ASG Digital Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Hos ASG Digital udvikler vi digitale værktøjer til autobranchen, der effektiviserer arbejdsgangene. Vi er et uafhængigt og professionelt IT-udviklingshus, som tilbyder softwareløsninger til autobranchen skræddersyet til en hverdag i en moderne bilforretning. Vi skaber løsninger, der automatiserer og tidsoptimerer arbejdsgangene – alt sammen med udgangspunkt i at skabe den største effektivitet for vores kunders forretning. Blandt vores mest populære softwareløsninger finder du den fuldautomatiske afgiftsberegner, som kan hjælpe dig med lynhurtigt at forhåndsvurdere afgifter. Vores afgiftsfastsættelse fastsætter registreringsafgiften på blot 15 minutter, og vores genberegner giver dig op til 500 automatiske beregninger til den lovpligtige L4 genberegning. Arbejder du med leasing? Så tag et kig på vores digitale beregningsværktøj. Med vores leasingberegner kan du nemlig helt enkelt beregne komplicerede leasingtilbud. Skift let mellem alle leasingtyper og finansieringsformer, indstil provisionssatser og vælg frit mellem afgiftstyper. ASG Digital udspringer fra den danske software-koncern, Autosource Group. Koncernen beskæftiger i dag mere end 80 dygtige medarbejdere fordelt i København, Odense og Aarhus. Vi er stolte af at kunne kalde os selv for en SaaS-virksomhed, der leverer flerstrengede løsninger og software. Løsninger, der alle sikrer vores kunder transparens, objektiv rådgivning og fuldautomatiske softwareprodukter. Vi er stolte af at kunne sige, at uanset hvad vi udvikler, så gør vi det med en ambition om at være best-in-class.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ASG-Digital har kunstigt forhøjet afgiften.

ASG-Digital har uden substans forhøjet en afgift med 30% fra 2024 til 2025 uden reel grundlag og ordentlig dokumentation.

ASG-Digital har anvendt falske oplysninger for et køretøj, der ikke eksisterer for kunstigt at forhøje afgiften til skade for kunden.

Vi har været i dialog med firmaet men de er fuldstændig ligeglade.

Det samme gælder Forza Leasing, der er leasingselskab på sagen.

Begge parter "vasker hænder".

Sagen er nu sendt til Motorstyrelsen.

14 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada
logotipo da ASG Digital

Resposta da ASG Digital

Hej,

Når vi foretager en værdifastsættelse, sker det altid ud fra de gældende regler fra Motorstyrelsen. Det betyder, at vi sammenligner med udbudspriser på tilsvarende køretøjer hos forhandlere på det tidspunkt, hvor køretøjet bliver afgiftsberigtiget.

Vi følger Den Juridiske Vejledning samt Motorstyrelsens seneste styresignal om udvælgelse af annoncer (SKM.2025.1.MST).

Hvis afgiften stiger, kan det skyldes markedsudviklingen - eksempelvis at prisen på et sammenligneligt køretøj senere ændres. Det kan i givet fald få betydning for en fremtidig handelspris og dermed give et andet resultat, hvis sagen vurderes igen.

Vi kan desværre ikke kommentere på den enkelte sag, da vi er leverandør til leasingselskabet og ikke har et kundeforhold til leasingtageren.

Har du spørgsmål til vores praksis, er du velkommen til at kontakte Jacob Skjærris, Head of Automotive Tax and Projects, på js@asg-digital.dk eller 22 33 79 98.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super afgiftsberegner

Super afgiftsberegner, og rigtig fin service når der skal laves manuelle beregninger. Specielt Daniel er altid på pletten når vi skal have hjælp, og der er minimal svartid.

19 de maio de 2023
Avaliação não solicitada
logotipo da ASG Digital

Resposta da ASG Digital

Tak for din anmeldelse.
Det er vi glade for at høre, og vi giver selvfølgelig de pæne ord videre til Daniel.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais