voor de asbestverwijdering goed geholpen met wat we zelf moesten doen
Veja o que dizem as avaliações
veilig isoleren van boiler room was geen probleem voor dit team
na afloop niks meer teruggevonden van stof of rommel, alles was grondig schoongemaakt tot in de hoeken
ze kwamen netjes in volledig pak aan en hebben de oude platen uit het schooldak verwijderd zonder enige rommel achter te laten
Detalhes da empresa
Betrouwbaar Asbestverwijderen in Haarlem - Veiligheid en Kwaliteit voorop! Welkom bij Asbest Verwijderen Haarlem, uw vertrouwde partner voor veilige en professionele asbestverwijdering. Wij begrijpen dat asbest een serieuze bedreiging kan vormen voor uw gezondheid en omgeving. Daarom zetten wij ons in om op een snelle, effectieve en milieuvriendelijke manier asbest te verwijderen. Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij deskundige oplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en wettelijke richtlijnen. Ons team van gecertificeerde specialisten beschikt over de kennis en het vakmanschap om elke situatie met precisie aan te pakken, of het nu gaat om woningen, bedrijfspanden of industriële locaties. Wij staan bekend om onze transparante werkwijze, duidelijke communicatie en klantgerichte aanpak. Van het eerste adviesgesprek tot de oplevering van een asbestvrije ruimte, u kunt rekenen op persoonlijke service en maximale zorg. Bij Asbest Verwijderen Haarlem zetten wij ons in voor een veilige toekomst, zonder risico's. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw pand vrij te maken van asbest. Uw veiligheid is onze prioriteit! Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit – kies voor Asbest Verwijderen Haarlem!
Informações de contato
Hendrik Figeeweg 1, 2031 BJ, Haarlem, Holanda
- +31233690172
- contact@asbestverwijderenhaarlem.com
- asbestverwijderenhaarlem.com
in de woonkamer geen schade of krassen…
in de woonkamer geen schade of krassen op vloer gezien na afloop
Ik had het duurder verwacht maar het…
Ik had het duurder verwacht maar het viel mee.
Wat prettig was is dat ze voorzichtig…
Wat prettig was is dat ze voorzichtig werkten rondom onze werkbank en gereedschapskasten.
veilig isoleren van boiler room was…
veilig isoleren van boiler room was geen probleem voor dit team
tuin ziet er nu rustiger uit zonder die…
tuin ziet er nu rustiger uit zonder die oude panelen
mn buurman vroeg nog of t duurder werd…
mn buurman vroeg nog of t duurder werd maar nee hoor
hij zei in woonkamer ik check nog ff…
hij zei in woonkamer ik check nog ff onder vloer en kwam terug met oude pijp in hand alsof t speelgoed was
hij kwam terug om zeker te zijn dat…
hij kwam terug om zeker te zijn dat niks meer los hangt beetje rare houding maar goed gedaan
ze verplaatsten alles rustig en met…
ze verplaatsten alles rustig en met beschermende spullen
ik vond het geruststellend dat ze alles…
ik vond het geruststellend dat ze alles documenteerden en niets zomaar wegbrachten
Elke stap werd besproken en uitgelegd…
Elke stap werd besproken en uitgelegd voor ze begonnen.
Vooraf Al Duidelijke Woorden, Tijdens Niet Vaag En Achteraf
vooraf al duidelijke woorden, tijdens niet vaag en achteraf ook duidelijk
alles rondom de leidingen werd keurig…
alles rondom de leidingen werd keurig verwijderd en afgevoerd
je merkt dat ze ervaring hebben
je merkt dat ze ervaring hebben, tot in detail afgewerkt en zelfs gezogen
ze kwamen netjes in volledig pak aan en…
na afloop niks meer teruggevonden van…
voor de asbestverwijdering goed…
voor de asbestverwijdering goed geholpen met wat we zelf moesten doen
zelfs het kleinste stofje werd…
zelfs het kleinste stofje werd opgeruimd, heel precies gewerkt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.