Assemblin Solar Avaliações 205

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Säljaren Victor va väldigt trevlig och bemötande under hela processen, trots vi fick byta takläggare och anläggningen dröjde nästa ett år längre än planerat. Men det va som sagt takläggarens fel, in... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevligt bemötande både av säljare och även av installatörerna. Proffsigt. Blev kontaktad efter installationen för genomgång av APP till systemet. Fick hjälp med att ställa in rätt prisbild som spegla... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra bemötande hela vägen i processen. Snabb, snygg och effektivt montage. Bra genomgång vid uppstart. Pris som följde godkänd offert. Mycket nöjd 👍👍

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er anläggning installerades den 8 december förra året. Har haft ett besök av er representant från Göteborg, som uppgav att han ska sända en Arbetsorder till Ert huvudkontor om att få byta ut en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Usina solar fotovoltaica
  2. Empresa de energia solar
  3. Fornecedor de equipamentos para energia solar

Assemblin Solar erbjuder solcellslösningar som är bra för både dig och för vår planet. Med oss gör du en bra investering som hjälper dig att sänka dina energikostnader samtidigt som du minimerar din miljöpåverkan. Hos oss kan du räkna med en hög kvalité i alla steg av din installationsprocess med noga utvalda produkter hela vägen från fabrik till dess att de sitter på ditt tak. Installerade av våra egna behöriga elektriker.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

205 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Den som väntar på något gott….

Pga att installatören blev sjukskriven tog det några veckor längre tid att få min anläggning i drift.
Men andra medarbetare kom ut till mig och fixade till det sista, så nu produceras solenergi för fullt på taket.
Väldigt trevligt bemötande av alla som kom och jobbade med att gå anläggningen i drift.
Tack Assemblin !!

31 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Från första besöket till installerade…

Från första besöket till installerade solpaneler har Assemblin Solar kundnöjdhet i fokus. Mycket trevligt bemötande och kunniga. Snabb återkoppling med offert och bra information under väntan på olika tillstånd. Professionella!

24 de fevereiro de 2025

Bra jobb!

Trots några problem med leveranser löste ni dem mycket snabbt. Mycket lätt att ha att göra med och mycket kunniga montörer och elektrikern.
Bra jobbat!

24 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag kan verkligen rekommendera…

Jag kan verkligen rekommendera Assemblin Solar.
Allt har fungerat mycket bra från första kontakt med sälj, montage, driftsättning och genomgång av Appen.
Utöver ett bra genomfört jobb har jag alltid fått ett proffsigt och trevligt bemötande av alla inblandade.

11 de março de 2025

Mycket nöjd

Seriös säljare. Utgick från våra behov och önskemål. Leveranstider hölls. Mycket god flexibilitet när jag ville ändra detaljer i beställningen. Bra installation av solcellerna och inte minst ett gediget jobb med elbiten som sammanföll med andra elinstallationer i huset, vilket gjorde det mer komplext. Hade problem med jordningen av huset, men även det hanterades mycket bra. Fick vänta några veckor på den biten, men man höll vad man lovade. Lätt att få kontakt med kundservice.

21 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Bra projektering och bemötande

Bra projektering och bemötande. Proffsig installation och support. Mycket nöjd.

11 de março de 2025

Resposta da Assemblin Solar

stort tack för din fina återkoppling! 🌟

Det gläder oss att höra att du är nöjd med projekteringen, bemötandet, installationen och vår support, precis den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Skulle support frågor eller utökning av installation dyka upp så vet du vart vi på Assemblin Solar finns! ☀️

Snabb respons

Bra och punktlig installation, väl utfört

24 de fevereiro de 2025

Hej Åke,
stort tack för ditt fina omdöme! 🌟

Det gläder oss att höra att du är nöjd installationens kvalitet.
Något vi alltid jobbar efter och extra roligt att höra att du som kunde upplevde detta i vårt arbete.

Tack för att du valde Assemblin Solar! ☀️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Proffsig hjälp längs hela…

Proffsig hjälp längs hela installationen av mitt hemmabatteri.

3 de fevereiro de 2025

Resposta da Assemblin Solar

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Det gläder oss att höra att du har haft en professionell upplevelse genom hela processen – precis vad vi alltid strävar efter. Vi ser fram emot att fortsätta leverera samma höga standard till dig framöver!

Med Vänliga Hälsningar,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra möte med personal

26 de fevereiro de 2025

Resposta da Assemblin Solar

Det gläder oss att du hade ett bra möte med vår personal! Hos oss är kommunikation en viktig del av arbetet, och vi vill att du som kund alltid ska känna dig uppdaterad genom hela processen. Tack för att du valde oss!

Med Vänliga Hälsningar,
Assemblin Solar

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.