Veja o que dizem as avaliações
Jeg tilmeldte mig kvote 2 forberedelse på KU og jeg har været enormt glad for opsætningen af disse læringsvideoer samt test, og hjalp mig med at få et rigtigt godt testresultat. Dog synes jeg uni-test... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Aspiri tilbyder undervisning og eksamensforberedelse målrettet universitetsstuderende og kvote 2-ansøgere. Vores kurser er udviklet med fokus på at gøre svær faglig viden lettere at forstå – uanset om det gælder mikroøkonomi, statistik eller forberedelse til kvote 2-prøver og interviews. Hos Aspiri møder du dygtige og engagerede undervisere, der formidler stoffet i øjenhøjde og med blik for, hvad der reelt kræves til eksamen. Vores undervisning er tilgængelig både online og som fysiske kurser – og vi lægger stor vægt på fleksibilitet og struktur, så du kan lære i dit eget tempo og få overblik over både pensum og opgavetyper. For kvote 2-ansøgere tilbyder vi en samlet kursuspakke, der inkluderer træning i testformaterne, gennemgang af opgavetyper, feedback og en interviewworkshop, der hjælper dig med at blive mere sikker i din præsentation og faglige formidling. Aspiri er kendt for personlig support, høj kvalitet i undervisningen og en brugervenlig platform – og vi glæder os over, at mange af vores kursister kommer igen og anbefaler os til andre
Informações de contato
Falkoner Alle 13, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- info@aspiri.dk
- aspiri.dk
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super udbytte af ens tid
Super udbytte af ens tid! Man lærer en masse og god underviser
Mikroøkonomi workshop til statskundskab
Jeg har været til fysisk workshop med Stephan. Har fået meget ud af grundig forklaring af teori og modeller til de opgaver, der ofte kommer til eksamen. Det hele forklares meget mere forståeligt end jeg har oplevet i løbet af semestret til forlæsning og pensum. Alt i alt mega godt.
Stephan gjorde mikroøkonomi spændende…
Stephan gjorde mikroøkonomi spændende og lagde vægt på fagets samfundsrelevans - det var så fedt
Stephan er en engagerende underviser
Stephan er en engagerende underviser, som formår at sætte det teoretiske stof ind i en relevant samfundsmæssig kontekst. Tak for undervisningen.
God og grundig gennemgang
God og grundig gennemgang, og en fed energi til kurset:))
Aspiri er virkelig gode til at gøre…
Aspiri er virkelig gode til at gøre svært tilgængelig stof til noget, som man virkelig kan bruge og anvende. Eksamenskurset har givet mig et kæmpe rygstød mod eksamen
Mikrokursus
Har været på mikrokursus hos Aspiri! Synes virkelig det var godt og meget brugbart! Fedt at få pensum forklaret på en ny og grundig måde! Meget brugbart!
Virkelig godt og professionelt kursus
Virkelig godt og professionelt kursus, som er tilrettelagt for at hjælpe den studerende i øjenhøjde.
Jeg havde en virkelig god oplevelse, og kan varmt anbefale kurset. Det er en rigtig god måde, at få endnu bedre styr på sit pensum.
Brug ASPIRI til eksamen
Kæmpe anbefaling herfra! Opgaverne gennemgås på en overskuelig måde, og der inddrages relevante sidebemærkninger, som gør, at man forstår intuitionen bedre.
Det gav et dejligt og overskueligt…
Det gav et dejligt og overskueligt overblik over hvilket opgaver man kunne få til en eksamen og hvordan man skal gå til dem:) Det var rigtig godt
Stærkt anbefalelsesværdigt
Stærkt anbefalelsesværdigt, hvis man synes, at mikroøkonomi er svært. Lærerigt og motiverende!
Både teorikursus og eksamenskursus har…
Både teorikursus og eksamenskursus har været et super hjælp ifm. eksamensforberedelserne i mikroøkonomi.
Fysisk fremmøde kursus i mikro
Fysisk fremmøde kursus i mikro. God entusiastisk undervisning med gennemgang af løsning af opgaver step by step. Kun enkelte mangler ift. hvordan man kunne anvende nogle regneregler som differentiering step by step i løsninger. Og kunne måske have ønsket løsning af nogle mere komplekse opgaver
Jeg havde en formidabel oplevelse
Jeg havde en formidabel oplevelse - en virkelig god og kompetent underviser, der formidler stoffet på en forstående og engagerende måde. Jeg synes det svære teori i mikro blev gjort meget håndgribeligt og relevant, og jeg fik lyst til at være til kurset i længere tid end der var afsat til det. Samtidig føler jeg at jeg blev klædt væsentlig mere på til eksermn
Virkelig god og brugbar…
Virkelig god og brugbar eksamensworkshop. Stephan er en meget dygtig underviser og gav guldkorn til eksamen!
Mikroøkonomi er pludselig overskueligt
Jeg har både købt onlinekurset og været til fysisk kursus ved Stephan. I løbet af onlinekurset fik jeg en masse ud af at sidde og få forklaret både opgaver og teori, som gør at alt jeg har læst gennem semestret og hørt til forelæsning giver mening og kan anvendes i praksis. Derudover gav det fysiske kursus en ide om hvordan eksamen kan se ud, som giver meget mere ro i maven.
Alt i alt en mega god oplevelse, som gør pensum mere jordnært. Jeg vil klart anbefale Stephans kurser.
Let forståeligt og godt at det er…
Let forståeligt og godt at det er målrettet eksamen
Stephan GOAT
Stephan er en virkelig god underviser, som formår at gøre mikroøkonomi spændende
meget dygtig underviser
meget dygtig underviser. grundig gennemgang.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.