Scam Website, Do Not Order!
Pretty much a scam website. It’s been more than a month, nothing has been shipped out. They don’t answer to emails as well.
Scam. They don’t send anything and don’t respond to emails. Scammers.
I’m really stressed I made an order of this website for over 500 bucks . It’s been over two weeks since I made that order and I emailed them with the address it there site n try contact the number I not had one email or phone call back I also reach out on all there social media outlets n nothing back
Made order on 09.10.2025. Order is still not shipped yet. Ignoring my e-mails and there is no any information about my order. Scam page!
I received my order today in France ! ok.