de junho de 2025

Resposta de A.S.Adventure

Dag Gert, we merken inderdaad dat er wat vertraging zit op je bestelling. Onze excuses hiervoor, het is momenteel dan ook iets drukker dan voorzien.

We volgen het verder voor je op om je pakje spoedig te kunnen leveren.

Van zodra je pakje verzonden is, ontvang jij een bevestigingsmail met track&trace.

Team Customer service

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bad customer service and return option

I rarely if ever write reviews. I ordered a product and 8 workdays later the price dropped significantly(30 euro). After contacting customer service for store credit they dis not comply since their internal guideline is 5 working days. I was planning on using the credit for spending another 400 euro to their store I find it very bad customer service and am planning on buying elsewhere where the customer relations are better. Returning the product is not an option since I can only return it for 100%loss of value --> meaning not returnable as you get 0 euro bach instead of 529 euro but they advertise it as returnable (as always you need to read the fine print)...

28 de maio de 2025

Resposta de A.S.Adventure

Dag Jacee, we hanteren bij promoties en prijsdalingen inderdaad enkele vaste richtlijnen om voor iedereen een gelijke en transparante service te kunnen garanderen. Jouw aankoop viel buiten deze termijn.

We hopen je ondanks deze ervaring in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en staan uiteraard klaar om je verder te helpen met vragen of advies.

Team Customer service

Klantenservice beneden alle peil

Koop je artikel online. Dit ging binnen 2 a 3 uur beschikbaar zijn.
Na 3 dagen krijg je dan eindelijk een mail, artikel ligt klaar in de winkel.
Kom je aan in de winkel: ligt er een fout artikel klaar en gekochte gerief niet aanwezig.
Beleefde sorry, eventuele financiële compensatie, niets...

18 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Misleidende productinfo, een echte schande

De "regen"jas Fjällräven Skogsö kan helemaal niet tegen regen. Hoewel de technische eigenschappen spreken over "Water- en windbestendig ontwerp", houdt deze "regen"jas helemaal geen regen tegen. Toen we tijdens een bui helemaal nat werden, gingen we verhaal halen bij AS Adventure. De verkoopsters zeiden dat dit helemaal geen regenjas is (euhm... wat staat er dan in de omschrijving?), en dat je eerst de jas daarvoor zelf moet behandelen. Net alsof je een slaapzak zou kopen maar waar je eerst nog een laken en een deken in moet steken vooraleer je erin kan slapen. We zeiden dat een collega ons verzekerde dat deze jas waterdicht was, en dan kregen we als antwoord "wat vervelend", en "sorry". Tja, daar kopen we niks mee. 270€ heeft deze jas gekost, en hij trekt op niks. Een schande.

7 de junho de 2025

Resposta de A.S.Adventure

Bedankt voor uw review. Bij dit type stof is het steeds aangeraden deze te behandelen met een impregneermiddel.

Mocht u hier nog verdere vragen hebben bent u steeds vrij om onze klantendienst te contacteren of één van onze winkels te bezoeken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service bij A.S., nog steeds.

Wij kopen bij A.S. Adv. meestal online en nooit problemen gehad met ontvangen of terugsturen. Lokaal kopen wij ook in de winkels in Genk, Hasselt, Leuven en Antwerpen en op al die plaatsen is men zeer vriendelijk en verleent men een top service !!!

24 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen levering op beloofde datum

Had dringend een hartslagmeter nodig om te trainen daar de mijne de geest gegeven had. Deze site beloofde de volgende dag te leveren waardoor ik hiervoor koos. Uiteraard geen levering op de beloofde dag. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel!!!

20 de maio de 2025

Dag Dieter,

Bedankt voor je review. Op dit moment zijn we aan het overstappen naar een nieuw systeem voor onze logistieke dienst, waardoor er hier en daar wat vertraging optreedt.

Mocht je vragen hebben over je bestelling of de leveringstermijn, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat steeds paraat om je zo goed mogelijk te helpen!

Met vriendelijke groeten,
Monty

Vriendelijke en deskundige service bij AS Adventure Oostende

Afgelopen vrijdag stapte ik binnen bij AS Adventure in Oostende, op zoek naar wandelschoenen. Zonder voorkennis liep ik meteen naar de wandelschoenenstand. Daar stond een medewerker voor het rek waar ik net moest zijn – maar hij leek niet aanspreekbaar en bleef voor het rek zitten ook al was het duidelijk dat ik bij die schoenen moest zijn (speciaal). Ik overwoog om weer te vertrekken.

Tot een andere medewerker mij aansprak en vroeg of hij kon helpen. En dat kon hij zeker. Ik had tijd, en hij nam die ook. Dankzij zijn begeleiding wandelde ik buiten met een paar schoenen én antwoorden op al mijn vragen. Ook kreeg ik advies over onderhoud en verzorging van de schoenen.

Heel fijn om zo goed geholpen te worden. Geef Dave (als ik zijn naam goed onthouden heb) een pluim!

16 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik begrijp alle negatieve reviews niet

Ik begrijp alle negatieve reviews niet. Ik koop regelmatig iets bij AS Adventure, zowel in de winkel als online. In de winkel (op verschillende locaties) altijd vriendelijke bediening en hulp. Als je toch niet akkoord bent met een artikel dat je aangeraden wordt, ben je niet verplicht om het te kopen tegen je zin? Dan zoek ik gewoon verder naar een betere match voor mij, geen probleem. Ook online verloopt de verkoop altijd correct. Snelle en nette levering (alleen de plastieken verpakkingen zijn overbodig en niet echt duurzaam) en bij retours krijg ik binnen een redelijke termijn mijn geld terug. Als ik dan toch eens de klantenservice moest contacteren, wat op verschillende manieren mogelijk is, ben ik al 2x vlot geholpen. Dus ik heb alleen maar positieve ervaringen met AS Adventure, voor mij een professioneel bedrijf. Ohja, soms leuke acties ook!

6 de abril de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bémol sur le site web

Bonne qualité. Achats en boutique ok.
Par contre gros bémol pour les achats sur le site web : délai prévu 3 jours, délai réel 3 semaines. J'ai envoyé un mail via un formulaire de contact pour demander des nouvelles de mon colis, la réponse est arrivée après la livraison.

3 de abril de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.