Detalhes da empresa

1. Loja de Medicamentos Fitoterápicos

Ash & Elder is a small-batch skincare company crafting natural products inspired by Sweden’s wild nature. Our products are made with sustainably harvested herbals and locally sourced Swedish ingredients.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

7 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als man vond ik het altijd lastig om te…

Als man vond ik het altijd lastig om te bepalen welke producten je moet gebruiken bij puistjes, een droge huid en oneffenheden. Sinds ik de Herbal Healing Butter elke ochtend na het douchen gebruik, zijn al deze klachten verdwenen. Mijn huid voelt gezonder, rustiger en veel gladder aan.

Wat een geweldig natuurlijk product. Ik kan het iedereen aanraden, ik blijf dit echt m’n hele leven gebruiken!

6 de abril de 2026

Herbal Healing Butter - onmisbaar in ons gezin

Wij gebruiken de Herbal Healing Butter werkelijk voor alles. Allereerst vooral als gezichtscrème voor mezelf, maar al gauw kwam het potje ook tevoorschijn voor ruwe plekjes bij de kinderen, droge wangetjes door de wind, droge nagelriemen, verkleuring door de zon en nog veel meer. Na mijn tweede zwangerschap heb ik dit product op mijn buik en keizersnede litteken gebruikt (nu zelfs nog!). Mijn litteken is mooi, de huid zacht en soepel. De verzachtende en natuurlijke (biologische) ingrediënten in combinatie met de milde geur, echt hemels! De butter trekt snel in en smelt weg zodra het in aanraking komt met je huid, je hebt dan ook maar weinig nodig voor groots effect, waardoor je vreselijk lang met een potje doet (zelfs met de vele toepassingen waar wij het voor gebruiken. Wij kunnen(willen!) inmiddels niet meer zonder!

8 de janeiro de 2026

Resposta de Ash & Elder Apothecary

Super bedankt voor het delen van je ervaring! Blij om te horen dat jullie de Herbal Healing Butter zo graag gebruiken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben 53 jaar en had al een tijd last…

Ik ben 53 jaar en had al een tijd last van een droge huid. Sinds ik Herbal Healing Butter gebruik, is mijn huid weer heerlijk zacht en goed gehydrateerd. Het verschil merkte ik al vrij snel.

Wat ik ook heel fijn vind, is dat het een 100% natuurlijk product is. Je merkt echt dat het met zorg en liefde is gemaakt. Het voelt rijk aan op de huid, trekt goed in en laat mijn huid gezond aanvoelen zonder dat het vet blijft.

Voor iedereen die last heeft van een droge huid kan ik Herbal Healing Butter echt aanraden. Voor mij heeft het in ieder geval een groot verschil gemaakt!

6 de março de 2026

Resposta de Ash & Elder Apothecary

Fijn om te horen dat je blij bent met de Herbal healing butter! Het is inderdaad een powerhouse tegen droge huid.

Wondermiddel tegen jeuk

Mijn vriend en ik hebben de Anti Itch Nettle Balm afgelopen zomer gebruikt tegen insectenbeten, en het hielp zooo goed! Ik was aanvankelijk een beetje sceptisch, want brandnetels veróórzaken juist jeuk, dus hoe zou brandnetelzalf dan het tegenovergestelde effect kunnen hebben? Maar echt, een wondermiddel, de jeuk verdwijnt vrijwel direct. En het ruikt nog lekker ook :)

3 de março de 2026

Resposta de Ash & Elder Apothecary

Ja goed hè, de natuur is ingenieus! Brandnetels zijn geweldig. Bedankt voor jullie review!

Healing butter

Ik gebruik de healing butter als serum onder mijn gewone gezichtscrème en dat werkt perfect voor m’n droge huid in de winter! Heb normaal snel last van acne als ik een nieuw product gebruik, maar dat is niet gebeurd.

19 de fevereiro de 2026

Resposta de Ash & Elder Apothecary

Hoi Iris, bedankt voor het delen van je ervaring met de Herbal healing butter!

Mij wel bellen!

Ik gebruik de herbal healing butter nu al een tijdje. Ik heb een extreem droge huid, welke ook gevoelig is voor eczeem. Zeker bij opvlammingen is het echt een wonder middel. Na 2 á 3 dagen geeft het al zoveel verlichting! Kleine tip: gezicht even vochtig maken met (rozen)water voordat je gaat smeren. Zeker bij droge huid!

2 de março de 2026

Resposta de Ash & Elder Apothecary

Bedankt voor je review! De tip is een goeie: omdat een butter enkel oliën en boters bevat is het fijn om het op een vochtige huid te smeren. Dan sluit je het vocht in. Dat zorgt voor een lang gehydrateerde huid.

Smeerbaar goud

We gebruiken nu al een tijdje met veel liefde de Herbal Healing Butter voor dagelijks gebruik. En afgelopen zomer de Anti Itch Nettle Balm voor brandnetelprikjes en andere jeukgevallen. Bij schaafplekken en inmiddels weer dichte wondjes gebruiken we de Herbal Healing Butter en merken we elke dag meteen verschil. Recent waren onze dochters allebei gevallen en hadden lelijke schaafplekken. Ze vroegen zelf om ‘het zalfje’ dat we probleemloos kunnen opsmeren, ze vinden het heel lekker ruiken en je hebt er maar een klein beetje van nodig.
Echt smeerbaar goud; een heel fijn product, al helemaal omdat we weten dat er 0 rommel in zit en dan vind ik het een extra bonus dat het met liefdevolle handen gemaakt is 🤍

1 de março de 2026

Resposta de Ash & Elder Apothecary

Bedankt voor het delen van je ervaring! Blij om te horen dat jullie blij zijn met de producten.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.