Asnautoschade Avaliações 7

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

7 avaliações

Zeer zeer onvriendelijk bedrijf

ASN de Wit Leiden Is aangesloten bij verzekeraar maar wilt geen offerte opmaken schade ondanks dat deze kosten gefactureerd mogen worden. Het staat zelfs aangegeven als een service op hun site.

ze willen alleen maar iets doen als je de auto laat repareren. dit zijn semi maffia praktijken.

Zeer klant onvriendelijk bedrijf. Ze reageren ook niet op telefoon of mail. Afspraak kon ik wel
Boeken via hun site om dan ter plaatse te horen dat het niet kan. Het komt ook niet in ze op om even te bellen dat ze dit niet doen.

de dame achter de balie Michele de Wit had er duidelijk geen zin in.

Ik zou hier in de toekomst nooit mijn auto brengen, zijn gewoon parasieten die leven bij gratie van de verzekeraar en uitknijpen van de klant die niet mondig is.

15 de abril de 2026

slecht bedrijf

Ik op een maandag langs geweest bij een vestiging in Utrecht voor om de schade aan mijn auto te laten beoordelen. Tegen mijn werd verteld wat het zal kosten en ik zelf of via de verzekering kon regelen. Ik mocht zelf bepalen volgens de medewerkers. De volgende dag belde ik op om een afspraak te maken voor om de papieren in orde te laten om deze in te dienen bij de verzekeraar. Tegen werd gevraagd welke verzekeringsmaatschappij heb je. Ik zeg Unigarant. Waar na de medewerker zei je kan vanaf 9 uur terecht. Ik om 9 00.uur daar Ik laat mijn groene kaart zien. Toen werd tegen mijn werd .Nee sorry wij werken niet met deze maatschappij. Ik ga nooit meer bij deze garage

11 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ging voor 2 kleine deukjes bij ASN…

Ik ging voor 2 kleine deukjes bij ASN autoschade in s Gravenzande. Geen lakschade. Prijs 800 euro exclusief BTW. Verder gaan kijken en bij een andere garage kunnen laten repareren voor 125 euro. Ze dachten waarschijnlijk, ach een oudere dame, die kunnen we wel een oor aannaaien. Schandalig prijsverschil.

30 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Asnautoschade Heerlen (grenzend aan…

AsnAutoschade Heerlen (grenzend aan Opel Hekkert notabene) begin Mei 2025 onze Opel heengebracht voor meerdere reparaties ivm inbraak/ joyriding, oa voorste velg kapot gereden, beschadigingen buiten- en binnenkant etc.
Onze ervaring, wát één flutbedrijf!
Al 4 keer terug moeten gaan en de auto is nog niet klaar en al helemaal niet naar tevredenheid! Zeggen dat ze oa de auto hebben uitgelijnd ( en al in rekening hebben gebracht!!!) totdat de expert er achterkomt dat ze helemaal niet hebben laten uitlijnen. Schade door joyriding niet opmerken en aangeven (is toch meerwerk zou ik zeggen) totdat wij zelf moeten aangeven dat dát ook vervangen/ gerepareerd moet worden etc. met goedkeuring van de expert!!! Gewoon afspraken voor reparaties die gemaakt zouden moeten worden, gewoon niet doen. Zeggen dat de auto schoongemaakt is van binnen maar niet is gebeurd en dan kijken de dame(s) aan de balie van "oh is dat niet gedaan dan" en vandaag de auto wederom opgehaald omdat er nog een onderdeel in backorder staat en wederom de auto van binnen NIET gereinigd volgens afspraak met de expert en dan zeggen ze nu, "dat is eigenlijk een service die wij normaal niet bieden" terwijl expert heeft aangegeven dat de auto van binnen gereinigd mag worden!
Wij hebben zo'n spijt dat we niet naar Wellcoll Kerkrade zijn gegaan ivm de 2e gestolen voertuig ( vw bus gelijk met de Opel in Mei gestolen) die zij naar tevredenheid hebben gerepareerd inclusief een (reparatie-) rapport wat ze allemaal hadden gedaan inclusief Bovag-garantie die ASN niet vond dat zij die verplicht waren af te geven aan ons voor de tot nu toe reparaties aan de Opel!
Wellcoll heeft zelf ongevraagd de vw bus geheel van binnen en van buiten gepoetst/ gecleanerd!
Wellcoll gevraagd de verdere reparaties te willen overnemen van ASN en gaf aan als het niet anders kon waren ze wel bereid het te willen doen maar wij hebben toch (heel dom maar ook op aanraden van de expert) het niet gedaan met de eenvoudige reden dat ASN Heerlen hun "rotzooi" zelf moesten oplossen maar voor ons met alle gevolgen en er(f)genissen van dien!
Hopelijk nu nog maar 1 x terug naar ASN Heerlen!

25 de setembro de 2025

ASN Gorinchem

ASN Gorinchem. Dramatisch! Slechte communicatie, slechte planning. Van persoonlijk contact of klant hebben ze nog nooit gehoord! Typisch bedrijf dat voor verzekeraars werkt, breng als particulier hier niet je auto! Duurt weken, zelfs kleine schades. En elke week beloven ze weer dat hij gereed is, zonder het concreet te maken. Geen enkele pro activiteit en zeer zeker niet oplossingsgericht!

18 de outubro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.